Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף להמלצה על החום שוקולד המטאלי. זה צבע יפהפה, מקורי לרכב ומתאים לתקופתו. ראיתי כזו בחולון בזמנו והצבע נפלא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני זוכר טוב שהייתי נער בתחילת שנות ה90 לחבר של אבא שלי היתה סוברו XT TURBO שנת 86 דגם עם שעונים דיגיטלים

והיא היתה 4WD.

כל מערכות ה 4X4 במכוניות סובארו שיוצרו עד הצגת הלגאסי RS, שהיתה אמא הרוחנית של האימפרזה טורבו, יועדו לשיפור העבירות בלבד ולא לשיפור התנהגות הכביש.

ההנעה הכפולה הופעלה ע"י ידית ששכנה ליד ידית ההילוכים, והמכוניות עצמן היו מוגבהות.

גם ה XT טורבו 4X4 (שבהן היה גם דגמי 4X4 חלקי וגם מלא) היו לשיפור העבירות? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שכחתי רק להוסיף שצבע החום קולה מיטלי הופיע בדגמי ההרדטופ (GF+GFT)משנתוני 78-79.

החומה שהיתה בחולון הייתה שייכת לי עד לפני מספר חודשים,שנת 77,בצבע המקורי שנהגה להגיע מהמפעל-חום ברונזה דו מיטלי,כך היא נראית היום באותו גוון מקורי:

image.jpg

פורסם
גם ה XT טורבו 4X4 (שבהן היה גם דגמי 4X4 חלקי וגם מלא) היו לשיפור העבירות? :wink:

תתפלא, אבל כן.

הנעה כפולה קבועה הופיעה לראשונה בלגאסי RS שהוצגה בסוף 89', וזו הסובארו הראשונה שבה מערכת ההנעה הכפולה יועדה לשיפור התנהגות הכביש, ולכן היא היתה קבועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

החומה שהיתה בחולון הייתה שייכת לי עד לפני מספר חודשים,שנת 77,בצבע המקורי שנהגה להגיע מהמפעל-חום ברונזה דו מיטלי,כך היא נראית היום באותו גוון מקורי:

ממש יפה!

מה איתה היום?

ידוע על עוד כאלו? , מזה זמן אני מחפש אחת.

פורסם

גם בXT 87 מערכת ההנעה הכפולה הייתה AWD והייתה משולבת קבועה לטובת שיפור אחיזת הכביש.

למען האמת היו אפילו דגמי GLF מוקדמים יותר בשנת 84 שהגיעו עם טורבו וAWD - הנעה כפולה משולבת קבוע.

פורסם

מערכת ההנעה הכפולה ב XT הופיעה ב 89', במקביל להצגת הלאגסי.

עד אז מערכת ה 4X4 הופעלה ע"י מתג, שהחליף את הידית הארוכה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היו ב XT כמה גרסאות של הנעה כפולה.

גרסא אחת ידנית עם כפתור בידית עצמה שהיא באמת היתה מאפשרת שילוב:

attachment.php?attachmentid=341155&stc=1&d=1370532093

אחת ידנית שהיתה הנעה כפולה קבועה, ללא כפתור בכלל:

אחת אוטומטית שמחשב הרכב היה מחליט מתי היא תהיה קבועה ומתי לא, ללא כפתור (active torque split 4wd):

attachment.php?attachmentid=341153&stc=1&d=1370532093

ואחת אוטומטית שהיתה הנעה כפולה קבועה.

בשנת 88 הושקה ה XT6, גם באוטומט וגם בידני היא היתה הנעה כפולה:

attachment.php?attachmentid=341154&stc=1&d=1370532093

זה פחות או יותר מה שאני יודע, אני מניח שפספסתי עוד משהו ואם אחקור את זה מספיק לעומק אגלה עוד כמה דברים מעניינים לגבי דגמים נוספים.

8Messy_wiring.JPG

60c4_1.jpg

small.JPG

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הצבע החום (קולה) מאוד מאוד יפה וגם אני ממליץ לערן לצבוע בצבע הזה כמובן שעבודת הפחחות והצביעה חייבת להיות ברמה גבוהה כדי שהצבע הזה יהיה כמו מראה ובאמת יהיה יפה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

לדעתי הכי הולם לרכב הזה הכתום המקורי,ולאחריו הצהוב כתום המקורי.

גוון החום מתאים יותר להרדטופ,לפרונט ״רע״ יותר,יש בה ב GSR משהו מעודן, קלאסי יותר, פחות צעקני,שמתאים אותה לגוונים שהזכרתי, לפחות על פי טעמי וראות עיני.

הנה הרדטופ משנתון 79,ולמה אני חושב שלדגם הזה ואף לשנתונים שלי אין כמו החום קולה:

אגב, את ההרדטופ 76 הראשונה שהייתה לי לפני משהו כמו 17 שנה צבעתי בגוון הזה, ועלה בראשי גם לצבוע את העכשוית, עד היום אני לא סגור על זה אם טעיתי או לאו...

image.jpg

פורסם

מדוע הדגם נקרא הרדטופ?

האם הייתה גרסת סופט טופ?

(שואל ברצינות מלאה)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מדוע הדגם נקרא הרדטופ?

האם הייתה גרסת סופט טופ?

(שואל ברצינות מלאה)

משום שאין את הקורה(קורה B ) האמצעית החוצצת בין חלון הנוסע לחלון האחורי הקטן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...