Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע זמנם של הצמיגים המקוריים אחרי כמעט 70,000 קמ

המידה - 225/55R17

הדרישות - שקט, אחיזה ואורך חיים - לא בהכרח בסדר הזה

מה ההמלצות?

תודה

גלעד

פורסם

גם אני זכרתי שהחתך 45 אבל זה מה שכתוב בפרוספקט של אלפא...

התקציב די פתוח, אני מעריך שעד 900 ש״ח לצמיג

מחפש צמיג בעיקר שקט מאחר ואני עושה הרבה קמ (לפחות 150 ביום) ורצוי אחד עם אורך חיים גבוה, גם אם יעלה עוד כמה שקלים.

אני לא קורע את הרכב יותר מדי כך שלא צריך סמי סליקס אבל בטח גם לא צמיג ירוק :-D

פורסם

האם אתה מאתגר את הרכב מדי פעם?

אני עם קונטי ספורט p5 ומרוצה מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

1) סתם מתוך סקרנות, איזה צמיגים קיבלת במקור?

2) ראיתי 2 סוגי צמיגים על ג'ולייטה (אם כי אני די בטוח שיש עוד כמה): פירלי P7 (מה שיש לי כיום) וקונטי ספורט 3.

והנה קצת אודות הספורט קונטקט 5 : http://www.tyrereviews.co.uk/Article/Continental-ContiSportContact-5-Launched.htm

במחיר סביר, מצטרף להמלצה של נהג מתחיל.

3) אישית, אני לא בטוח שצמיגים של טויו מתאימים לאופן השימוש שתיארת.

4) לסיום, הנה מבחן השוואתי מעניין שערך ארגון הנהגים של גרמניה ADAC. אמנם בגרמנית, אך את הנקודות החשובות קל להבין.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2013_Sommerreifen_Test_225_45_R17.aspx

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
והנה קצת אודות הספורט קונטקט 5 : http://www.tyrereviews.co.uk/Article/Continental-ContiSportContact-5-Launched.htm

במחיר סביר, מצטרף להמלצה של נהג מתחיל.

מזכיר שאני עם P5 94W.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כמו שאמרו מעלי זה 225/45/17

אני החלפתי לפני חודש לטויו R1R ומרוצה עד הגג,מה התקציב שלך?

אני גם עם R1R, אבל הוא לא נוטה להאריך חיים במיוחד.

אבל כשזה מגיע לאחיזה - הוא כנראה מספר 1. :lol:

פורסם

למגיב מעלי, נסה R888

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

דביר אתה מציע לו R888 כשהוא מבקש אורך חיים, הצמיג שהצעת לו מתפורר בשניה הראשונה שעולים איתו לכביש הוא צמיג סליקס 0 TREADWEAR תחרותי.

לפתוח השרשור הדרישות שהעלת יהיו רציונליות רק במידה ותפתח את הכיס לאופציות היקרות כדוגמת הקוננטיננטל או אולי מישלין PSS, או אפילו שווה לבדוק את האופציה של יוקוהמה ADVAN AD08 שיאריכו חיים בצורה קצת יותר טובה מהR1R

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שים לב במדיוק מה רשמתי, "למגיב מעלי" לא לפותח השירשור.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
אני קיבלתי עם שלי קונטיספורט 3,והייתי ממש מרוצה מהם אבל רוצים 1300 שקל לצמיג.

זה מוגזם. אני שוקל לפנק את שלי עם סט של מישלין PS3, צמיג שהוא לפחות ברמה אחת מעל לקונטי 3 ועם קצת לחץ פיזי מתון אני מאמין שאוכל לרכוש אותו סביב ה1,100 ש"ח ליח'.

מהיכן אתה בארץ?

• ספונסר פורום
פורסם

אני חייב לומר שהופתעתי לטובה מהטויו פרוקסס-4 שהרכבתי על הלאון 1.8 TSI שלי - 205-55-16. דרוג מהירות V, עומס 94.

הם אוחזים מצויין ביבש, לא רעים כלל בגשם, ובאופן כללי מרגישים מאד עקביים בפניות, על לחץ אויר מעט גבוה מהמומלץ (3 PSI) לנהיגה רגילה בעומס רגיל. גם דרוג AA שיש להם באחיזה לא מזיק, גם בבלימה!

הדופן שלהם מרגישה מאד יציבה וחזקה בפניות מהירות, האחיזה ממש טובה (אני עם 5000 ק"מ עד כה) ולגבי קצב השחיקה - כמובן תלוי בסגנון הנהיגה- אבל עם 300 Tread-wear index לא נראה שתהיה לי בעיה לחצות איתם את קו ה-20,000 ק"מ בקדמיים.

ההפתעה הטובה היתה במחיר: 1,600 ש"ח לרביעייה, כולל מע"מ. הנ"ל אצל צמיגי נאג'י במפרץ חיפה - לטעמי, תמורה מעולה לכסף.

שיהיה חג שמח - ובטוח!

ומלה אחת נוספת: הם בהחלט שקטים !!

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

^

אמנם המידה אצלך קטנה יותר אך המחיר מחשיד משהו, אתה בטוח שלא קיבלת צמיג "עייף"?

http://toyotires.com/tires/sports-car-tires

כאן ניתן לראות כי הפרוקסס 4 עדיף על T1 ספורט מבחינת אורך חיים וכנראה גם מעט שקט יותר, אך בעל אחיזה נמוכה יותר.

לאור הציון הבינוני שקיבל הT1 ספורט אצל הגרמנים (צירפתי לינק מקודם) לא הייתי רץ לקחת את הטויו הנ"ל, אלא רק אם קיים פער מספק בין מחיר הטויו לצמיגים איכותיים יותר.

• תוכן חדש...