Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המפתח הוא דווקא בידנו.

יש להניח שכנגד המנוול שהתעלל בכלב יוגש כתב אישום.

התיק יקבע להקראה ואח"כ להוכחות.

עכשיו אנחנו הציבור השפוי נכנס לפעולה ומפגין כנגד המנוול מול בית המשפט (לאחר קבלת רישיון להפגנה),הציבור ידאג ליצור הד תקשורתי (לגרום לעיתונאים ולצלמים לכתוב על הנושא ולבקש רשות לצלם לפני ואחרי המשפט ולשדר באמצעי התקשורת) ויפעל בתיאום עם האגודות השונות וגם עם אישי ציבור שהנושא קרוב לליבם.

אחרי מקרה או שניים שהציבור יעמוד על רגליו האחוריות ויתעקש למצות את הדין עם המנוולים הללו, אני משוכנע שרף הענישה יעלה ויטפס וייקבע סטנדרט אחר שגם אם לא בטוח שירתיע, לפחות יספק נקמה ראויה למען אלה שלא יכולים להתגונן בעצמם.

כנ"ל לגבי ילדים ונוער,אלו אינם שונים מכל אחד אחר, ילד מתעלל הופך למבוגר מתעלל שיוליד ילדים מתעללים...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הרעיון של הקדימון נחמד למעט הסצנה הנ"ל. אני בהחלט הבנתי את הרעיון שלו, אבל הסצנה הזו הייתה מיותרת. כשם שלא מראים אונס, אין להראות קרבות כלבים. אני לא משווה בין השניים, אבל העיקרון הוא אותו העיקרון. לא צריך לחשוף כאלו מעשים בטלוויזיה, בפני הקהל שעוד לא נחשף אליהם.

נו, ובתכנית על ההתעללות בעגלים בתנובה לא הראו דברים אכזריים? זה הכל בשביל רייטינג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכל הכבוד הראוי ועם כל הכעס על ההתעללות בחיה חסרת הישע,

כמעט אף אחד לא מפגין כאן על התעללות ו/או פגיעה חסרת מעצורים בקשישים, על אחת כמה וכמה נגד ניצולי שואה, שכבר היו בגיהנום וחזרו ממנו איכשהו.

(לא, במקרה הזה אני לא מדבר על היחס של הרשויות, אלא על מקרי שוד/אלימות פיזית כנגדם).

אז אתה מצפה לפעולה משמעותית נגד מתעללים בחיות?

פורסם
נו, ובתכנית על ההתעללות בעגלים בתנובה לא הראו דברים אכזריים? זה הכל בשביל רייטינג.

זו הייתה תוכנית שלמה על כך ולא קדימון ללא המשך. אגב, דווקא זכורה לי כתבה של כלבוטק על התעללות בבע"ח (כלבים וחמורים) באיזשהו כפר ערבי.

בכל מקרה, המטרה ברורה:רייטינג= כסף :).

פורסם

בב"ש ילדים זורקים בל"ג בעומר גורים למדורות ונהנים לראות אותם מתים בייסורים, אז תוציאו מהראש שזה רק קטע עם ערבים,

זה קטע עם חולירות בין אם הם יהודים או ערבים.

פורסם

אז אתה מצפה לפעולה משמעותית נגד מתעללים בחיות?

אתה צודק לגמרי ואין לנו ויכוח. הציבור צריך לצאת מאדישותו ולהיות מעורב במה שבאמת חשוב.

במקרה השרשור הזה נגע להתעללות בכלבים/בעלי חיים ולכן על כך דובר, ההמלצה ליצור גל ציבורי נכונה ביחס לכל סוגי האלימות ואני גם מוכן להישבע על כך שיש קשר הדוק בין חברה שעוברת לסדר היום על התעללות בבעלי חיים לחברה שסובלת מאד מאלימות חלקים לא מבוטלים מחבריה.

החברה הישאלית סלחנית מדי בכל מה שקשור לעתידה (למעט בתחום הבטחוני). אין שיח אמיתי בנוגע להרבה נושאים שהם בדמנו ומכיוון שאנו נמצאים בערב יום השואה אינני רואה היום מקום להעביר ביקורת לגבי מה שהחברה הישראלית הפכה להיות בתפיסתה החברתית,המדינית,החינוכית, הדתית וכיו"ב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

במפתיע, כן נערכה הפגנה, אם כי בקטן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4364865,00.html

לגבי התייחסות החברה לנושאים שאינם בטחון - זה תוצר מובהק של חברה שחיה זמן רב תחת מנהיגים בעלי עבר מיליטנטי. במחאה של הקיץ שעבר הייתה פעם ראשונה התייחסות לנושאים שהם רלוונטיים גם לחיי היום יום (לא רק יוקר המחיה), אבל זה הושתק כמעט מיד באמצעות מסע שיסוי של מכונת התעמולה של החונטה השלטת בטענה שזו "מחאה קומוניסטית ושמאלנית".

הוסף על כך את האקלים הבטחוני פוליטי בישיראל, את גילם הצעיר וחוסר הנסיון (אפשר אפילו לומר ילדותיות) של מנהיגי אותה מחאה - ותבין למה זה נפל.

פורסם

לא רק, זה גם נבע מהנאיביות, חוסר הניסיון והרצון לאחדות בכל מחיר, ישבתי עם כמה ממנהיגי המחאה בשטח (לא דפני או סתיו)

והייתי המום מהתמימות והילדותיות שלהם, כל אוהל שני היתה גיטרה, סדנאות יוגה וחארטות אחרות, ככה לא בונים ח ו מ ה!

פורסם

כואב הלב לראות את התמונה של הכלב המסכן הזה, זה ממש מחניק בגרון. הכי עצוב שבמקרה הטוב אותו נבלה יקבל חודשיים מאסר על תנאי שיומרו לעבודות שירות קצרצרות. הגיע הזמן שבתי המשפט יתחילו להעניש בחומרה על מקרים של התעללות בבעלי חיים.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
בב"ש ילדים זורקים בל"ג בעומר גורים למדורות ונהנים לראות אותם מתים בייסורים, אז תוציאו מהראש שזה רק קטע עם ערבים,

זה קטע עם חולירות בין אם הם יהודים או ערבים.

אף אחד לא טען כך.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4367673,00.html

הייתי בשמחה מבצע בכולירות האלה את כל אותם מעשים שהם עשו לחתולה האומללה ההיא.

אני פשוט לא מבין כיצד אפשר להתעלל בייצור כל כך טוב ומועיל לאדם כמו חתול :cry:

מהפרטים שצוינו בכתבה אני חושב שכבר אפשר להבין מה הוא אותו מוסד חינוכי שבו התרחשה הזוועה הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנת, זו הייתה הגנה עצמית, החתול שרט אותם קודם.

אני מקווה שלפחות הנער שנשרט יחטוף זיהום ויכרתו לו את היד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

"שוחררו בתנאים מגבילים"

למה לעזאזל לא זורקים את הסוציופאתים/פסיכופתים הקטנים האלה לצינוק?

הרפש האנושי הזה עוד ירצח אנשים בעתיד..

פורסם

לקחת את הילדים ואת הוריהם, לדפוק מכות רצח לכולם ואז לפרסם את זה ברבים. שמישהו אחרי זה ינסה לעשות משהו רע לבעל חיים.

מתי לעזאזל תהיה ענישה הגיונית להתעללות בבעלי חיים במדינה שלנו?!

• תוכן חדש...