Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 96-984-73 : פטור מחובת חגירה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידעתי שבעלי פרארי בארץ קיבלו פטור מחובת התקנת לוחית זיהוי בקדמת היצירה המוטורית , אולם נראה לפי הקליפ המצורף שכנראה

ניתן גם פטור מחובת חגירת חגורת בטיחות.

http://www.youtube.com/watch?v=KYD3Jlc9AiM&feature=youtube_gdata_player דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אולם מצפייה בהמשך היצירה התרבותית של מתן גלילוב הבחנתי שכנראה מדובר בנורמת הנהיגה/נסיעה שלו ושל החברה שהרי גם

ב BMW השחורה 63-060-16 החברה אוהבים להרגיש משוחררים. (דקות 0:30 / 1:30 לחסרי הסבלנות...)

בעבר המשטרה הגישה כתב אישום על עבירת מהירות ב BMW שהועלתה ליוטיוב. האם המקרה דומה ?

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

:splat:

אחלה דוגמא לנוער שרואה את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תדביק את זה על הקיר של משטרת ישראל,

נראה מה תהיה תגובתם בנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואוו! מתן גלילוב מסכן את עצמו! והנהג שלו גם!

אבל הוא מסכן את עצמו במקרה של תאונה, למה אתה לא פותח שירשור על כל ההורים שמסיעים את הילדים שלהם והם עומדים מאחורה ולא חגורים?

כל אחד שיעשה ברכבו מה שהוא רוצה ושיקח סיכון של דוח במקרה הטוב ובמקרה הרע אם יכנס במשהו והילד שלו יתעופף מהשמשה הקידמית.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

כי זאת דמות מוכרת ושצריכה לתת דוגמא,עזוב שההורים גם צריכים,אבל תחשוב כמה אנשים יראו את הקליפ הזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כי זאת דמות מוכרת ושצריכה לתת דוגמא,עזוב שההורים גם צריכים,אבל תחשוב כמה אנשים יראו את הקליפ הזה.

אוקי אז נניח שמי שצופה בקליפ הזה זה נוער בין גילאים שעוד לא קיבלו רשיון לכאלה שכן ובגלל מתן גלילוב ״הידוע והגיבור״ הם לא יחגרו? אם הם עם רשיון אז הם מספיק בוגרים לחגור, ואם הם נוסעים עם ההורים אז יש מי שיגיד להם לשים חגורות.

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

נכון,אבל גם חלק מהם יתפסו מזה פוזה,הנה אני מגניב בלי חגורה.

פורסם
י.... החברה אוהבים להרגיש משוחררים. (דקות 0:30 / 1:30 לחסרי הסבלנות...)

בעבר המשטרה הגישה כתב אישום על עבירת מהירות ב BMW שהועלתה ליוטיוב ?

להרגיש משוחררים כשהמכונית נוסעת בסיבוב בנתיב האמצעי מבין ארבעה נתיבים?? וגם הנהג רוקד ועושה חפלה עם הנוסעים,, שאפו :lol: :lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מי זה מתן גלילוב?

הוספה לאחר צפייה בסרטון: אני חושב שטיפוסים כמוהו צריך לעודד לנסוע בלי חגורה, וכמה שיותר. אל תשימו את זה בפייסבוק של המשטרה ואני מקווה שאף שוטר לא יתפוס אותו כשהוא נוסע ללא חגורה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא רק הם, כרגע ברח מזיכרוני שם הסדרה, אבל לפני כעשר שנים שודרה סדרה טלוויזיונית על בלש משטרה אשר הקפיד באופן עקבי לא לחגור חגורת בטיחות. ולא מדובר על נסיעה לאירוע, אלה סתם מתוך עקרון.

בזמנו הצלחתי להגיע עד לדובר המשטרה של מחוז ת"א, אך שום דבר לא השתנה. בסרטים/סדרות שמגיעים מארה"ב עד כמה ששמתי לב מקפידים כולם לחגור חגורות בטיחות מיד אם כניסתם לרכב.

פורסם
מי זה מתן גלילוב?

הוספה לאחר צפייה בסרטון: אני חושב שטיפוסים כמוהו צריך לעודד לנסוע בלי חגורה, וכמה שיותר. אל תשימו את זה בפייסבוק של המשטרה ואני מקווה שאף שוטר לא יתפוס אותו כשהוא נוסע ללא חגורה.

+1

נסיעה בלי חגורות, מעבר נתיבים סתם, אלכוהול.... דרווין מחכה להם

ולפתוח השרשור: היית בעונש שהיית צרך להקשיב לשיר הזה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אבל הוא מסכן את עצמו במקרה של תאונה

במקרה הרע אם יכנס במשהו והילד שלו יתעופף מהשמשה הקידמית

אני חושב שטיפוסים כמוהו צריך לעודד לנסוע בלי חגורה

ואני מקווה שאף שוטר לא יתפוס אותו כשהוא נוסע ללא חגורה.

אם מחר אני מעורב בתאונה עם מתן גלילוב, והוא והבן שלו לא חגורים, הם עלולים לעוף עליי ולהרוג אותי, אפילו שאני חגור.

אגם לא חגור מסכן גם את הסובבים אותו, במכוניות אחרות, ולא רק את עצמו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...