Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טס לפריז וכנראה יעבור ליד החנות הראשית של רנו (L'Atelier Renault)

עברתי על קטלוג הדגמים ולצערי יש שם יותר מידי דגמים שאני רוצה (אני חובב צרפתיות ורנו בפרט)

בגלל שהחבר בטיול לא יהיה לו יותר מידי מקום והוא יוכל לקנות במקרה הטוב רק אחד מהדגמים הבאים (1:43):

Renault Megane RS Trophy במהדורה מוגבלת של 3000 יחידות ב-40 יורו

Renault Clio IV ב-12 יורו

אני מעדיף את המגאן אבל המחיר קצת יקר לי, לפי דעתכם כדאי להשקיע כבר לדגם במהדורה מוגבלת או לבחור אחד מהקליאוים? ואם קליאו אז איזה צבע?

תודה על העזרה!

meganers.jpg

clio.jpg

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תפנק את חבר שלך במזוודה גדולה יותר שלא יהיה תירוץ שאין מקום ותבקש את המגאן ב1:18.

בגודל הנוכחי הם ניראים מאוד לא מרשימים ויותר כמו מכוניות צעצוע כמו שאמר פיפינואדר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תפנק את חבר שלך במזוודה גדולה יותר שלא יהיה תירוץ שאין מקום ותבקש את המגאן ב1:18.

בגודל הנוכחי הם ניראים מאוד לא מרשימים ויותר כמו מכוניות צעצוע כמו שאמר פיפינואדר.

רוב הדגמים שלי הם קטנים (1:43 או 1:64)

רנו לא יצרו את המגאן ב-1:18. הדגם היחיד שיש להם ב1:18 הוא של דזיר ב79 יורו וזה ממש מעבר ליכולת שלי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הייתי בוחר את הדגם היותר יקר מכמה סיבות קודם כל אתה חוסך את העניין של משלוח, בנוסף הדגם עצמו הרבה יותר יפה ולא נראה צעצוע כמו הדגם הזול, הוא מגיע בקופסה יפה ומיוחדת.

פורסם

אני חושב שאם כבר אתה שולח לשם מישהו, שיביא לך את המהדורה המוגבלת, זה נראה מצוין ועם קופסה מהודרת. לגבי המחיר - על איכות צריך לשלם. דגמים טובים ב 1:43 עולים כסף, אין מה לעשות. תגיד תודה שאתה מרוויח פה את עלות המשלוח שבעצמה יכולה להגיע בכלות לעשרות יורו.

כמו כן אני מסכים עם מיש אמר פה שהקליאו נראית קצת כמו צעצוע, ואילו ה RS נראית מצוין.

דרך אגב, לגבי ה1:18, קיים דגם של הRS משנת מודל 2009 בקנה מידה זה. הוא יוצר במהדורה מוגבלת ע"י OTTO MOBILE, וכיום נדיר מאוד וכמעט ולא צץ יותר באי-ביי. אני צד אותו כבר הרבה זמן, ללא הצלחה. בפעם האחרונה שהייתי בתמונה, ה 110 יורו שלי (לפני משלוח) לא הספיקו לקנייה.

הנה לינקים לדגם, שתוכל להתרם:

מגאן RS 2009 - צהובה

מגאן RS לבנה שנת 2010, במהדורה מוגבלת מאוד - 500 יחידות

תיזהר, באתר שקישרתי לך יש המון רנו יפהפיות. אך כולן כמעט כבר לא בייצור ונדירות מאוד.

אני בינתיים הסתפקתי ב R26-R משנת 2008. עיצוב שמצריך הסתגלות, אך הדגם יפה מאוד, בסה"כ:

Megane_R26R-Seat1.jpg

Megane_R26R-Angle1.jpg

בהצלחה! :)

יואב :arrow:

פורסם

היי, בעניין צבע- לפי טעמך ולפי מה שנראה לדעתך"אמיתי יותר".

לגבי בחירה: לא בכל יום חברך נוסע, עשרה יורו לכאן או לשם לא ישנו את חייך. רכוש את שניהם.

למקרה שאין במלאי בדיוק מה שתרצה, תן לחבר פתק עם סדר עדיפויות שידע מה לרכוש בכל תרחיש.

פורסם

פנדוב, הבעיה היא לא בכסף, אני יכול להרשות לעצמי את שתיהן, לחבר אין מקום בתיק. בסגרת הטיול שלו באחד הימים הוא ינסה להכנס לחנות ולקנות ומשם להמשיך עם הטיול ככה שהוא יתקע עם הדגמים עד סוף אותו היום ובגלל זה ההגבלה היא המקום אחרת הייתי באמת לוקח את שניהם

ברמונדו, המגאן שלך מדהימה!

עברתי על הדגמים של אוטו-מובייל ויש המון מדהימים. מה שכן, סכום כזה על דגם יגרור ריב עם החברה שלי

תודה למייעצים!

Renault Clio RS EDC 200

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ברמודו, יש לי רק דבר אחד להגיד: מדהימה!!!

תעלה עוד תמונות?

ממש אהבתי את כל המשפחה! (אני לא אובייקטיבי בעליל)

של איזה חברה ואם אפשר לדעת בכמה?

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

הדגם הוא של חברת Otto-Mobile הצרפתית. הוא רזין 1:18. מכירתו הסתיימה עוד אי שם בשנת 2010, מהדורה מוגבלת של 1500 יחידות. בגלל שהוא נדיר המחירים שלו נסקו בשנים האחרונות והוא נהיה ממש נדיר. הצלחתי לזכות במכרז ב 71 יורו - מחיר הוגן בהתחשב בנדירות. זה יד שנייה, מאוסף של מישהו צרפתי וללא הקופסה המקורית. תנאים לא משהו, אבל זה מה יש.

עוד תמונות:

MEganeRS2009-18_zps7d721267.jpg

MEganeRS2009-17_zps8f8200b1.jpg

MEganeRS2009-16_zps6ef01e7c.jpg

MEganeRS2009-10_zps4f29f4a6.jpg

MEganeRS2009-4_zps6c3e5452.jpg

MEganeRS2009-3_zpsa08c4621.jpg

MEganeRS2009-1_zpsff662578.jpg

MEganeRS2009-8_zpsdc8ada7e.jpg

יואב :arrow:

פורסם

מגאן מדהימה! תתחדש

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

תתחדש! דגם מדהים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...