Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ebay,aliexpress או יותר זול לקנות בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם חג שמח לכולם :)

ברצוני לקנות תיק Jansport.

ביררתי בebay והמחיר המקסימלי לתיק שאני רוצה כולל משלוח הוא 170 ש"ח (מסתבר שככל שהצבע יפה יותר - מחיר התיק עולה)

ביררתי גם בaliexpress והתיק היה זול משמעותית שם... 80 ש"ח ומשלוח חינם (באתר הזה לא אין קשר בין המחיר לצבע)

בארץ המחירים לתיק מתחילים מ-200 ש"ח

אני ממש מתלבטת מה לעשות. אני חייבת את התיק הזה ולא מוכנה להתפשר על חברה אחרת ובטח שלא על זיוף או על תיק שיקרע לי אחרי פחות משנה.

קראתי ביקורות בaliexpress טובות ורעות (רובן היו טובות אבל היו כמה שטענו שהתיקים מזויפים ונקרעו מהר יחסית). חשוב לי לציין שאני מכירה חברה שעושה באתר הזה שופינג כל חודש ומקבלת סחורה איכותית וטובה.

חברה שלי מהלימודים קנתה ג'נספורט לפני שנה וחצי מebay ואמרה שהתיק הגיע עם תווית מקורית ושהתיק במצב מעולה, לא נקרע, כמו חדש.

למישהו יש ניסיון ברכישת מוצרים מהחברות שציינתי למעלה? אני קצת צעירה בתחום השופינג באינטרנט (אפילו שאני אישה) ומשום מה יש לי פחות ביטחון ברכישת מוצרים מהאינטרנט...:shock:

פורסם

שני האתרים אינם חנויות, אלא שווקים, שבכל אחד מהם יש עשרות אלפי (אם לא יותר) רוכלים. אמינותו של כל רוכל (או חנות, או מוכר - אם תרצי) מדורגת באתר לפי התגובות המתקבלות מהקונים.

המלצתי, מתוך נסיון לא גדול במיוחד, די פשוטה: בדקי את הציון של כל מוכר באתר הרלונטי, תוך שאת בודקת גם את הותק ומספר העסקאות שעשה - ואם הציון גבוה ונפח הפעילות גדול נראה כי המוכר אמין.

שימי לב שאיביי הוא אתר אמריקאי אבל החנויות פזוכות בכל העולם ואם חשוב לך לקבל את המוצר מהר עדי להזמין ממקור בארה"ב או אירופה. המשלוחים מהמזרח הרחוק אורכים די הרבה זמן, לעתים חודשיים ויותר. כמוכן הקפידי לבקש לשלוח בדואר בלבד ולא בשירותי בלדרות שכן חברות אלה (כולל הדואר המזורז EMS) עלולים להפתיע אותך בגבית עמלות לא צפויות בעת קבלת המשלוח. עליאקספרס הוא אתר סיני, אין לי נסיון בהזמנה מהמוכרים שלו. עם זאת מדובר באתר ותיק וידוע שהינו חלק מאימפריית עליבאבא הסינית.

אישית ביצעתי בשנה האחרונה כמה עשרות הזמנות ברשת, מרביתן באמצעות איביי אך כמה ישירות ממווקים ברשת ופרט לנושא זמני ההמתנה במשלוחים ממזרח אסיה לא התאכזבתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש אתר בשם ebags שמרכז אתרים בהם ניתן לרכוש תיקים במחירים סבבה (אפשר גם לרכוש דרכם). אני קניתי תיק דרך אמאזון, והמחיר היה סבבה לגמרי (גם עם עלויות משלוח)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם ההפרש בין הארץ לebay מסתכם ב 30 ש״ח אז חבל על המאמץ לדעתי. תקני בארץ וזהו.

אם באלי-אקספרס יש בפחות מחצי מחיר אז ברור שווה לטרוח ולהזמין מהרשת (וגם לחכות חודש וחצי למשלוח), אבל קחי בחשבון שאכן יש סיכוי די גדול שתקבלי מוצר מזויף. כן, גם אם המוכר כתב לך שהוא מקורי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
שני האתרים אינם חנויות, אלא שווקים, שבכל אחד מהם יש עשרות אלפי (אם לא יותר) רוכלים

חשוב לציין שיש גם עשרות אלפי נוכלים :lol:

יצא לי לשלם על משהו (56$) ולא לקבל אותו ו\או מענה מהמוכר שהחליט שאני לא קיים, וכן הנוכל היה עם פידבק חיובי אמנם מעט מכירות אבל כולם לכאורה היו מרוצים. :-(

JL Audio

• תוכן חדש...