Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

תתחדש!! אני סקרן מאוד לראות אותה.

אגב , הק"מ ברכב הזה מתאפס כל 99999 ק"מ ככה שאם הרכב לא שמור בצורה קיצונית,

קשה להאמין שזה אמיתי.

ואם זו האדומה מדרום ת"א , מחכה לך עבודה לא פשוטה בשיחזור שלה.

פורסם

1.תתחדש ותיהנה ממנה,אני מקווה מתפלל ומאמין שהיא נפלה לידיים טובות.

2.אין דבר כזה סובארו הרדטופ בשנת 73,אלא יותר קופה...

3.לא יוצרה וכנראה כבר לא תיוצר GSR בנפח 1600 סמ׳ק,אלא 1400.

4.אם זו הסובארו של אשר מדרום תל אביב,היא אכן יד ראשונה ,צבע ראשון היא בטח לא, ולדאבוני הרב הוזנחה קשות,כך שבהחלט מצפה

לך המון המון עבודה ,וחלקים(בעיקר חלקי פנים וחוץ),כמעט ואין בנמצא,מכניקה עוד אפשר לארגן ולקמבן.

אני מכיר את הבעלים למעלה מעשרים שנה,איש יקר שבאמת היה קשור לרכב,אולם לא עשה דבר כדי לשמרו,וכמה שבזמנו ,כשהרכב

עוד היה בר תיקון,ניסיתי לרכוש אותו ולהצילו,כל מאמצי עלו בתוהו...

מי שמכיר אותי,יודע שכבר שנים אני מנסה לשים את ידי על GSR (והיו לי מספר הזדמנויות רק שנירדמתי בשמירה)עם בודי ״בריא״,ואכן

לאחרונה פנו אלי מספר אנשים על מנת שארכוש אותה רק שלא תלך לאיבוד,ובינהם חבר טוב מנהל מועדון ,אולם המחיר שנדרש עליה

לא היה ריאלי מבחינתינו.

אלוני.

פורסם

תתחדש.

אם מדובר בGSR מדרום תל אביב, אכן מצבה לא מרנין בלשון המעטה, ולמרות זאת משפץ מיומן יכול לעשות ממנה בונבוניירה.

שיהיה הרבה בהצלחה, שתף אותנו בתמונות ותירשם לsubaruholic.co.il ע"מ שתדע מתי יש מפגש, אנחנו בהחלט נשמח לראות אותה ואותך במפגשים.

ירון.

דרך אגב אם אתה מעוניין יש לי קישור למודעת מכירה של מנוע 1400 של GSR, מחודש בסדנא מקצועית.

פורסם

אם בזכות החבר הרבה מכוניות חזרו לכביש אז באמת צפויה להתפרסם מודעת מכירה. ואם מישהו מקנא, זה ממש לא משנה.

אשמח לראות סוברו ישנות משופצות ונוסעות.

פורסם

זכותו של כל אחד לקנות מה שהוא רוצה, כמה שהוא רוצה ולמכור באיזה מחיר שהוא רוצה ובנוסף, אף אחד לא יקח מערן את הזכות הגדולה של החזרת הרבה מאוד מכוניות לכבישים כרב נוסע לכל דבר.

לי קצת צורם הקטע של חוסר הדיוק שנהפך כבר לססיטמטי, קודם הייתה למכירה מיני קופר בשנתון שכלל לא יוצר, אח"כ CJ 100% מקורי שפתאום הסתבר כלא ממש כזה ועכשיו דגם של סובארו שלא היה ולא נברא.

מחבר פורום שהוא גם חבר מועדון החמש ואחד שנתפס כמבין ובקיא בתחום, הייתי מצפה לקצת יותר דיוקים במודעות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז ככה לכל מי שתיקן את המידע צודק !מסרתי פרטים לפי מידע שבעל הרכב מסר לי עוד לפני שקבלתי את הרכב (הפעם שוב קניתי בלי לראות )

לאחר בדיקה אכן המנוע 1400 עם קרבורטורים כפולים הרכב קופה עם שתי דלתות מחר הרכב יעבור טסט לאחר שהוסב הבוקר לאספנות .

הרכב עבר 81000 ק"מ אבל עבר אוברול מנוע לפני כחודשיים הרכב יכנס מיד לאחר הטסט לפחחות וצבע פירוק כללי ושחזור חלקים חסרים

הרכב נוסע מצויין ומושך הרבה תצומת לב וחיוכים :wink:

אשמח אם למשהו יש חלקים למכירה כגון הכונסים האחוריים (רינגים ניקל 13 " לגלגים ), סמלים

באיזה צבע הייתם צובעים את הרכב? במקור הוא אדום . אשמח לרעיונות

תמונות ארד לצלם יותר מאוחר.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

אשמח לראות סוברו ישנות משופצות ונוסעות.

ההדגשה איננה במקור.

קודם כל - תתחדש על הקנייה!

שנית כל - תשאיר אותה בצבע אדום (לפחות לטעמי, ואם לא אדום - אז צהוב).

alfa 156 2.5.

פורסם

ערן, הרכב לא עבר אוברול ולא נעליים, לפני מספר חודשים קיבלתי טלפון ומהקו השני מכונאי(רחוב תושייה בתל אביב אם זה חשוב לך )די לחוץ שטען באוזני:

הבנתי שאתה מנהל מועדון סובארו ישנות ואני צריך את עזרתך,אני צריך לבצע לרכב הנ׳ל אוברול, ולא מצליח להתארגן על חלקים.

כאמור, מהיכרותי עם בעל הרכב, הכנתי את המכונאי מראש שלדעתי זה אבוד, בעל הרכב לא ישקיע כסף, ובטח לא לפרוצדורה של הזמנת חלקים מ EBay..

בכל זאת החלטתי להשאיר לו את מספר הנייד שלי ( מה שאני לא שש לעשות בדרך כלל)למקרה שהבעלים ירווה את עצמו באלכוהול ואולי ינסה בכל זאת להשקיע ולהציל את הרכב, ומאז לא שמעתי ממנו יותר..

אקיצר,ממה שהבנתי, המנוע, שכבר היה מפורק לחלקים מחוץ לרכב, הורכב כמות שהוא חזרה,והבעלים גרר אותו למוסך שליד תחנה מרכזית תל אביב כשהבין שהעניין לא שווה את המאמץ(מבחינתו לפחות).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...