Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבדיקה בעזרת מכשיר הבודק את כמות המים בנוזל הבלמים על-ידי בדיקת מוליכות נוזל הבלמים אינה מספיק אמינה.

בכדי להעריך נכונה את מצב נוזל הבלמים קיימות שיטות מדוייקות ואמינות יותר.

חבל על הזמן והכסף 5 שנים באיריזה סגורה זה שום דבר ואם יש ספקות אז מחליפים לנוזל טרי וחדש וזה יותר זול מכל בדיקה שתעשה

פורסם

איזה אסמכתא יש לדברייך ?

הייצרנים טועים ואתה יודע טוב יותר מהם אם נוזל הבלמים ראוי לשימוש לאחר 5 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
ווירט ממליצים על 3 שנים חיי מדף לדוגמא.

הנוזל שלי במקרה הגרוע הוא בן 4 שנים במקרה הטוב הוא בן 3 .אני לא חושב שהוא במצב גרוע .בכל מקרה אבצע החלפה נוספת

בעוד כשנה במקום שנתיים או שלוש במצב רגיל. תודה רבה לשניכם . האמת לדעתי רוב הרכבים לא מחליפים אפילו הרבה מעבר לכך,

לפי מה שהבנתי במוסכים שונים.

סך הכל לקח לי כשעתיים עבודה משום שעבדתי עם כלים בסיסים וחבר שלא בדיוק מכיר את תהליך

הפמפום. למדתי מכך הרבה .יש שיפור בדוושה אך הבלם שירות תופס ממש גבוהה ,יש צורך בכיוון הבלם אחורי על מנת לקבל הרגשה מוצקה יותר לדעתי .זה אמור לשפר את גובה דוושת הבלם?

שוב תודה על העזרה לדעתי הדרך היא שילוב של שניכם מרק גרמני יקה , ודני מדווח מהשטח:)

פורסם
ואיפה האסמכת שלך

נו שלוף לנו איזה קישור או מסמך או שאולי נעשה בדיקות מעבדה לשמן בלמים של גוגלב

אני מאמין עצם היותך מכונאי רכב יש לך נגישות גבוהה יותר לחומר טכני עדכני וגם אפשרות לקבלת מידע טכני מייצרן הרכב.

אם אתה מתקשה למצוא חומר בנושא תמיד יש את דוד גוגל שיכול לעזור.

פורסם

ראה קובץ מצורף בהודעה מספר 10.

ראה גם קבצים מצורפים של שני ייצרנים נוספים. לנחויותך הדגשתי במרקר צהוב את אורך חיי המדף.

למעשה יש עוד 3-4 ייצרנים שממלצים על חיי מדף של שנתיים או 3 לכול היותר.

3679 Racing Brake Fluid_EN.pdf

techsheet_NemcoBrakeFluid.pdf

פורסם

מדוגמא אחת של ייצרן לא ניתן להקיש שאורך חיי המדף המומלץ לנוזל הבלמים הינו 5 שנים. אני מעדיף להיות בצד הבטוח של המיתרס.

רוב הייצרנים ממליצים בין שנתיים לשלוש שנים ויש ייצרנים המחמירים וכותבים במפורש שאורך חיי מדף של שנה או שנה וחצי עבור DOT 4 'משובח'.

• תוכן חדש...