Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הסעפת זה פשוט !

הממיר יורד יותר למטה אחרי דאונפייפ כך שאין בעיה של תקינות רכב לטסט .

אשמח לראות תצלום של סטאפ כזה (מורכב על רכב או לא), עד כמה שאני זוכר אין מקום אחרי הדאונפייפ בגלל הקרטר - מעניין איזה פתרון מצאו לזה.

החלפת סעפת יניקה של סי 2 .סעפת פליטה של 206 GTI וקאמשאפטים של סי 2 .

פה איבדת אותי, 206 GTI זה מנוע EW - אין מצב שזה מתאים ל-TU... :?

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי הסיפור שונה , יש לי 106 עם המנוע הנ"ל אז במקור יש מקום לממיר קטליטי וגם משתיק על הצנרת ולא על הסעפת.

ב C2 מדובר באותו מנוע בדיוק רק עם סעפת יניקה מאלומיניום וניהול מנוע שונה , זהו. כל זה מוסיף בערך 20 כ"ס , איך זה הגיוני באטמוספרי ? שוב יש להכיר את הפוטנציאל הענק של המנוע הזה ולהבין שבמקור הוא מסורס מאוד.

את הסעפת פליטה בנו לי במוסך באזור הקריות ,הבן אדם שיצר אותה כבר לא עובד שם אז אני לא יודע מה עם זה.

כאמור לא מדובר ביצירת פאר ,האורכים לא בדיוק שווים ומדובר בסעפת 4-1 קצת מסורסת עם קומבינות , אבל שוב זה עדיף על המקור בהרבה.

קח בחשבון שהמצערת האלקטרונית ( הפרפר יניקת אויר נפתח בצורה אלקטרונית ביחס לדוושה ) המקורית מסרסת גם.

אפשר בקלות יחסית להחליף למצערת עם חוט ( מכני שמחובר ישירות לפרפר ) עושה הבדל מהותי גם.

לא הכל מסתכם בכוחות סוס נטו , יש עוד מומנט שמשתפר פלאים ויש עוד תגובת מנוע ואיך הוא מרגיש , אחרי הדברים הנ"ל הוא מרגיש קרבי מאוד למרות שתאורטית לא העלתה את ההספק באחוז גבוה ,זה לא משנה. עדיין תהנה מהרכב.

אם אתה שואל אותי על מנוע מקורי כל מה שאני הייתי עושה מבלי לשפוך יותר מדי כספים זה להשיג סעפת יניקה ומצערת של 106 GTI , סעפת פליטה משופרת ,שינוי המחשב ברכב ומצערת חוט , זהו ,אין צורך לפתוח מנוע כלל וכבר יהיה לך הספק מכובד מאוד ותגובה חדה מאוד שלרכבים הקלים של פג'ו זה הבדל מהותי.

בשביל שתבין עד כמה המנוע הנ"ל מסורס באנגליה הם בדקו את כל סוגי היניקה והגיעו למסקנה שבניגוד לכל היגיון ,פילטר שמורכב ישירות על המצערת מוסיף בערך 5 כ"ס , הגיוני ? גם לא. אבל זה המנוע.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

דווקא לפי מה שהבנתי ההסבה למצערת חוט היא אחד הדברים המסובכים במנוע הזה, בגלל מערכת המולטיפלקס.

אם יש לך או למישהו איזשהי הכוונה למישהו שבונה סעפות במחירים שפויים כמו שדיברת עליהם אני אשמח לקבל מידע, הסעפת בשילוב הניהול זה הצוואר בקבוק העיקרי במנוע הזה.

אגב DIFORCE המנוע שלך עם הקאמשפטים והפולים המקוריים?

בשביל שתבין עד כמה המנוע הנ"ל מסורס באנגליה הם בדקו את כל סוגי היניקה והגיעו למסקנה שבניגוד לכל היגיון ,פילטר שמורכב ישירות על המצערת מוסיף בערך 5 כ"ס , הגיוני ? גם לא. אבל זה המנוע.

אתה רוצה לומר לי שסך הכל פילטר פתוח נותן לרכב עוד 5 כ"ס? ועוד מאיזור רותח של התא מנוע?

306T

פורסם

diforce עשית פה סלט אחד גדול, המנועים אולי דומים (TU5JP4 ו-TU5J4) אבל הרכבים שונים לחלוטין.

אז הנה העובדות:

*אי-אפשר "בקלות יחסית" להחליף למצערת מכאנית, צריך ניהול עצמאי בשביל זה.

*סעפות פליטה של 206 ו-106 לא תואמות אחת לשניה (בלי התאמות וקומבינות למינהן), ולכן כל מה שאמרת לא תקף לגבי פותח השרשור.

פורסם

אני שמח שהנושא הזה מעניין אותכם ויש לכם הרבה על מה לדבר אבל קצת שכחתם אותי.

מה שאני מרגיש עכשיו זה בלבול אחד גדול!

