Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 מנוע 1400 לעומת 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מתלבט אם לרכוש פיג'ו 206 שנת 2005 מנוע 1400. שתי שאלות בעניין:

1. האם יש הבדל מהותי בין 206 שנת 2005 ל-206 שנת 2007 לדוגמא, מבחינת מנוע או גיר?

2. אני גר בחיפה ורוב הנסועה שלי הינה עלייה (וירידה בדרך חזרה...) ולעיתים נסיעה בינעירונית. האם 1400 יעשה את העבודה או שעליי להמשיך לחפש 1600? מה ההבדלים מבחינת צריכת דלק?

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

אם מדובר בידנית, אז 1.4 תהיה בסדר גמור (גם בחיפה). עם גיר אוט' לעומת זאת, ה-1.4 תהיה עצלה.

מנוע 1.6 ינפק ביצועים עדיפים בשני המקרים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

שכחתי לציין מדובר באוטומט. עד כמה "עצלה" תהיה ה 1400? בצורה בלתי נסבלת? אני רק רוצה ש"תסחוב" בעליות. האם יש משמעות להבדל במנוע בעניין צריכת-דלק במיוחד בעליות? (אני מוצא תשובות סותרות בפורום).

פורסם

יש לי 206 אוטומטית, 1600.

נסיעה משולבת במישור החוף - 1:12.

אני מתאר לעצמי שבנסיעות מרובות בעליות - זה יהיה פחות טוב.

בלי קשר לצריכת הדלק, לדעתי בשביל עיר כמו חיפה - תקנה 1600 ללא קשר אם זה אוטומט או ידני.

אם ברור לך שהאוטו עומד להתאמץ באופן קבוע... למה לקחת מנוע עם נפח מנוע יחסית קטן?!

גם 1400 שתקרע לו את המנוע בעליות לא יפגין ביצועי דלק מרשימים.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

קודם כל בוא נשפוך קצת אור על הדברים

1600 לא תמיד חייב להיות חזק יותר ואו "סוחב יותר" מ1400 , יש עוד הרבה אינדיקציות כמו משקל לדוגמה.

שנית , פיג'ו 1400 אוטומט הוא רכב עצל , מאוד עצל . היתי מחפש במקומך גרסא ידנית , בנוסף הרבה עליות וירידיות יביאו אותך למשחק מרובה אם דוושת התאוצה מה שיגרום לך לאיבוד יותר דלק ממה שתאבד ברכב ידני שתוכל לתפעל לפי רצונך.

אני לא רואה שום בעיה ב1400 שיעבוד בעליות , זה רכב מודרני והרבה מרכבי העבודה החדשים הם 1400 כמו פג'ו פרטנר בעל 75 סוסים בלבד.

לכן , אני היתי מחפש יותר לכיוון רכב ידני , אך בכללי זה רכב אמין שרגיש להזנחה ובדרך כלל ימצאו בו יותר בעיות חשמל מאשר היפניות ( ידוע אצל הצרפתים )

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

1400 עגלה בשתי המקרים אפילו שזה מנוע של 106 306 205 סקסו C3 ה206 עצלנית עם המנוע הזה מנסיון ! רק 1.6 לא משנה איזה גיר מה שאתה מעדיף אבל נותן תמורה מצויינת למחיר

Tuning:lol:

פורסם

הי

שאתה מגדיר עגלה , אתה מתכוון בקו ישר שלה

או ביכולות היום-יומיות שלה?

בברכה

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

פורסם

העניין הוא שמצאתי 206 מנוע 1400 שנכנס בתקציב שלי. ידנית לא באה בחשבון מבחינתי. אני מתלבט האם להסתפק בה (מעולם לא נהגתי על 1400) האם היא תעשה את העבודה, או להמשיך לחפש 1600?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

תקציב עד 25 שואף לפחות. אם אמצא "מציאה" אוכל להתאמץ עד 30, אבל רק אם זה שווה את המאמץ.

פורסם

ה206 1.4 אוטומטית הא אכן מכונית איטית.

אבל בשביל מישהו שהמכונית רק תסחוב, ז"א, תגיע לאן שצריך, היא מספיק חזקה.

אם אתה נהג יומיומי רגיל, שנוסע בעיקר בעיר (אפילו בחיפה), יכול מאוד להיות שה1.4 תספיק לך...

שים לב שגם ה1.6 אוטומטית לא תהיה בדיוק מטוס

פורסם

לפני כחודשיים קניתי 206 1600 אוטומטית משנת 2006 ב27500 ש"ח ככה שנראה לי שאין סיבה שלא תמצא גם 1600 שנכנסת בתקציב.

פורסם
ה206 1.4 אוטומטית הא אכן מכונית איטית.

אבל בשביל מישהו שהמכונית רק תסחוב, ז"א, תגיע לאן שצריך, היא מספיק חזקה.

אם אתה נהג יומיומי רגיל, שנוסע בעיקר בעיר (אפילו בחיפה), יכול מאוד להיות שה1.4 תספיק לך...

שים לב שגם ה1.6 אוטומטית לא תהיה בדיוק מטוס

לפחות עם ה1.6 אוטומטית הוא יוכל לעקוף :lol:

Tuning:lol:

• תוכן חדש...