Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי קנה מערן את הXM ,ויחד הלכנו לראות את האוטו והיות ואני כבר קניתי מערן אוטו אז הייתי חלק מהעיסקה.

חבר שלי ידע הכול על האוטו גם מפי ערן וגם מפי הבעלים המקורי של האוטו.

חברים מי שמצמץ מפספס וחבר שלי מצמץ ולא קנה את האוטו מהמוכר המקורי שסיפר לו הכול אודות הרכב ,חשב על זה עוד יום ועד שקיבל החלטה ערן כבר היה הבעלים של הרכב .בסופו של דבר קנה את הרכב מערן שגם לא הסתיר דבר,הכי מצחיק אותי פה בפורום שנמכרת מכונית שעמדה בלוח יד 2 מספר חודשיים ואחרי שמישהו קונה אותה ומעלה תמונות כולם אומרים איך פספסנו,אז ערן קונה מסדר קצת ומוכר למי שפספס בפעם הראשונה .

הלוואי שירבו אנשים שימצאו את פרנסתם מהתחום,זה רק יתרום.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתחיל עם מזל טוב ובהצלחה. נפח המנוע 1360 סמ"ק ,קרבורטורים כפולים ,והדרסים במקור יוצרו עד 1975 ובכל מה שקשור בסובארו אלוני הוא המומחה

פורסם

ערן תתחדש!

שמח שמישהו שם את ידו על הרכב הזה!! מקווה שתחזיר אותו למקוריות שלו..

כפי שראית גם לי יש GSR ואני עדין מנסה למצוא חלקים בחו"ל , קשה מאוד למצוא .. כל בורג שם נדיר מאוד במיוחד בדגם הזה ..

שיהיה בהצלחה!

אגב אלון המוכנה -"אלוני" הוא ד"ר סובארו בישראל ! אחלה בנאדם שאוהב לעזור לזולת.

חבר מועדון ה-5

פורסם

נראה לי שראיתי אותה לפני כמה זמן... האם זאת היא? (אם התמונה פוגעת בפרטיות של מישהו - מנהלים אנא הסירו)

בכל מקרה רכב יפיפה - תתחדש

אורן

SUB1.jpg

SUB2.jpg

פורסם

עופר ואסף,תודה רבה על המילים המפרגנות,ועופר,אני לא יותר מתלמיד שלך...

היום שוחחתי עם ערן טלפונית,נשמע בחור על הכיפאק,והוא בנימוס עומד על זה שהרכב עבר שידרוג מכני בעלות לא קטנה,יש מצב שפיספסתי איזה סידור בין הבן של אשר(הבעלים הקודם של הרכב)שאותו איני מכיר ,לבין המכונאי,ואם זה נכון,ערן,אני לוקח את מילותי בדבר אי עשיית האוברול חזרה.

Azorm,הזימים(כונסי קורה אחורית) שהעלת שייכים לGL coupe משנתוני 78-79,לא צריכה להיות בעיה להתאים אותם לרכב,כמו כן הבקלית האחורית שייכת אמנם ל GSR,אולם אלה בקליות פדרליות(שים לב שכל הבקלית אדומה)ומתאימות רק לתקן האמריקאי,כך שאין מצב להכניס אותן לארץ דרך המכס...

פורסם
היום נכנסתי למשפחת סוברו GSR 1600 גיר רגיל משנת 1973 יד ראשונה עם 81000 ק"מ בלבד עם צבע מקורי

הרכב נשמר בקנאות !!! :wink:

מחר תמונת של היצירה

ברוך הבא למשפחה

אייל מסובארו

פורסם

לי קצת צורם הקטע של חוסר הדיוק שנהפך כבר לססיטמטי, קודם הייתה למכירה מיני קופר בשנתון שכלל לא יוצר, אח"כ CJ 100% מקורי שפתאום הסתבר כלא ממש כזה ועכשיו דגם של סובארו שלא היה ולא נברא.

מחבר פורום שהוא גם חבר מועדון החמש ואחד שנתפס כמבין ובקיא בתחום, הייתי מצפה לקצת יותר דיוקים במודעות.

זה נכתב ברצינות?

צביקה מרגלית

פורסם

ערן תתחדש!

מקווה שתחליט לשפץ אותה כמה שיותר לפי המקור.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

כן זאת ההיא מדרום ת"א.

יד ראשונה.

התמונות סלחניות לעומת המצב האמיתי

אבל בכל מקרה ,טוב שיש מישהו שמוכן להשקיע ולשפץ אותה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...