Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז ככה לכל מי שתיקן את המידע צודק !מסרתי פרטים לפי מידע שבעל הרכב מסר לי עוד לפני שקבלתי את הרכב (הפעם שוב קניתי בלי לראות )

לאחר בדיקה אכן המנוע 1400 עם קרבורטורים כפולים הרכב קופה עם שתי דלתות מחר הרכב יעבור טסט לאחר שהוסב הבוקר לאספנות .

הרכב עבר 81000 ק"מ אבל עבר אוברול מנוע לפני כחודשיים הרכב יכנס מיד לאחר הטסט לפחחות וצבע פירוק כללי ושחזור חלקים חסרים

הרכב נוסע מצויין ומושך הרבה תצומת לב וחיוכים :wink:

אשמח אם למשהו יש חלקים למכירה כגון הכונסים האחוריים (רינגים ניקל 13 " לגלגים ), סמלים

באיזה צבע הייתם צובעים את הרכב? במקור הוא אדום . אשמח לרעיונות

תמונות ארד לצלם יותר מאוחר.

אז מה היה לנו?

-הבטחות לפרוייקט מעניין

-פירגון מרוב המגיבים כאן

-הודעת מכירה (צפויה)

אתה כמובן רשאי לעשות במכוניות כרצונך - אבל אותי לא תמצא יותר מפרגן ומגיב על השרשורים שלך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

שמתי לב שכמה תגובות נמחקו כאן אבל כנראה שהיה בהם אמת.

כמובן שאין לי בעיה עם הקניה והמכירה של הרכבים רק ההבטחות לגבי השיפוץ מעט מצערות אותי.

אם לא ערן מי יודע מה היה גורלה, עכשיו כל אחד פה שרוצה יכול לרכוש אותה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אפשר גם לדון אותו לכף זכות,

התלהב , קנה , ראה שהפרוייקט קשה לשיחזור וקיבל "רגלים קרות".

וגם אם קנה בשביל למכור ביותר , זו זכותו ושיהיה לו בהצלחה.

פורסם

אני הלכתי לראות את האוטו לפני שערן קנה אותו והיה נעלם גדול לגבי מצבו המכאני (הרכב לא הניע ולא הייתה אפשרות להניע אותו איפה שהוא עמד). העדפתי לא לקחת צ'אנס על המצב המכאני של הרכב ועברתי הלאה.

היום כשהרכב נוסע עם ביטוח וטסט הוא יכול לעניין אותי הרבה יותר מכיוון שחלק מאי הודאות לגבי מצבו מתפזר.

ערן קנה את האוטו "על בליינד" ולקח על עצמו את כל הסיכונים שברכישת חתול בשק, יצא לו טוב והאוטו מסודר מכאנית. אני לא רואה כל בעייתיות בזה שהוא רואה אפשרות להרוויח.

היום אני הולך לראות את האוטו ויכול מאוד שגם לסגור עסקת קנייה, אם המחיר יהיה נכון זה יכול להיות win-win.

נ.ב. "ציפור קטנה" לחשה לי בכמה הרכב נמכר ואין לי שום בעייה לשלם מעל זה לערן, הוא קידם את האוטו והחזיר לו את הפוטנציאל להיות משופץ ואני לא רואה שום סיבה שהוא לא ירוויח על זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...