Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טכנוטסט או קומפיוטסט ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני רוצה לקחת לבדיקה רכב מסוג פיאט פונטו HGT

לאיזה מהמקומות שציינתי כדאי לקחת את הרכב לבדיקה ?

ממה שהבנתי בטכנוטסט הם מתמחים במכוניות פיאט ואלפא רומאו.

תודה רבה.

פורסם

שלום. אינני יודע היכן בארץ אתה זקוק לבדיקה אך סניפים של קומפיוטסט יש לא מעט. את טכנוטסט אינני מכיר ואני תוהה מה הופך מכון בדיקה למומחה בפיאט ואלפא.

מבחינה מכנית הייתי בודק רכב זה בתיאום מראש אצל אחד מן המוסכים הבאים: מוסך מיכאל אלפא ת"א. מוסך איציק אלפא, רחובות[הוא יושב בתוך מוסך פחחות כך שיוכלו לבדוק גם עניין זה]. מוסך התילתן פ"ת. מוסך אוטאיטליה פ"ת. אולי גם מוסך שמשון ביהוד. כ"כ לבדוק אצל פחח, אולי מוסכים אלו יפנו אותך, כדי לבדוק תאונות.

לקומפיוטסט או טכנוטסט תוכל להגיע כשתעשה טסט.

בהצלחה.

פורסם

הדובי כמובן צודק. עדיף מוסך מתמחה על פני מכון במיוחד לסוג הרכב אותו אתה מתכוון לרכוש.

באיזור חיפה, ראיתי המלצות טובות על מוסך הכוכב - צ'ק פוסט בניהולו של פארס.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...