Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים נדלקה לי מנורה של מי קירור. הלכתי למוסך. מלאו לי שם מים. אחרי יותר מ 10 אלף קילומטר הרכב עבר טיפול. קניתי את האוטו ב 65 אלף. עכשיו הוא ב 69 והוא עבר טיפול ב58. אחרי שבועיים שמילאתי נדלקה לי collant במחשב ואני רואה שעוד פעם נגמרו המי קירור. לא מצאתי נזילות חיצוניות. מה יכולה להיות הבעיה ?

הרכב הוא אאודי A3 1.8T שנת 2008.

תודה מראש.

פורסם

נוזל קירור לא אמור ללכת לאיבוד ואם כן,ברור שיש תקלה: נזילה מהרדיאטור/פלאנצ' מיים/משאבת מיים,ועד חלילה בעיה בראש המנוע עצמו,אם יש ערבוב של נוזל קירור +שמן (כאן כמובן יכולה להיות תקלת קולר שמן שנפרץ אך לא במקרה שלך)

א.אל תמשיך לנסוע כך עם הרכב כדי לא לגרום למנוע להתחמם ואז הנזק יהיה באמת גדול.

ב.פנה למכון רדיאטורים /אם אתה מהמרכז גש למחבר הפורום,מוסך רון לאבחון וטיפול מהירים כמה שיותר בבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נזילה חזקה שיכולה לפרוץ בזמן נסיעה אפילו בלי שתרגיש ומכאן להרס של המנוע עניין מאוד קצר.

מומלץ לדעתי להזמין גרר , בדוק נוזל גם ברדיאטור ובמיכל עודפים.

פורסם

תסתכל עם פנס מאיפה נוזל.

יכול להיות גם שזה צינור שקפץ מהמקום.

איתור הנזילה לא אמור להיות קשה. ואם זה רק צינור זה לא בעיה להחליף.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• ספונסר פורום
פורסם

הנזילה יכולה להגיע מהרבה מקומות ,כדי לקבל כיוון מדוייק יש לבצע בדיקת אטימות .

אם תרצה אתה מוזמן לבדיקה מקצועית אצלנו ללא תשלום.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...