Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי לקרוא עכשיו

סלחו לי

הבחור פשוט שקרן ורוצח (לא בשפה משפטית). מהנדס/מנהל מוסך. לא העיף חצי מבט שמאלה או החוצה מהאוטו המחורבן שלו.

טנדר של אליהו הנביא, מראות שלא יעילות.

בקיצור שקרן.

Peugeot  5008 2023 

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה עונש הוא קיבל?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכל מי שכתב כאן כדי להביע את התעניינותו ותמיכתו ואת האכפתיות שלו.

כפי שהסברתי מוקדם יותר בשרשור הזה, אני כבר לא מרגישה בנוח לכתוב כאן או להגיב כאן.

אתם מוזמנים להמשיך ולעקוב אחרי דברים שקשורים לטל - למשפט, להנצחה, למשפחה וכו' - שאני מפרסמת בפייסבוק ובפורומים אחרים.

ושוב תודה לכל מי שכן אכפת לו.

ורד

פורסם
איזה עונש הוא קיבל?

לגבי העונש, כפי שהזכירו לפני גזר הדין עדיין לא ניתן.

אולם, לפי הסעיף שבו הרשיעו את העבריין, קרי, גרימת מוות ברשלנות העונש הוא גג 3 שנים (העונשים המצויים בחוק העונשין הישראלי הם ברובם עונשי מקסימום).

בקיצור, גם אם השופט "יחמיר" ויעניק לבחור הפושע את העונש המקסימאלי (3 שנים), עם התנהגות טובה הוא לא ישב יותר משנתיים אבל גם התסריט הזה אופטימי לפי דעתי.

חוק העונשין ובכלל המשפט הישראלי, רקוב מהיסוד ולכן אין לי כל ציפייה שהדורס יקבל את העונש הראוי לו.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

כפי שהסברתי מוקדם יותר בשרשור הזה, אני כבר לא מרגישה בנוח לכתוב כאן או להגיב כאן.

אתם מוזמנים להמשיך ולעקוב אחרי דברים שקשורים לטל - למשפט, להנצחה, למשפחה וכו' - שאני מפרסמת בפייסבוק ובפורומים אחרים.

ורד

ורד, נורא חבל שבגלל תגובה של אדם בודד, תפסיקי יוזמה מבורכת זאת

אני בטוח שטל היה רוצה זאת, ואני חושב שאיןם הנצחה יותר יפה מזאת

אנשים זוכרים, מכבדים ומוקירים אותו!

לא ניתן ל"טמבל" אחד להרוס את זה

Boris.K

פורסם

ורד

פורום מהווה במה לדעות שונות, גם אם אינן נוחות למשתמשים מסויימים.

לא צריך משפט בכדי לדעת שנהג הגולף אשם; הוא זה שהתפרץ למסלול נסיעתו של טל ז"ל, וחומרת העונש לא ממש רלוונטית כאן, מאחר וסביר להניח שלא היה בכוונתו לחסל את טל ז"ל.

ולמגיב לפני - אחדהמגיבים כאן רחוק מאד מלהחשב כטמבל, סה,כ הוא הביע את דעתו, והיא לגיטימית לחלוטין.

לצורך זה הוקם הפורום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עם כל הכבוד למגיב, התגובה היא די חסרת טקט, ושמה בפיה של ורד כוונות שלא היו ולא נבראו (מקריאה בלבד, אני לא מצוי מאחורי הקלעים).

ורד, אני מבין את ההחלטה וצר לי עליה.

פורסם
פורום מהווה במה לדעות שונות, גם אם אינן נוחות למשתמשים מסויימים.

ולמגיב לפני - אחד המגיבים כאן רחוק מאד מלהחשב כטמבל, סה,כ הוא הביע את דעתו, והיא לגיטימית לחלוטין.

לצורך זה הוקם הפורום.

אני לא יח"צנית שעוסקת בזה לפרנסתי ולכן מחוסנת מפני תגובות, וגם לא עיתונאית שרגילה להתמודד עם טוקבקים. אני אחות שכולה שלוקחת על עצמה כל מיני משימות - ואחת מהן היא ליידע ציבור מסוים במה שיעניין אותו, לדעתי, לדעת. ולכן הייתי חברה בפורום הזה. לא יידעתי אתכם בדברים שקשורים לטל כדי להיות חשופה לביקורת אישית.

וכדי שלא אתפתה לענות כאן למגיבים נוספים - אני סוגרת את היוזר שלי כאן עכשיו.

פורסם

ורד, חבל שאת בוחרת להגיב כך.

