Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב ברשותי מזה מספר שנים ומטופל במוסך מורשה סיטרואן באופן קבוע,

לאחרונה אני נתקל בבעיות ברכב שפשוט מוציאות אותי מדעתי,

נתחיל מכך שהרכב עבר שיפוץ גיר לפני כשלושה חודשים.

במהלך החורף בבוקר כאשר אני מניע אני מנסה להאיץ ויש הרגשה שהדוושת גז לא מגיבה, לוקח הרבה זמן לרכב לעלות לטורים גבוהים, לאחר שהאצתי נדלקה מנורת המנוע בלוח שעונים ובמוסך נאמר לי שמד זרימת האוויר וצינור היניקה המחובר אליו קרוע, החלפתי את שניהם ואכן הנסיעה בבוקר ובכלל אכן השתפרה.

כעת ישנה בעיה חדשה, גם כשאני מאיץ, במעבר ההילוכים ה 3 וה 4 , הטורים נמוכים (פחות מ 2000 סל"ד) ויש תחושה כאילו הרכב לא סוחב, במישור זה עוד סביל והרכב נוסע בצורה טובה יחסית

לפני כמה ימים עליתי לירושלים ולקראת מחלף שורש הטורים ירדו, הגז כאילו לא הגיב והמהירות ירדה משמעותית ולא הייתה סחיבה, יש לציין שלאחר מכן בהמשך הנסיעה נדלקו לי כמה פעמים הנורות של השלג והמצב ספורט בגיר, כמובן שעצרתי מהר בצד לאחר שדוממתי חיכיתי כמה דקות והמשכתי בנסיעה.

אני יודע שההודעה ארוכה, אבל המצב כבר בלתי נסבל, במשך ארבע שנים הרכב משרת אותי בצורה מעולה. רק בחודשים האחורנים החלה לי בעיה והמכונאים כבר כמו דוקטורים בלי המחשב אין להם מושג מה הבעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בפיענוח... או בהמלצות לטיפול.

• ספונסר פורום
פורסם

יש תקלה בגיר,חזור למוסך ששיפץ לך את הגיר ואפשר להם לבדוק ולתקן את התקלה.

אורן

פורסם

כשדיברתי איתו בטלפון מירושלים הוא אמר שיש בעיה בידית החשמלית של הגיר ולהחליף את הידית עולה כ 400 ש"ח ואם הוא יצליח לתקן ללא החלפה הוא לא יקח לי כסף, השאלה אם הידית היא מקור הבעיה או שלדעתך יש בעיה יותר חמורה בתוך הגיר, יתרה מכך, אם הרכב ללא מאמץ הוא נוסע מעולה, כאשר הוא מתאמץ, עלייה או בתנאי שרב, הוא עייף.

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן שיש תקלה במתג רב תפקודי,אך לדעתי התקלה היא בהתחממות יתר של הגיר,בכל מקרה,תן למוסך את הקרדיט לאתר ולתקן את התקלה.

אורן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אורן שלום,

לקחתי את הרכב למכון הגירים שטיפל בי, לאחר שבדק איתי תוך כדי נסיעה, התברר שיש בעיה בלחץ השמן בגיר, הוא טען שהייתה בעיה בווסת לחץ שמן בגיר, החליף אותו על חשבונו לאחר נסיעה מעט מאומץ בעליות הבעיה שבה וכעת הוא טוען שהבעיה לא בווסת אלא יכולה להיות במוח או שצריך קולר גיר (כמובן לא במסגרת האחריות אלא על חשבוני) , הוא טוען שאין בעיה מכנית בתוך הגיר.

רציתי לשמוע את דעתך

• ספונסר פורום
פורסם

קשה לאבחן דרך הפורום תקלה כזו,צריך לנהוג ברכב עם מחשב אבחון מחובר.

תשאיר את הרכב למוסך ובקש ממנו לפתור את התקלה.

אורן

פורסם

הרכב היה במכון הגיר... שם לטענתו החליף רינגים מכסה אחורי ווסת לחץ שמן בגיר וטוען שצכנית הגיר בסדר ומגיב. לאחר מכן הרכב היה במוסך שם החליפו לי מסנן אוויר וניקו עם חומר מיוחד את מערכת הסולר.

לאחר שלקחתי את הרכב הבעיה נמשכת, איבוד כוח בעליות, תואצה קשה, בשלישי ורביעי הטורים יורדים מתחת ל 2000 סלד ואין ונדמה שהרכב לא מצליח להאיץ, גם כשנותנים קיק הטורים עולים לרגע ואחר כך יורדים עד שאני מגיע למישור בעליה הרכב קטסטרופה.

אני כבר מיואש לגמרי ואף אחד לא יודע מה הבעיה גם לאחר חיבור למחשב.

• תוכן חדש...