Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.ברשותי קורולה 2008 ובחודש האחרון גיליתי כי הדש בורד נהיה דביק מאוד.בשעות החמות הוא דביר וגמיש.

מישהו מכיר את הבעיה או יש לו פיתרון טוב.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה שרשור ישן, פשוט זה מה שמצאתי לגבי הבעיה הנ"ל.

לחבר שלי יש את אותה הבעיה בדיוק - כשקר זה דביק, כשחם זה נעשה ממש דביק.

האם הבעיה מוכרת למישהו ?

מה ניתן לעשות ?

פורסם

אתה מורח עליו תרסיס ניקיון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התופעה החלה לפני כשבועיים. הוא ניסה לנקות עם חומרים שונים - זה מחזיק כ-20 דקות ואז הופך שוב לדביק.

חיפוש באינטרנט העלה המון שירשורים בנושא מארה"ב, אך שם מדובר בטויוטה קמרי.

מכר ממוסך טויוטה טוען שזה נושא מוכר, אך המקסימום שניתן להוציא מהיבואן זה 50 אחוז הנחה עבור החלפה לחדש.

למישהו יש רעיון ?

פורסם

יש לי אותה בעיה עם טויוטה 2008 , כל הדשבורד דביק וגם מפריע בנסיעה בשמש יש צל שלו על השמשה

מה שעשיתי שמתי כיסוי יפה מרפד לרכבים ולא מעניין אותי מה יש מתחת , פשוט תעשה ככה ותשכח מיזה.

פורסם

ומה עלות דשבורד כזה ?

מפרוק ביקשו 2000ש"ח מכיוון שזה כולל את הכרית אויר. הוא ממש לא רוצה לפרק כרית אויר....

מה שעשיתי שמתי כיסוי יפה מרפד לרכבים ולא מעניין אותי מה יש מתחת , פשוט תעשה ככה ותשכח מיזה.

כן, זו אחת האופציות.

פורסם

הסיבה שאני שמתי כיסוי זה לא כי זה הפריע לי שזה דביק אלא הפריע לי המל שזה עושה בשמשה הקדמית , מאוד מסוכן לנסוע ככה בשמש באור יום , שמתי כיסוי ומאז שכחתי מזה לגמרי, מדובר בדיוק על אותו רכב טויוטה קורולה רובוטי 2008.

פורסם

בעיה ידועה בשנת הדגם הזו של הקורולה.

נוצר עקב ריסוס של ספריי סקאי מסוג ז' על הדשבורד .

נסה בפורום דיטיילינג מאמין שהחבר'ה שם יסבירו לך את הדרך להתגבר על הבעיה .

פורסם

גם אצלי זה ככה בקורולה 08 שלי, הדביקות נמצאת סביב למפריש האדים, יום אחד ניקיתי תשבורד עם נייר, והנייר נתפס כמו עלוקה.

חשוב לציין שהדביקות היא בסוף הדשבורד סביב למפריש האדים.

פורסם
בעיה ידועה בשנת הדגם הזו של הקורולה.

נוצר עקב ריסוס של ספריי סקאי מסוג ז' על הדשבורד .

נסה בפורום דיטיילינג מאמין שהחבר'ה שם יסבירו לך את הדרך להתגבר על הבעיה .

זה לא בגלל ריסוס ספריי,זה בגלל חומר שלא עמיד מספיק לחום,זאת תופעה שנתקלתי גם ברכבים יפניים וקורייאנים אחרים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...