מה שאני מבקש זה שתקחי יום או יומיים לחשוב עם עצמך לפני שאת מחליטה לכאן או לכאן. השיקולים נגד להמשיך לעדכן כאן הם ברורים לך אבל אני מבקש שתקחי בחשבון את השיקולים בעד:

1. יש ציבור גדול מאוד (שאני ביניהם) שאהב את הכתיבה של טל אבל לא הכיר אותו אישית ולא נמצא בסאגת הדו גלגלי כבר שנים רבות (במקרה שלי כמעט 20 שנה שלא עליתי על דו"ג מעבר לאופני שטח) אבל עדיין מאוד מעוניין להתעדכן ולשמוע מה קורה במשפט.

2. האם בגלל תפוח רקוב אחד זורקים את כל הארגז (ואני לרגע לא טוען שמדובר בתפוח רקוב. הוא הביע דיעה שאפשר לא להסכים איתה ואולי ניסה לעשות ניתוח אישיות שלא היה לגמרי במקום אבל לא תפוח רקוב)?

3. לא כולם מחוברים לפייסבוק.

4. וכאן הסעיף הכי חשוב, יש לא מעט משפחות שכולות ממלחמת הכבישים שמתחוללת בארץ. אם עזרת ולו למשפחה אחת להתמודד עם האובדן בצורה יותר טובה אז קנית את עולמך.

ולעניין המשפט, אני בטוח שכולם מסכימים שהנהג הפוגע לא רצה לפגוע באף אחד. הוא טעה בשיקול הדעת והיה רשלן וחסר אחריות אבל לא רוצח.

ברור לכולם שצליבתו בכיכר העיר לא תחזיר את טל ולצערי גם לא תמנע את התאונה הבאה אבל מצד שני על רשלנות צריך לשלם כדי שלא נקבל אנרכיה מוחלטת בכבישים. אני מאמין שהשופט יידע לאזן בין הדברים ושכולם יוכלו לשקם את חייהם ולהמשיך הלאה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
4. וכאן הסעיף הכי חשוב, יש לא מעט משפחות שכולות ממלחמת הכבישים שמתחוללת בארץ. אם עזרת ולו למשפחה אחת להתמודד עם האובדן בצורה יותר טובה אז קנית את עולמך.

ולעניין המשפט, אני בטוח שכולם מסכימים שהנהג הפוגע לא רצה לפגוע באף אחד. הוא טעה בשיקול הדעת והיה רשלן וחסר אחריות אבל לא רוצח.

ברור לכולם שצליבתו בכיכר העיר לא תחזיר את טל ולצערי גם לא תמנע את התאונה הבאה אבל מצד שני על רשלנות צריך לשלם כדי שלא נקבל אנרכיה מוחלטת בכבישים. אני מאמין שהשופט יידע לאזן בין הדברים ושכולם יוכלו לשקם את חייהם ולהמשיך הלאה.

אתה צודק בכל מילה שאמרת, ואני מתחבר לכל אות ואות ממה כתבת. יפה מאוד!

דבר אחד שרציתי לומר.

אני מסכים גם עם העובדה שהוא לא תכנן לפגוע באף אחד, ואני בטוח שהוא לא רצה שאף אחד ימות מהמעשים שלו, אבל דבר אחד לא יוצא לי מהראש.

זריקת ה**ן. מה הכוונה? אתם מכירים את האנשים האלה שלפני שהם עושים משהו שהם יודעים שעלול לפגוע במישהו אחר, הם אומרים "על ה**ן שלי". לצורך העניין, קשה לי, אישית, להשתחרר מהרעיון שיכול להיות שהוא עמד לבצע את התמרון המסוכן הזה, *ראה* גם את הזוג פינטו (עדי הראייה במשפט למי שלא קרא את פסק הדין) וגם את טל ז"ל, ופשוט מלמל לעצמו "על הזין שלי, שהם יבלמו".

אני לא יודע אם זה באמת מה שקרה, אבל אני בטוח שכולם פה מכירים מישהו כזה זורק **ן בכביש. קשה לי להאמין שהוא באמת ובתמים פשוט טעה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

השופט הזה די אידיוט:

לא הודה כי טעה, לא לקח אחריות, אלא בחר לכפור ולנהל דיון הוכחות מבלי להותיר במהלך הדיון בבית המשפט אבן שלא נהפכה

כנראה הוא לא מודע לכך, אבל זה חלק מהרעיון של משפט.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

^

אני לא מסכים.

כמובן שזכותו של נאשם לכפור באשמה, אבל אין כל כך טעם לכפור באשמה ברורה כשמש.

כשם שהודאה באשמה וחרטה יכולים לעמוד לזכותו של הנאשם במידה מסויימת (הן מצד המשפחה, הציבור השופט וגזר הדין), כך גם כפירה באשמה לא תוסיף לנאשם נקודות זכות, משהוכחה אשמתו בבירור. ע"ע משפטו של טל מור, בו הנאשם שינה את גרסאותיו ללא הרף והציג קו לא אמין.

הרושם שלי הוא שהעונש חמור יחסית לעבירות דומות, ובצדק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ועכשיו אחרי שיש הרשעה ויש עונש, מה אומרים מומחי "אור ירק"?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...