Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ב-206 XS זה מוסיף, הסעפת המקורית שווה לת*ת (ואל תשכח שאתה מבטל ממיר).

ואין אפשרות לעשות את זה בלי לבטל את הממיר?

שהרכב חוקי ויעבור טסט אחרת מה הטעם?

אני לא מתכוון לשפר ואז לפרק הכל לפני טסט.

פורסם

נכנס לבחור בתקציב, בזמנו הזמנתי מערכת כזו מפיטסטופ - לא זוכר את המחיר במדויק, אבל זה לא התקרב ל-10K.

ולשאלתך עמרי, שוב - אם תקרא בעיון את מה שכבר רשמתי - עיקר הכח מגיע מהחלפת סעפת הפליטה, הסעפת המקורית ברכב הזה מחורבנת והממיר הוא חלק ממנה, לכן אי-אפשר להחליף סעפת פליטה בלי לבטל את הממיר.

כבר ציינתי אלטרנטיבה לתוספת של 15 כ"ס שלא תבטל את הממיר ואמורה להכנס לך בתקציב (ולהשאיר הרבה עודף) - רק תקרא :-)

פורסם

ירין, מה לגבי remap? פרילינג טוען לתוספת מדודה של 12 כ"ס ו- 1.5 קג"מ רק מהצ'יפ לפני התעסקות. הסקפטיות גרמה לי לבדוק בחו"ל ושם הצלחתי לראות רק גרפים של דיינו של מנועי NFU מקוריים לחלוטין רק עם מחשב ניהול של NFX- ללא ההגבלות המסרסות- והרכבים הראו 119-120 כ"ס בכמה וכמה דוגמאות.

יש עוד פלוס בתוכנה, שהיא תטפל בבעיית המצערת האלקטרונית הנוראית ברכב הזה שזה כבר בונוס, על פניו נראה כמו התחלה לא רעה בשביל האלפיה וקצת שזה עולה, או שיש לך דעה שונה?:idea:

306T

פורסם

ירין, אתה רשמת לי דרך לקבל עוד 15 סוסים אבל אז אני מאבד את האפשרות לעבור טסט.

איזה דרך אני מקבל 15 סוסים בלי לאבד את החוקיות של הרכב?

פורסם

הוא התכוון לזה:

לחפש C2 VTS מפירוק, ולקחת ממנה את הקאמשאפטים וסעפת היניקה (אולי גם צריך את המצערת, לא בטוח).

החלפה של חלקים אלו + שינוי בתוכנה יוסיפו לך כ-15 כ"ס.

משכנתא זה קל

פורסם

עומרי888,

אל תעשה את זה. אתה הולך לזרוק כסף לחינם. מקריאת השרשור יש לי תחושה שנכנסת לדיבוק, ואתה מוכרח לשפר את הרכב עכשיו.

השיפור יהיה מינורי, הבלאי לרכב יגדל משמעותית והמחיר שתשקיע לא יצדיק את מה שתקבל.

לא תצליח לקבל את ההשקעה בחזרה במכירה, שלא לדבר על זה שקונים רבים יברחו מהרכב שלך בגלל השיפורים.

הרכב שלך כבר לא צעיר וכל השינויים האלה מגדילים מאוד את הסיכוי שתתחיל לבלות במוסכים ברדיפה אחרי תקלות משונות שנגרמו בגלל הרחבת גבולות המעטפת של מכלולי הרכב שגם ככה כבר ראו ימים יפים יותר.

לי הייתה 206XS כמו שלך. חסכתי עוד כמה שנים ושדרגתי משמעותית.

הרבה חברה פה אומרים לך לא לעשות את זה. תקשיב להם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
עומרי888,

אל תעשה את זה. אתה הולך לזרוק כסף לחינם. מקריאת השרשור יש לי תחושה שנכנסת לדיבוק, ואתה מוכרח לשפר את הרכב עכשיו.

השיפור יהיה מינורי, הבלאי לרכב יגדל משמעותית והמחיר שתשקיע לא יצדיק את מה שתקבל.

