Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ראשון, 29/9, 09:00, בית המשפט לתעבורה, רח' שוקן 25, תל אביב, בפני כבוד השופט נהרי.

כל הפרטים באירוע בפייסבוק: https://www.facebook.com/events/1405587416326284/

חשוב לנו לשמור על התנהגות תרבותית ומכובדת גם בנוכחות הנהג (למרות שזה לא תמיד קל), ושההתנהלות הזו מצדנו תישמר בכל מקרה, בכל הכרעה ובכל התנהגות של הנהג.

נתראה שם.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחינתי אין ספק והנהג אשר בקלות דעת בלתי נסבלת גרם למותו של טל אשם.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הדיון נדחה ביומיים ויתקיים ב 1/10. אין שינוי בשאר הפרטים.

פורסם

תודה.

מקווים שמי שתכנן לבוא להיות איתנו ביום ראשון, יוכל לשנות תוכניות ולבוא להיות איתנו ביום שלישי במקום זה - הדיון נדחה ביומיים (אין שינוי בשאר הפרטים).

פורסם

לצערי לא אוכל להגיע, אבל כולי תקווה שהדין ימוצה עימו.

תהיו חזקים, מחזיק אצבעות.

לא יודע כמה מילים בפורום יכולות לעזור לכם, אבל מבחינתי ביום הזה ובשעה הזאת, מחשבותיי יהיו איתכם.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תהיו חזקים, מחזיק אצבעות.

לא יודע כמה מילים בפורום יכולות לעזור לכם, אבל מבחינתי ביום הזה ובשעה הזאת, מחשבותיי יהיו איתכם.

בהצלחה.

בטח שזה עוזר! תודה.

פורסם

אחות של אבי נהרגה בתאונה ב 61'.

אוטובוס של דן פגע בה בשעה שרכבה על אופניים.

הנהג חצה את הצומת באור אדום, וללא ספק היה האשם הבלעדי.

סבי וסבתי אפילו לא הגיעו למשפט, מבחינתם זה היה מיותר.

לבסוף הגיעו לדיון האחרון, וביקשו מהשופט שלא יחמיר עם הנהג, סה"כ גם לו נהרסו החיים.

כלום לא יחזיר את בתם, ועוד שנה שהנהג יישב בכלא לא ישנה עבורם כלום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לבסוף הגיעו לדיון האחרון, וביקשו מהשופט שלא יחמיר עם הנהג, סה"כ גם לו נהרסו החיים.

דבר ראשון אני מצטערת לשמוע.

דבר שני, בדיון הקרוב רק נדע האם הנהג אשם או לא. אם כן, יהיה דיון אחר שבו ייקבע עונשו.

פורסם

קודם אני מצטער לשמוע, אפילו שזה היה הרבה לפני שנולדתי.

השאלה שלי היא מאיפה אתה יודע שהחיים שלו נהרסו? אולי הוא יושב ומדבר על זה עם חברים שלו ואומר "יאללה עוד רוכב אופנוע...כמה שיותר מתים יותר טוב". מאיפה לך לדעת שהוא באמת יושב ומצטער על הרגע בו הוא התעורר באותו בוקר? או שהוא מצטער שנהג כמו שנהג ולא אומר לעצמו "לא נורא, כולה אופנוען".

להזכירך, יש 2 צרפתים שדרסו בחורה חמודה וברחו לצרפת בלי להניד עפעף, והמשיכו לחגוג כאילו כלום לא קרה. נכון שהיום דברים מתחילים לזוז שם, אבל להגיד שנהרסו לו החיים מבלי לדעת זאת, זו טעות.

אתה נותן לאנשים יותר מידי קרדיט מר פרחי. אנשים בדרך כלל מחפשים בכל מקום מי אשם מלבד במראה.

אז כן, כולי תקווה שהדין ימוצה עימו.

אתה יכול להגיד לי שאם זה היה אחיך/אחותך, היית פונה לשופט ואומר לו את אותו הדבר? אני מקווה שלא.

Always go sideways

פורסם

נהג האוטובוס שפגע בה חלה בסוכרת קשה בעקבות הטראומה שעבר, לא שב לנהוג באוטובוס ונפטר צעיר יחסית.

זה לא דומה בכלל למקרה שבה נהרגו הצעירות, שבו הנהג בכלל נמלט מהארץ.

כל מקרה ונסיבותיו שלו, ובהנחה שהנהג הפוגע לא בא בכוונה לרצוח את מי שהיתה אמורה להיות דודתי או את טל שביט ז"ל, כשופט הייתי בוחן היטב את הסוגייה, ולא נסחף להתלהמות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חס וחלילה לא התלהמות, אבל הצדק צריך להיעשות. אם וכאשר יוחלט שהוא אשם, אני מקווה שייגזר עליו עונש ראוי.

Always go sideways

פורסם
חס וחלילה לא התלהמות, אבל הצדק צריך להיעשות. אם וכאשר יוחלט שהוא אשם, אני מקווה שייגזר עליו עונש ראוי.

מהו עונש ראוי מבחינתך למעשה כזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לדעתי אתם פותחים דיון שבפוטנציה עלול לפגוע בפותחת השרשור. אני חושב שאת הנושא לגבי עונשים ראויים במדינת ישראל, או "חברה ומוסר" אפשר לנהל מחוץ לשרשור הזה, באוף טופיק או משהו. ברור לי שזה פורום ציבורי וכיו"ב, אך בכל זאת, לא מן הנמנע שנתחשב בפותחת השרשור. כמו כן, אני לא טוען שאין לדון בנושא, אלא לעשות זאת במקום אחר. זו דעתי.

בברכת חג סוכות שמח,

אישדבחזיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מהו עונש ראוי מבחינתך למעשה כזה?

קטונתי, אינני שופט במערכת המשפט במדינת ישראל.

ובהמשך להמלצתו של ניקו, בזה אסיים את הדיון. מבחינתי לפחות.

אני מצטער ומתנצל מכל הלב ובכנות רבה אם פגעתי בפותחת השרשור. זאת בטח לא הייתה הכוונה שלי.

Always go sideways

פורסם

קלות דעת? מאיפה אתה יודע מה היה שם?

אתה עד?

אנשים פה זורקים סיסמאות חופשי..

איזה צדק? אתה יודע מה ההגדרה ל"תאונה"?

תחשוב שוב פעם מה היה קורה אילו אתה היית מאחורי ההגה ומחוסר ריכוז של רגע הורג מישהו...

אל תסחף בבקשה.

אני מקווה שיקבל את העונש הכתוב בחוק ולא מעבר בגלל איזה באז תקשורתי.

מה שקרה לו יכול לקרות לכל אחד... הוא בטח לא עשה זאת בכוונה תחילה...

ואם כן שימות!

• תוכן חדש...