Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 96-984-73 : פטור מחובת חגירה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק מהמגיבים פה סבורים שבעצם "זה זב"שם". אם אותם צדיקי הדור מעדיפים לזלזל בחוק ולסכן את עצמם באי חגירה כמתחייב

הרי הם ישאו בתוצאות ומגיע להם.

כבר מזמן במדינת תרבות מתוקנת הגיעו להכרה כי לקולקטיב יש זכות לדרוש ולאכוף על הפרט התנהגות נורמטיבית בהתאם לקוד מוסכם ומחייב , ואין זכות לאינדיוידואל לעשות חוק לעצמו. הוחלט שאין לפרט זכות לסיכון עצמי הגובל בהתאבדות. להגיד : זה מגיע לו,

שיאכל אותה" זה היגד ילדותי וריגשי.

מעבר להיבט המוסרי המצדיק התערבות בהחלטה בלתי מושכלת של פרטים בחברה , על כל אחד לזכור את ההשלכות הנלוות הפוגעות

ברוב הנורמטיבי שומר החוק :

עפ"ר זלזול בחובת חגורה ילווה בזלזול גם בעוד חוקי תעבורה , כך שיווצר סיכון לשאר הנוהגים/הולכי הרגל.

בנוסף, נניח שנהג נורמטיבי יהיה מעורב בתאונה עם נהג עבריין ועקב אי החגירה הנהג העבריין יהרג. לא קל לנהג נורמטיבי להתחמק מאשמת הריגה אפילו שאינו אשם. עדיף להיות מעורב בתאונה ללא הרוגים, אפילו מבחינה אגואיסטית.

מעבר לכל זאת , קליפ מסחרי המקבל חשיפה תקשורתית ואינטרנטית והמכיל מסר גלוי-חבוי של זלזול בחוק הינו מסוכן ושלילי.

הקליפ הנ"ל פורט על הנימים הפרימיטיביים של חלק גדול מהציבור - השאיפה להצלחה,השאיפה להצלחה עם בנות,השאיפה לעושר

ולמותרות, השאיפה למקובלות חברתית וכו'. לצופים רבים ההזדהות עם מוטיבים אלו מתחברת לתת תרבות של נהיגה חסרת אחריות

המסכנת לא רק את הנוהגים אלא גם את סביבתם.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
כי זאת דמות מוכרת ושצריכה לתת דוגמא

סליחה? מי הוא בדיוק? נראה ונשמע כמו ערס ממוצע... גם אני לא שמעתי עליו עד עכשיו, ומצטער ששמעתי כרגע.

+1

ולפתוח השרשור: היית בעונש שהיית צרך להקשיב לשיר הזה?

:lol::lol::lol:

פורסם

אולי הוא יהיה לך מוכר מפה,שיר שרץ ברדיו ודי מוכר:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היצירה התרבותית של מתן גלילוב

למה? מה עשיתי לך רע, שאתה מכריח אותי לצפות בזוועה הזאת? :bigcry:

tumblr_m239l3vryo1r4t35qo1_500.gif

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

העניין הבעייתי הוא לא רק עצם העבירה אלא העובדה שאין לא למתן גלימוב הזה, לא לחבריו ולא לצוות ההפקה בכלל מושג שקיים חוק חגירה ואיתות.

זה נראה להם כל כך טבעי שהם אפילו לא חשבו על עניין החגורה והאיתות, פשוט זורם להם לנהוג ככה, כי כשאתה נוהג ככה, הם חושבים שהם מראים לכולם מי הגבר...

פורסם

נו, מי שם על עמוד הפייסבוק של המשטרה?

ובשביל הקוריוז, הקליפ הזה הזכיר לי בקונספט שלו את Wild Ones של Flo-Rida & Sia.

אז צפיתי בו ומצאתי את ההבדלים:

כש Flo-Rida על האופנוע הוא עם קסדה.

Flo-Rida מסמס לפני הרכיבה על האופנוע, מכניס את המכשיר לכיס וסוגר את הקסדה.

כש Flo-Rida עולה עם Sia על הרייזר שניהם שמים חגורה ו Flo-Rida אף שם קסדה.

כשהם במועדון אף אחד לא מעשן סיגריות.

הם לא מחזיקים שום בקבוק בירה או אלכוהול לפני שהם עולים על ההגה (של סירה במקרה של מתן גלילוב).

הנה, תראו בעצמכם:

ואגב, מי שכתב שזה מה שהנוער רואה ולומד צודק ב 1,000,000 אחוז. אני גם חושב שבשביל התייחסות ציבורית רצינית צינור לילה הוא מקום טוב לפרסום הקליפ הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שיעשה מה שבראש שלו.

למה אתה חייב להלשין?-זה יעשה לך טוב?

תמצא חיים בן אדם.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

להלשין?

יש לך ראייה צרה מאוד אם אתה לא מבין מה בעייתי בקליפ הזה. חבל שהרבה אנשים חושבים כמוך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
להלשין?

יש לך ראייה צרה מאוד אם אתה לא מבין מה בעייתי בקליפ הזה. חבל שהרבה אנשים חושבים כמוך.

איתמר.

אני מאמין שאדם עם אחריות יבין שזה קליפ (מסחרי כנראה) וההשתוללות הזו היא חד פעמית.

מי שרואה בקליפ הזה דוגמה להתנהגות בכביש אז הקליפ זה לא הבעיה שלו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

קהל היעד העיקרי של הקלפי הזה הוא חבר'ה צעירים שאין להם הרבה שכל בקודקוד.

אם מתן גלילוב הגבר נוסע בלי חגורה אז גם אני יכול.

אם מתן גלילוב שותה בירה באמצע היום ברחוב אז וואלה הוא גבר.

אם מתן גלילוב ההורס נמצא בפאב שמעשנים בו אז הוא גבר-גבר וכנראה שזה מותר .

זה המסר שעובר מהקליפ הזה ונטמע במוח וזו בדיוק הבעייה עם הקליפ הזה.

איתמר.

פורסם
שיעשה מה שבראש שלו.

למה אתה חייב להלשין?-זה יעשה לך טוב?

תמצא חיים בן אדם.

להלשין זה אחי, אחי.

"להלשין" זו מילה של עבריינים מפגרים או של ילדים דבילים שלא מבינים את ההשלכות של מעשים.

בן אדם שחי בחברה מתוקנת או אפילו באחת שבורה אבל שרוצה להיות מתוקנת, לא מתייחס לבולשיט הזה.

"מלשין", "כבוד" ועו כל מני מילים כאלו צריכות להעלם מהלקסיקון של הישראלים כדי שנגיע לאנשהו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...