Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה או BMW 535 ידנית E39

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שמישהו יקח כרית יניח לי על הראש ירה וזהו .

קניתי במוו E39 535 ידנית מדהימה ומקורית מודל 1997 אבל הפנטזיה לפיאט קופה לא עוזבת אותי ,ואני יודע שאני מערבב שתי מכוניות שונות לגמרי .

תמיד אהבתי מאוד את הE39 ושנפלה לי לידיים אחת כזו ידנית מקורית ועוד 535 לא הססתי ומיד מכרתי את הGTI ובלי להסס קניתי .

אז מה אתם אומרים להמשיך לנסות להתאהב בבמוו המדהימה שלי ,כי באמת אוטו חוויה חזק מאוד מפנק מאוד ומאוד נדיר במחוזותינו כגיר רגיל מקורי ולא הסבה ,ובאמת שיש לי רגש חזק לאוטו הזה או למכור וללכת לכיוון פיאט קופה שממיסה אותי המון שנים .

די נמאס לי מעצמי ואשתי רוצה לאשפז אותי בפרדסיה .הצילו.

במוו.jpg

פורסם
אז שמישהו יקח כרית יניח לי על הראש ירה וזהו .

קניתי במוו E39 535 ידנית מדהימה ומקורית מודל 1997 אבל הפנטזיה לפיאט קופה לא עוזבת אותי ,ואני יודע שאני מערבב שתי מכוניות שונות לגמרי .

תמיד אהבתי מאוד את הE39 ושנפלה לי לידיים אחת כזו ידנית מקורית ועוד 535 לא הססתי ומיד מכרתי את הGTI ובלי להסס קניתי .

אז מה אתם אומרים להמשיך לנסות להתאהב בבמוו המדהימה שלי ,כי באמת אוטו חוויה חזק מאוד מפנק מאוד ומאוד נדיר במחוזותינו כגיר רגיל מקורי ולא הסבה ,ובאמת שיש לי רגש חזק לאוטו הזה או למכור וללכת לכיוון פיאט קופה שממיסה אותי המון שנים .

די נמאס לי מעצמי ואשתי רוצה לאשפז אותי בפרדסיה .הצילו.

חולה באותה המחלה,שתי רכבים נהדרים,אבל אתה *בןז***ברמזל* להנות מבימר שמנה וידנית,אני יושב ב330 שלי ותוהה למה או למה את אוטומטית.

לשאלה שלך יש תשובה שמקורה בעבודה עצמית ולאו דווקא רכב אחד או אחר,כאיש משפחה אני לא יודע בן כמה אתה ,אבל אם עברת את ה30 אני חושב שבימר יושבת עליך יותר מאשר קופה איטלקיה שאני יותר רואה בדמיון רוחי בחור בשות ה20 לחייו קורע את האספלט.

Porsche 944 turbo

פורסם
חולה באותה המחלה,שתי רכבים נהדרים,אבל אתה *בןז***ברמזל* להנות מבימר שמנה וידנית,אני יושב ב330 שלי ותוהה למה או למה את אוטומטית.

לשאלה שלך יש תשובה שמקורה בעבודה עצמית ולאו דווקא רכב אחד או אחר,כאיש משפחה אני לא יודע בן כמה אתה ,אבל אם עברת את ה30 אני חושב שבימר יושבת עליך יותר מאשר קופה איטלקיה שאני יותר רואה בדמיון רוחי בחור בשות ה20 לחייו קורע את האספלט.

אני מבין אותך לגמרי, הפיאט קופה או בשמה הנוסף "בייבי פרארי" הוא רכב מדהים ודיי נדיר במחוזות ארצנו.

אישית היתי הולך על הפיאט. מי יתן ויום אחד אמצא אחת כזו שמורה מבית טוב לעצמי.

הבימר גם מאוד מיוחדת (ידנית ונדירה) אבל משדרת יותר "איפוק" אם אתה שואל אותי

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם
אתה *בןז***ברמזל* ,אבל אם עברת את ה30 אני חושב שבימר יושבת עליך יותר מאשר קופה איטלקיה שאני יותר רואה בדמיון רוחי בחור בשות ה20 לחייו קורע את האספלט.

באוטו הזה בהחלט הייתי בר מזל יותר מזל משכל כמו שואמרים ,בתעודת זהות עברתי מזמן את ה30 ואפילו את ה40 ,הבעיה זה הראש לא התעודת זהות .

יש לי אקזמפלר של קופה שראיתי במצב מעולה ,אבל כמו שאמרתה הבימר גם צעצוע מלהיב בפני עצמו וחווית נהיגה מדהימה ,בקיצור בעיה .

פורסם

אני בעד שתישאר עם הב.מ.וו., כדי שכשתבוא קופה מתאימה אני אקח אותה :lol:

באמת דילמה, רק אתה יודע את התשובה.

לא מזמן דיללתי את סד"כ הרכבים שלי, נוסעים ולא, וזה היה כאב לב אחד גדול. מבין ללבך.

והטעם שלך לא רע בכלל...

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

האם לנסות להתאהב במה שיש? זה טוב, זה נחמד, זה נדיר. או לקחת פיאט שאני באמת רוצה?

למי איכפת אם הבמוו נדירה?

למי איכפת אם יש שמקנאים?למי איכפת אם הבמוו טובה יותר? למי איכפת כשאתה רוצה משהו אחר?

התשובה נמצאת בגוף השאלה שלך באופן ברור, קנה קופה ותהנה.

פורסם

כן למכור את הב.מ.וו.. לי!

ובנימה רצינית יותר . לא למכור. או לפחות לא עכשיו .תהנה ממנה כמה שנים ובמקביל תחפש פיאט מתאימה.

...Our necessities are few but our wants are endless

• 7 שנים מאוחר יותר...
פורסם

איזה כיף לחפש משהו בפורום - ומשום מקום לראות הודעה של עצמך שבכלל שכחת שכתבת ,ולדעת שהגשמתי את החלום  לפני שנתיים

וקניתי את הקופה שחלמתי עליה כל השנים,ולהתחיל לפנטז על החלום הבא .

20200410_203902.thumb.jpg.25f037a8d87aaf9f2935d1e8671c04fc.jpg

20200611_124250.jpg

• אהבתי 4
  • מעניין 1

פורסם

מגניב לחלוטין!

ברגע הראשון לא שמתי לב ממתי ההודעה הראשונה וכבר עמדתי להוסיף את השנקל שלי...

• אהבתי 1

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

איזה כיף לראות את הפיאט הזאת שוב ושוב ושוב. פשוט עיצוב מופלא ששיני הזמן לא מצליחים לנגוס בו.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 29.1.2021 בשעה 21:55, youval11 כתב:

איזה כיף לחפש משהו בפורום - ומשום מקום לראות הודעה של עצמך שבכלל שכחת שכתבת ,ולדעת שהגשמתי את החלום  לפני שנתיים

וקניתי את הקופה שחלמתי עליה כל השנים,ולהתחיל לפנטז על החלום הבא .

איך היא? כיפית? מהירה?
איך האמינות...?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...