Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תטיף לי בבקשה על יחסי הספק משקל, אני בקיא בחומר הנלמד ובקיא גם בהגזמות של "החברה", יחס הספק משקל הוא נכון אבל לא 100% רלוונטי ואני גם מוכן להסביר לך למה.

1. האימפרצה מצוידת במערכת 4X4 משוכללת ביותר. הAX לעומת זאת מצוידת בהנעה קדמית פשוטה, הקונפיגורציה הגרועה ביותר ל"פתיחות" מאחר ובזינוק מוסט משקל הרכב אחורה והגלגלים הקדמיים מאבדים אחיזה.

2. הAX יכולה בכיף לתת לאימפרצה בראש ואני מאמין למה שראית, אבל, רק עד אמצע הילוך שני. ברגע שהטורבו נכנס לפעולה , זה כמו WARP SPEED עבורה. שובל ארוך וכחול שנמתח לאופק

.3. בתחילת שנות ה 90 הייתה לי מיני עם 134 כ"ס בגלגלים!!! ברייסים של צפון ת"א הייתי נותן בראש לאלפות 33 (1.7 16V) ולפיג'ו205 GTI (אפילו ל 1.9)אפילו לאסטרא GSI על בסיס קבועה והן היו חדשות לגמרי אבל... בחיים לא הצלחתי להביס אונו טורבו או 5 טורבו, ברגע שנכנס הטורבו למשחק הן נעלמו להן באופק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דרך אגב, הרגע קראתי את ההודעה המקורית שלך שוב ואני מצטער על הזמן שביזבזתי על כל ההתכתבות הזאת. AX עם 140 כ"ס זה בדיוק כמו 205 GTI 1900 עם תוספת של 10 כ"ס. וזה נותן בראש לאימפרצה?... נכון!

פורסם

כל הנושא המדובר כאן ממש הזכיר לי משהו עם חבר שיש לו גולף cl 1800 אוטומט 92

לי יש אונו 1.3 ליטר 89

לצורך העיניין בדקנו את שתי הרכבים (כביש ישר), ואת הפער שפתחתי עליו עד 120-130 היה לו מאוד

מאוד קשה להדביק והוא לא הדביק.

מסכים עם מה שאמרת וזה מאוד מזכיר לי ת'אוטו שלי (להבדיל בין רכבי למיני שלך) בדקתי אותו על הרבה רכבים שהטילו פיקפוק ולצערם החזירו בחזרה את המילים.

Honda hornet 600

פורסם
דרך אגב, הרגע קראתי את ההודעה המקורית שלך שוב ואני מצטער על הזמן שביזבזתי על כל ההתכתבות הזאת. AX עם 140 כ"ס זה בדיוק כמו 205 GTI 1900 עם תוספת של 10 כ"ס. וזה נותן בראש לאימפרצה?... נכון!

לילה טוב......

אתה אומר א' אני אומר ב'. ואני בינתיים ראיתי את הנעשה בעניים שלי.

ומה הקשר ל 205 GTI ?.... יש גם תגובת מנוע וכו' וכו'.

פרט לכך דיברתי על פתיחות מגלגול! לא מהמקום!

וטורבו לא אומר שהרכב א. לוקח רכב ב.

כמות השטויות שרשמת כאן מוגזם לחלוטין אפילו לפורום הזה.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לגבי להוסיף טורבו גם זה יהיה מסובך כי צריך להרחיב סעפת ואני לא חושב שזה ישתלם לך אם לא תרחיב סעפת

יתחממו הבוכנות וכתוצאה מזה תצתרך לעשות מנוע חדש 1.3 זה מנוע קטן ולא יעמוד בעומס..

פורסם
אל תטיף לי בבקשה על יחסי הספק משקל, אני בקיא בחומר הנלמד ובקיא גם בהגזמות של "החברה", יחס הספק משקל הוא נכון אבל לא 100% רלוונטי ואני גם מוכן להסביר לך למה.

1. האימפרצה מצוידת במערכת 4X4 משוכללת ביותר. הAX לעומת זאת מצוידת בהנעה קדמית פשוטה, הקונפיגורציה הגרועה ביותר ל"פתיחות" מאחר ובזינוק מוסט משקל הרכב אחורה והגלגלים הקדמיים מאבדים אחיזה.

2. הAX יכולה בכיף לתת לאימפרצה בראש ואני מאמין למה שראית, אבל, רק עד אמצע הילוך שני. ברגע שהטורבו נכנס לפעולה , זה כמו WARP SPEED עבורה. שובל ארוך וכחול שנמתח לאופק

.3. בתחילת שנות ה 90 הייתה לי מיני עם 134 כ"ס בגלגלים!!! ברייסים של צפון ת"א הייתי נותן בראש לאלפות 33 (1.7 16V) ולפיג'ו205 GTI (אפילו ל 1.9)אפילו לאסטרא GSI על בסיס קבועה והן היו חדשות לגמרי אבל... בחיים לא הצלחתי להביס אונו טורבו או 5 טורבו, ברגע שנכנס הטורבו למשחק הן נעלמו להן באופק.

+1

כוח לא מספיק לנפק, צריך גם להוריד לכביש. ביעילות.

בהנעה קדמית זה לא פשוט בכלל. ברייסים של צפון ת"א הליגה המובילה היתה מורכבת מהנעה אחורית שהיתה אפקטיבית ביותר ליציאה מהמקום.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כאילו בסופו של דבר לפי מה שחברי הפורום אומרים פה זה : " יש לך רכב סטנדרטי 1600 סמ"ק בסביבות ה100 סוסים , עזוב אל תשפר אותה אין טעם תחסוך תמכור קנה טורבו" הסיבה לעצה הזו זה בגלל שלשפר בארץ זה פשוט מאוד יקר, כל מכלול מיבוא אישית מחול, וכל סדנה פלצנית רוצה ממך הרבה כסף לשיפור הכי מינימלי, עולם השיפורים בארץ הוא לא פופולרי, נכון שיש מכוניות משופרות ונכון שיש מכוניות מפחידות אבל, בנינו כמה , כמה כבר יש כאלה ? בכל הארץ שלנו כולם מכירים את ההונדה הסגולה, את הקטנה הכסופה , זה אותם מכוניות שרואים עוד פעם ועוד פעם, אין חידוש כי זה הרבה כסף.

כנראה העצה הכי טובה היא באמת - אתה רוצה רכב מהיר ומשופר קנה אחד שכבר הגיע מהחברה ואיתו אתה יכול לשחק קצת שיהיה יותר מהיר מאיך שהוא בא

שלכם

גם בחגים

גם בשבתות

בן

פורסם
לגבי להוסיף טורבו גם זה יהיה מסובך כי צריך להרחיב סעפת ואני לא חושב שזה ישתלם לך אם לא תרחיב סעפת

יתחממו הבוכנות וכתוצאה מזה תצתרך לעשות מנוע חדש 1.3 זה מנוע קטן ולא יעמוד בעומס..

לא יודע מה איתכם מכל השרשור הזה מלפני 4 שנים דווקא התגובה של הבחור שהקפיץ אותה הכי משכה אותי .

אתה ממש צודק , הכל עניין של להרחיב את הסעפת , על מה לעזאזל אתה מדבר ?@!#@$

פורסם

טוב, אחרי שהשרשור הזה ישן בשקט 4 שנים באוא נחזיר אותו לישון בעדינות ובשקט!

נומה, נומה, שירשורי,

נומה, נומה, נום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...