Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן,לאחר שהופיעה לי נורת check engine במקביל לcheck gas cap והידקתי את מכסה הדלק, ניתקתי את ה+ במצבר למספר דקות,החזרתי והתקלה נעלמה וחשבתי שבזה תם הפרק ( יכול להיות שכן והשורות הבאות לא קשורות אבל...)

היום אחה״צ אשתי מתקשרת כשברקע אני שומע את הקודנית ״משתוללת״ והיא מספרת לי שהיא פתחה את הרכב מהשלט ,מיקמה את הילדים במקומם וכשבאה להניע הקודנית משתוללת ואין חשמל באוטו.

הצלחנו להניע בעזרת כבלים, וכשנכנסנו לחניה, תוך כדי רוורס, מעבירים לD , ההגה כאילו ננעל ומשתחרר, שוב רוורס שוב D , שוב ההגה ננעל תוך כדי סיבוב ומשתחרר.

מיקמנו את הרכב והנעילה כב היתה ידנית ללא השלט.

הדבר הראשון שעולה הוא כמובן מצבר, אבל האם יתכן שהוא יתרקן כל כך מהר? ומה הקשר להגה? האם זה שייך לניתוק ה+ אתמול בלילה??

אשמח לדעות

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

יש לבדוק מחברים סגורים הדוקים חזק מאוד ושאינם מתחממים עת מתן סטרטר. שים לב, באם המגעים רופפים ניתן לחטוף כוויה באם תגע בקוטב כזה ביד חשופה. באם הכל תקין לא מן הנמנע שיש להחליף מצבר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היי .. מה קורה ?

לי הייתה תופעה דומה ואני מאמין שזה זה ..

המצבר גמור . תיגש למוסך שיבדקו את המצבר וימצאו שהוא גמור .. תחליף מצבר והכל יעבוד .

לי המצבר מת בבוקר הנעתי בעזרת כבלים ובמשך הנסיעה במהירות איטית פשוט ההגה ננעל לגמרי ..

כששאלתי את המוסכניק הוא אמר שהאלטרנטור קשה לו להחזיק את כל הרכב והוא נעזר במצבר ..

תעשה את הבדיקה ותחזיר תשובה .

בהצלחה . משה

פורסם

כמו שהוצע למעלה, תבדוק קודם את הקטבים למצבר, תבדוק שהם נעולים כמו שצריך, אצלי ברכב המינוס היה פעם רופף וזה גרם בעיות דומות בהנעה וכו'.

כמה זמן יש לך את המצבר? אצלי החלפתי לפני חודש והקודם החזיק שנתיים וחצי בלבד.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

החלפתי מצבר

היה גמור כנראה (06/11). חיברתי והכל בסדר

אפילו הצלחתי להניע את האוטו מהשלט ( אני כבר שנה מנסה:lol: :lol: )

תודה על העזרה

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...