אף אחד לא נתן לי תשובה ברורה ופשוטה (או שלפחות לא הבנתי מכל הדיבורים משהו כזה) מה לשפר וכמובן שהרכב ישאר חוקי, אז כנראה שאני לא יחליף מערכת פליטה כי אז הרכב לא ישאר חוקי, אלא אם מישהו יתן פיתרון מה לעשות עם הממיר.

כמובן תקנו אותי אם אני טועה.

אז מה אני צריך לשפר? איזה חלקים? איפה אני עושה את זה? מאיפה אני מביא את החלקים לדברים האלה?

תודה.

פורסם

natan5 אשמח אם תשלח לי גם.

כרגע יש לי NFU עם סעפת יניקה של NFX.

מעניין מה עוד אפשר לעשות בלי פרוייקט ענק בשביל לשפר קצת.

ד"א הרכב בסמלון שלך ממש מוכר. :)

פורסם
diforce עשית פה סלט אחד גדול, המנועים אולי דומים (TU5JP4 ו-TU5J4) אבל הרכבים שונים לחלוטין.

אז הנה העובדות:

*אי-אפשר "בקלות יחסית" להחליף למצערת מכאנית, צריך ניהול עצמאי בשביל זה.

*סעפות פליטה של 206 ו-106 לא תואמות אחת לשניה (בלי התאמות וקומבינות למינהן), ולכן כל מה שאמרת לא תקף לגבי פותח השרשור.

לבחור שאמר שאני עובר על החוק ,בגלל זה נמשיך לקנות פה יונדאי פשוטה ב 120 אלף שקל והמצב לא ישתנה. אם המצב היה ככה בכל מדינה אחרת עם תרבות מוטורית נורמאלית של בני אדם ,ולא הזוועה הזאת של 50% מכס ,כבר מזמן הם היו שורפים צמיגים ושוברים חלונות ראווה ברחובות. בשביל לשפר פג'ו מסכנה אנחנו מגיעים ל 15 אלף שח ,בכסף הזה אתה מביא 206 מוכנה לראלי עם כלוב התהפכות.

אז אתה אומר אין מה לעשות ... סבבה ,אני "יעבור על החוק" ויביא מחו"ל במקום לתת תוספת של 50% לאדם שכל מה שהוא עושה זה לייבא צינור ברזל ,אני לא אומר שהוא אשם. אני אומר שהמדינה מאפשרת את זה וזה לא בסדר.

סעפת פליטה של NFX ו NFU אכן שונה בגלל הקרטר , ב 206 ובמנוע שלנו ישנה מין בליטה כזאת שמגנה על ה FLYWHEEL , במנועי ה GTI אין את זה , אפשר להחליף קרטר או אפשר לבנות צנרת.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כל הדיבור הזה הוא על ה16V 110 כ"ס. נכון?

מה לגבי ה90 כ"ס? מה פוטנציאל השיפורים בו? מה ההבדל בין ה110 ל90 מבחינת המנוע בלבד?

האם יש משהו פשוט יחסית ע"מ להעלות את המנוע של ה90 ל110?

א'

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

DIFORCE יקירי ברשותך אני אשאל שוב מהסקרנות- המקום הכי יעיל בNFU לפילטר אויר הוא ישירות על בית המצערת? לפני שנרד למטה עם פיליפס... :wink:

אגב בעניין הסעפת של NFX - לא רק הקרטר בעייתי גם פילטר השמן שמגיע טבול ב NFU מפריע לסעפת וצריך להוריד אותו, להבריז ולסתום חור בבלוק ולהכניס תבריג ופילטר שמן רגיל כמו ב106ים רגילות. בקיצור, לא טיול בפארק ובטח לא פלאג/פליי, בטח שלא אם אפשר למצוא אלטרנטיבות בנויות בסביבות האלף ש"ח- רק צריך למצוא משהו כזה.

306T

פורסם

חברים למה להיות אוילים?

אפשרי להרכיב סעפת ללא ממיר ואת הממיר נגיד של רכב אחר אפשר להרכיב בשלב מסוים בצנרת, או בכלל סילאנסאר.

לגבי עניין. השיפורים אני יודע על 2 אנשים כרגע שעל מנוע כזאת או על nfx הרכיבו שאמשאפטים ועשו עוד כמה שיפורים כאלה ואחרים שבאמת אפשר להצהיר על 150-160 סוסים במנוע.

באינדיקאציה בין 106 עם מנוע כזה מול 106 עם מנוע nfu סטנדרטי, כאשר שני החרה יודעים ללחוץ, ההבדל לגבי המנוע המשופר היה רכב וחצי, אחרי השקעה של 15000-10000? האם זה שווה?

הבחור השני עם ה106 מנוע משופר בסעפות של c2 ועוד דברים שדוברו פה שפך פי שניים כסף ועדיין זה לא ממש נוסע כמצופה, ככה שתחשבו טוב האם זה כדי.

עבודה טובה על הראש + סעפות ומחשב ניהול לא יצא פחות מ15000-20000.

לדעתי הטורבו יהיה הרבה יותר יעיל,יותר משתלם ופרקטי מנוע סגור יגדוש בכייף 0.8, מקסימום היום מנוע כזה עולה 1200 שקל.

• תוכן חדש...