Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 96-984-73 : פטור מחובת חגירה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאמין שאדם עם אחריות יבין שזה קליפ (מסחרי כנראה) וההשתוללות הזו היא חד פעמית.

מי שרואה בקליפ הזה דוגמה להתנהגות בכביש אז הקליפ זה לא הבעיה שלו.

אז החשיבה שלך מוטעת, הקליפ הזה בכל מקרה מזמן רפי שכל לצפות בו כי הוא משדר את כל הדברים הכי נמוכים ורדודים

במעגל החברה שלנו, משמע מי שרואה את הקליפ הזה יאמץ את המתירנות בכבישים.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
"להלשין" זו מילה של עבריינים מפגרים או של ילדים דבילים שלא מבינים את ההשלכות של מעשים.

בן אדם שחי בחברה מתוקנת או אפילו באחת שבורה אבל שרוצה להיות מתוקנת, לא מתייחס לבולשיט הזה.

"מלשין", "כבוד" ועו כל מני מילים כאלו צריכות להעלם מהלקסיקון של הישראלים כדי שנגיע לאנשהו.

יוסי לא הבנת את כוונתי.

אני אומר שכל אחד יעשה ברכבו מה שהוא רוצה-הוא זה שיישא בתוצאות.

להעלות לאינטרנט-סבבה, הוא גם יישא בתוצאות.

אבל להגיד שאנשים רואים זאת כדוגמה,זה מטומטם.

אני מאמין בחופש הפרט-ואם בא לך לסוע בלי חגורה-תהנה! אני לא אמנע זאת ממך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

^

אתה נכנס יחד עם 3 חברים לרכב. אחד מהם מסרב לשים חגורה, כיצד תפעל?

-------------------------

"להלשין" זו מילה של עבריינים מפגרים או של ילדים דבילים שלא מבינים את ההשלכות של מעשים.

בן אדם שחי בחברה מתוקנת או אפילו באחת שבורה אבל שרוצה להיות מתוקנת, לא מתייחס לבולשיט הזה.

"מלשין", "כבוד" ועו כל מני מילים כאלו צריכות להעלם מהלקסיקון של הישראלים כדי שנגיע לאנשהו.

מסכים בהחלט!

מי זה מתן גלילוב?

הוספה לאחר צפייה בסרטון: אני חושב שטיפוסים כמוהו צריך לעודד לנסוע בלי חגורה, וכמה שיותר. אל תשימו את זה בפייסבוק של המשטרה ואני מקווה שאף שוטר לא יתפוס אותו כשהוא נוסע ללא חגורה.

+1, אחרת זה ממש כמו לעמוד בינם לבין האבולוציה...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
מעניין אם זו אותה מכונית.

"מקורות יודעי דבר" טוענים שכן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4302875,00.html

רגע רגע, שאני אבין: אתה טוען שיש קשר בין זמרים ים-תיכוניים יללניים לבין ארגוני פשע?! דיייי, אני לא מאמין! :-o

זאת לכשעצמה סיבה טובה לעודד אותו להמשיך לנסוע מבלי לחגור חגורת בטיחות. ועוד לא דיברנו על הפסאודו מוזיקה שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא מבין מה אתם דואגים,האוכלוסיה ששומעת תשירים הזו אכן צריכה לעוף מהשמשה הקידמית.

ובכללי-אני לא מבין איך ליילד בן 12 הזה יש כלכך הרבה כסף לפרארי,אני חושב שאיפלו אין לו רישון,אשכרה אבא שלו מסיע אותו...

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
יוסי לא הבנת את כוונתי.

אני אומר שכל אחד יעשה ברכבו מה שהוא רוצה-הוא זה שיישא בתוצאות.

להעלות לאינטרנט-סבבה, הוא גם יישא בתוצאות.

אבל להגיד שאנשים רואים זאת כדוגמה,זה מטומטם.

אני מאמין בחופש הפרט-ואם בא לך לסוע בלי חגורה-תהנה! אני לא אמנע זאת ממך.

וכשהוא ייכנס בקיר ולא ייהרג אלא יישאר נכה, כולנו נישא בתוצאות של כמה מאות אלפי או מליוני שקלים שיעלה השיקום שלו.

