Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

יש לי שירוקו עכשיו אני לפני החלפת צמיגים למידה 235/40/18 , התקציב שלי הוא 1000 ש''ח לצמיג

אני מחפש צמיג ספורטיבי עם אחיזה ברמה הכי גבוה , חשבתי להחליף לTOYO R1R אבל התברר שלא קיים את המידה

שאני מחפש ואת ה 225/40/18 שהיא כן קיימת אותה אין אפשרות להרכיב על שירוקו , עוד אחת מהאופציות היה YOKOHAMA

AD08 שהבנתי שיש להם אחיזה מושלמת אך לאחר שביררתי אצל מספר ספקים הוא מעל התקציב רצו 1350 לצמיג .

אז רציתי המלצות לצמיגים בסגנון של מה שחיפשתי כבר שיהייה במידה ועד התקציב שרשמתי וחשוב שיהייה בעל מראה ספורטיבי

תודה מראשש !

פורסם
תנסה:

Goodyear Eagle F1 Asymmetric

Asymmetric 2

ממליץ בחום (כבר שנה איתם)

רק שים לב לחוסר מלאי תמידי של היבואן והמחיר גם יהיה יקר מעט, במידה הזו אני מעריך כ1300 ש"ח לפחות לצמיג

פורסם

בחצי שנה האחרונה אני ממליץ בחום על קונטי 5P, יש לדעתי גם המידה שלך.

זולים יותר מהגודייר וטובים באותה מידה, אני נהנה מהם מאד - אין פשרה בעניין הביצועים והצמיג סביר מאד ביום יום.

קח בחשבון זמינות, אבל לדעתי אמורה להגיע מכולה ממש בימים אלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...