לא תצליח לקבל את ההשקעה בחזרה במכירה, שלא לדבר על זה שקונים רבים יברחו מהרכב שלך בגלל השיפורים.

הרכב שלך כבר לא צעיר וכל השינויים האלה מגדילים מאוד את הסיכוי שתתחיל לבלות במוסכים ברדיפה אחרי תקלות משונות שנגרמו בגלל הרחבת גבולות המעטפת של מכלולי הרכב שגם ככה כבר ראו ימים יפים יותר.

יש לי פחד גדול מזה שאני יבוא למכור ואני יפסיד על כל השיפורים האלה.

אבל הלב שלי ממש רוצה להיכנס לפרוייקט הזה, למרות שהראש אומר שלא כדאי.

סתם שאלה, חסכת ולמה שידרגת אם אפשר לדעת?

וכמה חסכת בשביל השדרוג הזה?

fitch, אחר כך ראיתי את זה, פשוט הייתי באמצע העבודה אז לא שמתי לב להודעה הזאת שלו מההתחלה.

פורסם

עם חלקיםנמיד שניה תוכל ב15000 להגיע ל200 סוסים אם אתה רוצה טורבו, תדע מראש שזה לא חוקי, והרכב שלך הרבה יותר טוב מהgti.

פורסם

אני לא רוצה טורבו.

ועם חלקים מיד ראשונה בתקציב של 10K לכמה סוסים אני יכול להגיע?

וכמובן השאלה איך? מה צריך לשפר?

ובמה הרכב הרבה יותר טוב מGTI?

עריכה:

סתם שאלה לידע כללי, ראיתי נושא של מישהו ששם אגזוז של דרגון והרגיש שיפור קל בתגובת דוושה.

מה זה אגזוז דרגון?

פורסם

כמה כיף לזרוק תאורטיות כלליות לאויר מבלי להכיר את המנוע הספציפי הלא הוא ה TU5 JP4

אותו המנוע כמו ב 106 GTI רק טוב יותר עם שסתומים מוגדלים , המנוע במצב המקורי שלו מסורס מאוד בגלל סעפת הפליטה , הקאמשאפטים , הצנרת והמחשב ניהול מנוע.

המנוע הזה פי כמה וכמה טוב יותר מהמנוע ב 206 GTI .

מדובר באחד ממנועי 1.6 16V הטובים ביותר שיוצרו מעולם.

רוב מכוניות הראלי של סיטרואן ופג'ו מתחרות עם וריאציה של המנוע הנ"ל בדיוק.

החלפת קאמשאפטים עולה בערך 2500 ש"ח תלוי אם תביא מחו"ל עד 3500 בארץ.

סעפת פליטה 4-2-1 נורמאלית שתחליף את הזוועה הקיימת + ממיר קטליטי נורמאלי וצנרת - 5000.

שינויים במחשב - 1000 ?

150 כ"ס , ובגלל שמדובר במנוע הזה ספציפית תוכל ללחוץ עד 7500 סל"ד כל היום.

עוד קצת ותביא מצערות בשביל 180-190 כ"ס. קח בחשבון שלא יהיה לך מומנט של גודשות אבל זה ירגיש כמו קוואסקי נינג'ה על 4 גלגלים.

את כל זה אפשר לעשות בצורה חוקית ( חוץ ממצערות ) כי לא רואים כלום.

מבחינה כספית עדיף טורבו.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בשום תרחיש אפשרי אף אחד לא חשב לקחת בחשבון עליה במידה של הצמיגים, שיפור בולמים/קויילאוברים, וברקסים רבותי, ברקסים ! למען השם אתם אומרים לו בוא תעלה ב50 אחוז בהספק של הרכב והברקסים המקוריים יהיו בסדר ?! :|

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

diforce - המחירים שלך ורודים :)

סט קאמשאפטים מחברה מוכרת (קנט, פייפר, קאט) יעלה בחו"ל כ-2500 ש"ח, אמת - ומה עם משלוח? מסים? עבודה?

