Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שני מכלים (חצי ליטר) DOT4 של נוזל בלמים והחלפתי את הנוזל הישן .(דרך אגב נגמרו לי כמעט שניהם)

שמתי לב אח"כ שרשום תאריך ייצור 2009. הנוזל נקנה מהחנות והיה סגור הרמטית. האם זה בעיה?

פורסם

בדרך כלל כאשר הנוזל סופח אליו לחות הצבע שלו משתנה ונהפך להיות יותר ככה. לכול ייצרן של נוזלי בלמים יש גוון מעט שונה ולא תמיד בהיר.

בכדי לדעת כמה לחות הנוזל ספג יש לבדוק בעזרת רפלקטומטר או בעזרת Test Strips.

הנוזל שהשתמשת הינו יישן ולא עומד בהמלצות של רוב ייצרני הנוזלים קרי שנתיים או 3 שנים.

איזה כייף לי :)

פורסם
קניתי שני מכלים (חצי ליטר) DOT4 של נוזל בלמים והחלפתי את הנוזל הישן .(דרך אגב נגמרו לי כמעט שניהם)

שמתי לב אח"כ שרשום תאריך ייצור 2009. הנוזל נקנה מהחנות והיה סגור הרמטית. האם זה בעיה?

תרגע גבר מותר להשתמש עד 5 שנים במידה והוא היה סגור ולא נעשה בו שימוש..

3 שנים זה סתם הגזמה..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם
אם המיכל היה סגור הרמטי אז עד 5 שנים זה בסדר

גם אני קראתי בפורום של ניסן שמישהו כתב שאורך חיי המדף הינו 5 שנים ואני לא שלם עם ההמלצה הזו בכלל.

תרגע גבר מותר להשתמש עד 5 שנים במידה והוא היה סגור ולא נעשה בו שימוש..

3 שנים זה סתם הגזמה..

על סמך מה אתם טוענים שזה בסדר ? בדקתם במעבדה שהנוזל תקין או שאף פעם לא קרה שום נזק אז זה בסדר ?

פורסם
תודה. להבא אחפש משהו טרי יותר. לא ידעתי שיש תאריך ייצור לרוב לא שמתי לב בשמנים וכדומה.

היי

אם תגיע אלינו אשמח לעזור לך.

עם מכשיר שבודק איכות נוזל בלם.

שאנחנו מייבאים.

הוא מפורסם כאן,בחלקי חילוף ואביזרים.

זה הקישור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=469475

פורסם

הבדיקה בעזרת מכשיר הבודק את כמות המים בנוזל הבלמים על-ידי בדיקת מוליכות נוזל הבלמים אינה מספיק אמינה.

בכדי להעריך נכונה את מצב נוזל הבלמים קיימות שיטות מדוייקות ואמינות יותר.

• תוכן חדש...