תודה באמת :evil:

פורסם
אני מאמין בחופש הפרט - ואם בא לך לסוע בלי חגורה - תהנה! אני לא אמנע זאת ממך.

אז אני לא מאמין בחופש הפרט, ואני כן אמנע זאת מכל נהג ונוסע שאוכל. זהו החוק, זה השכל הישר, זה העלות של ההרוגים והנכים שנופלת על כולנו, זה ההשפעה על המשפחה והחברים של המנוח/צמח/נכה (מחק את המיותר), זה הפגיעה בנוסעים אחרים ברכב ועוד מספיק סיבות שקשורות בדיני נפשות ובכל מקרה חורגות הרבה מעבר לתחום של חופש הפרט.

האינדבידואליזם (מה שאתה קורא לו "חופש הפרט") הוא אבן הנגף של פיתוח תרבות הנהיגה ושל תפיסת הבטיחות, כי הוא שומט את הקרקע מתחת לרגליו של כל מי שמאמין גם בחינוך וגם באכיפה, גם במוסר וגם בתרבותיות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
שמתי את הסרטון בפייסבוק של המשטרה. אבל לא בגלל החגורה, אלא בגלל איך שהוא שר. :shock:

LOL!! :lol:

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
אני לא מבין מה אתם דואגים,האוכלוסיה ששומעת תשירים הזו אכן צריכה לעוף מהשמשה הקידמית.

ובכללי-אני לא מבין איך ליילד בן 12 הזה יש כלכך הרבה כסף לפרארי,אני חושב שאיפלו אין לו רישון,אשכרה אבא שלו מסיע אותו...

הוא השכיר אותה זה לא באמת שלא..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
אז אני לא מאמין בחופש הפרט, ואני כן אמנע זאת מכל נהג ונוסע שאוכל. זהו החוק, זה השכל הישר, זה העלות של ההרוגים והנכים שנופלת על כולנו, זה ההשפעה על המשפחה והחברים של המנוח/צמח/נכה (מחק את המיותר), זה הפגיעה בנוסעים אחרים ברכב ועוד מספיק סיבות שקשורות בדיני נפשות ובכל מקרה חורגות הרבה מעבר לתחום של חופש הפרט.

האינדבידואליזם (מה שאתה קורא לו "חופש הפרט") הוא אבן הנגף של פיתוח תרבות הנהיגה ושל תפיסת הבטיחות, כי הוא שומט את הקרקע מתחת לרגליו של כל מי שמאמין גם בחינוך וגם באכיפה, גם במוסר וגם בתרבותיות.

זה נופל עליך?

לא בדיוק-זה משפיע על המשפחה שלו ועל החיים של הקרובים שלו לטווח קצר-בינוני-ארוך.

ומי שלא שומר חוק זו בעיה שלו.

החינוך מגיע מהבית-אם ההורים שלך חינכו אותך בצורה טובה אז אתה תהיה אזרח טוב ושומר חוק.

אם ההורים שלך היו 2 בהמות שעשו הכל איך שבא להם וכל פעם שהם עשו משהו בניגוד לחוק הם הכריזו על זה כ"אנחנו לא פראיירים" אז אתה תהיה כזה גם.

הסרטון הזה הוא לא מה שישפיע על ציבור הנהגים.

דוגמה מהחיים שלי-מגיל צעיר מאוד אבא שלי תמיד אמר לי "לשמור מרחק-זה כלל מספר 1"

אני בחיים לא התקרבתי/חתכתי בצורה מסוכנת בגלל אותן מילים שהוא אמר לי לפני איזה 20 שנה כשעוד בכלל לא היה לי רשיון.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מי זה ? ולמה כל ערס בן 16 מקבל היום במה ?

ולנושא מדובר בקליפ- בקליפ\סרטונים\סרטים וכו.. ושם החוקים שחלים עלינו ביום יום כנראה בגדר המלצה לאותם המפיקים של הקליפים האלה או ואטאבר

בוא נשכח לרגע מערסיאדה בפרארי של המרינה ונעבור לדמויות באמת יותר מוכרות כמו שלישית מה קשור ובר רפאלי בקליפ חדש שגם שם החגירה בגדר המלצה בלבד.

http://www.youtube.com/watch?v=Hd184_GIv_w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...