תוסיף את אלה והופ קפצנו ל-6K ומעלה לסט קאמשאפטים בלבד.

בראש של JP4 בשביל להגיע ל-7500 סל"ד צריך להחליף גם מרימי וקפיצי שסתומים, עוד כמה אלפים (וכן, אני יודע שאפשר לקמבן חלקים מראש של J4 בפחות)...

וורנר פוליז גם רצוי (מאוד), עוד איזה 2000 ש"ח.

בנוגע למערכת פליטה, אני לא מכיר מערכת שמחליפה את סעפת הפליטה ושומרת על ממיר (ועוד במחיר כזה, 5K) - אשמח אם תפרט/תתן קישור.

"עוד קצת ותביא מצערות" - מצערות זה ממש לא עוד קצת, בשביל מצערות אתה צריך ניהול מנוע חיצוני - וזה כבר תיק, וחבילה יפה של כסף, וכאב ראש עם כיוונים, ושלא נדבר על עלות של מצערות (אפילו כאלה שירדו מאופנוע), מתאמים, פילטרים, התאמה לדוושה מכאנית, מזרקים....

You make it sound so simple :-) אבל במציאות, זה לא... האמן לי, עברתי את זה - עם הרכב הספציפי הזה.

עומרי888,

כשחברים היו שואלים (היו, עכשיו הם כבר הרימו ידיים או הפנימו - כנראה הרימו ידיים) למה אני מוציא כל-כך הרבה כסף על הרכב, הרי במילא אני לא אראה את הכסף בחזרה - הייתי עונה להם בשאלה "למה אתם טסים לחו"ל? הרי במילא לא תראו את הכסף בחזרה..."

שיפורים זה לא השקעה, כמו שרכב זה לא השקעה - זה משהו שעושים בשביל הכיף, שנהנים ממנו, בשביל להגיד ששלי יותר גדול, בשביל להרגיש יותר טוב עם הפאדיחה שאלוהים עשה לך במכנסיים :lol:

אתה צודק בזה שהשיפור יהיה מינורי (במגבלות התקציב) וטועה בזה שהבלאי לרכב יגדל משמעותית (השיפורים שהוצעו כאן לא משפיעים על בלאי, לפחות לא בצורה ניכרת).

וכן, הכי אפקטיבי/חכם יהיה לחסוך את הכסף ולשדרג לרכב אחר (קליאו ספורט תהיה קפיצת מדרגה משמעותית) - מה גם שלדעתי האישית, מהיכרות קצרה - לא הייתי ממליץ לפותח השרשור להכנס לזה (ל"עולם השיפורים" :lol: ).

ירין, מה לגבי remap? פרילינג טוען לתוספת מדודה של 12 כ"ס ו- 1.5 קג"מ רק מהצ'יפ לפני התעסקות. הסקפטיות גרמה לי לבדוק בחו"ל ושם הצלחתי לראות רק גרפים של דיינו של מנועי NFU מקוריים לחלוטין רק עם מחשב ניהול של NFX- ללא ההגבלות המסרסות- והרכבים הראו 119-120 כ"ס בכמה וכמה דוגמאות.

יש עוד פלוס בתוכנה, שהיא תטפל בבעיית המצערת האלקטרונית הנוראית ברכב הזה שזה כבר בונוס, על פניו נראה כמו התחלה לא רעה בשביל האלפיה וקצת שזה עולה, או שיש לך דעה שונה?:idea:

סביר להניח שהדוגמאות שראית הם מהשתלות שעשו ב-106/Saxo, אתה לא יכול להרכיב ניהול של NFX ב-206.

מה שזה אומר בעצם (השתלה ב-106), שנפטרנו מסעפת הפליטה המחורבנת והשתמשנו במערכת פליטה של 106.

לגבי פרילינג, היה לי remap שלו ב-206 - אני יכול להעיד שתגובת הדוושה השתפרה באופן ניכר, לגבי תוספת הכח - אצלי היה סטאפ שונה מהמקור, אז קשה לי לחוות דעה.

• תוכן חדש...