Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברת פה על 106, אני איבדתי אותך באיזה נקודה, בהתחלה אמרת שהרכב המשופר לקח בכרכב וחצי את הלא משופר ואחר כך אמרת שרכב משופר שהשקיע פי שניים לא נוסע כמצופה.

לא הבנתי מי משופר מי לא ומי יש לו תועלת לשיפורים ולמה לאחר אין?

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דיברת פה על 106, אני איבדתי אותך באיזה נקודה, בהתחלה אמרת שהרכב המשופר לקח בכרכב וחצי את הלא משופר ואחר כך אמרת שרכב משופר שהשקיע פי שניים לא נוסע כמצופה.

לא הבנתי מי משופר מי לא ומי יש לו תועלת לשיפורים ולמה לאחר אין?

106 עם מנועים כמו שלך, להשקיע 10000-15000, בשביל לנסוע רק רכב וחצי לפני הרכב הסטנדרטי?!

לא הגיוני, ורכב ששופר בפי שניים מהסכום, עדיין לא נוסע כמצופה.

מה לא ברור.

מדובר על שיפור המנוע הזה, ללא קשר לשלדה שבה הוא יושב.

פורסם

נתן, נראה לי שאתה צריך לכתוב גילוי נאות שאתה מייבא חלק מהחלקים שהוזכרו פה, ובגלל זה נעלבת אישית על ''צינור ברזל'', והמחירים שלך מצחיקים עד דמעות.

פורסם

papa הגילוי נאות נעשה .

אם אתה רוצה אני מוכן לשלוח לך גם .

לגבי עלבון לא נעלבתי .

אני לא נעלב מטמטום של אנשים בלי שוס קשר אם אני מייבא או לא .

בלי שום קשר אליי לקרוא ליבואנים בשמות גנאי זה קצת מוגזם וזה בלשון עדינה !

אני שמח שהמחירים שלי מצחיקים אותך זה אומר שהמחירים שלי טובים .

פורסם

איך הבנת ממה שכתבתי שהמחירים שלך טובים ?

נתן, יש אנשים שקצת מבינים בהזדמנות באינרטנט וגם להם יש ''קשרים'' לאישור הכנסות חלקים, אז בישביל מה צריך אותך שתדחוף מחירים כפול 3/4 ?

פורסם

עומרי מוזר כן, אבל עובדות גם כן, תתמודד

משהו שם לא עובד.

תאמת אני יכול להעיד על נתן בסך הכל ברמה של כולם ולא כזה כמו שזה נראה.

אם תזמין מטופ אר פי אם לא יהיו הבדלים משמעותיים, לפעמיים המחיר של נתן הגיוני ומקובל בחלקים אחרים נתן גם לא קובע ולפעמיים נתן גם מאד קרוב למחיר בחו"ל, כמו כולם.

ככה שאין לבוא לנתן בטענות זה עסקו הפרטי מה הוא עושה ומה הוא מוכר ובכמה, רמת השירות שלו היא מאד טובה, זאת אני יודע כי יצא לי להזמין ממנו.

לפני שנכנסים לבלאגן של היבוא העצמי, כדי לבדוק טוב טוב האם זה שווה את הבאלגן או יש משהו שבתוספת זאת או אחרת יפטור אותך מסיוטי לילה.

פורסם

שמע הנושא כאן הוא לא נתן.

הבחור יכול לקבל הצעות מחיר בכמה מקומות ולהחליט מול מי לעבוד?

ועניין נוסף באמת שב15000 אפשר לגמור סיפור.

פורסם

הרבה יותר משתלם יכול להיות.

אבל אני לא מחפש רכב טורבו שייתן בראש בקו ישר, אני בכל זאת מחפש רכב שמתנהג קצת, כמו הxs.

ובגלל שהיא מרגישה לי חלשה מידי אני רוצה לשפר אותה.

נכון אני יכול להחליף לקליאו ספורט, אבל אין כזאת אחת שכדאי לקנות עכשיו וגם אני מעדיף את הxs מבחינת מראה.

ובכללי אני מאוד אוהב את האוטו שלי ולא בא לי להיפרד ממנו.

פורסם
הרבה יותר משתלם יכול להיות.

אבל אני לא מחפש רכב טורבו שייתן בראש בקו ישר, אני בכל זאת מחפש רכב שמתנהג קצת, כמו הxs.

ובגלל שהיא מרגישה לי חלשה מידי אני רוצה לשפר אותה.

נכון אני יכול להחליף לקליאו ספורט, אבל אין כזאת אחת שכדאי לקנות עכשיו וגם אני מעדיף את הxs מבחינת מראה.

ובכללי אני מאוד אוהב את האוטו שלי ולא בא לי להיפרד ממנו.

דבר איתו בפרטי נתן לך מספר אופציות וכיוונים.

אני יכול לענות לשאלות העיקריות שלך, לא רק אני, אבל כנראה שרק אני מבין מה אתה באמת צריך.

בשילוב המידע שאני יתן לך + המכאונאות של אבל שלך, בסכום של 15000 יהיה לך סט אפ כל כך עצבני שאתה לא תזהה את הרכב שלך, ועדיין תהיה מקורי, יחסית. רק תצטרך ניהול מנוע שגם את זה נשיג מיד 2.

יותר מזה? רשמתי לך את השם שלי בפייסבוק חפש אותי.

חבל לבלבל אחד לשני את המוח כאן.

פורסם

אליק , הרכב עם הסעפות C2 סופרספרינט וכו' סובל מבעיה אינה ידועה כעת , ברור לכולנו שהרכב אמור להיות בהמה והוא לא כך למרות כל המרכיבים, אל תנסה לקחת אותו כאינדקציה בכלל, בימיו הטובים הרכב הזה היה הרבה הרבה הרבה קדימה על כל קליאו ספורט שאתה מכיר וברור שהרכב השני "זכה" במנוע שהתעסקו איתו בחו"ל לפני שהגיע לארץ אם היית רואה אותו הייתה כבר מבין לבן שהתעסקו איתו.

פורסם

umardekar לגבי הרכב הראשון אתה צודק.

לגבי הרכב השני אני מדבר על הכחולה ולא החומה.

עדיין הוא נושא מוזר ביחס להשקעה.

והוא לא ממש יכול על קליאו ספורט צהבה, עם הבעיה במנוע מראשון.

לגבי השאר אני לא יפקפק במה שאתה אומר.

• תוכן חדש...