Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן התחדשתי בצמיגי goodyear eagle f1 asymetric 2 (שם ארוך) , צמיג מעולה, ממליץ בחום.

לעומת הצמיגים המקוריים שמגיעים בשירוקו, שהם בעצמם בסדר גמור, השיפור הוא עצום.

אחיזה השתפרה פלאים והבלימה גם (אפילו על כביש רטוב הצמיג מקנה ביטחון), שקט למדיי, סופג מהמורות, ואמור להחזיק לא מעט זמן.

רביעייה טרייה ביותר עלתה לי כ-800 ש"ח לצמיג במידה שלך , קוד מהירות y

"יאללה בירי".

פורסם
זה מוגזם. אני שוקל לפנק את שלי עם סט של מישלין PS3, צמיג שהוא לפחות ברמה אחת מעל לקונטי 3 ועם קצת לחץ פיזי מתון אני מאמין שאוכל לרכוש אותו סביב ה1,100 ש"ח ליח'.

מהיכן אתה בארץ?

אני מהוד השרון,הקונטי 3 צמיגים פצצה אבל אני לא רציתי להשקיע כ"כ הרבה בצמיג אז הזמנתי את הטויו שבסוף היו אחלה בחירה.

Vw Polo GTI

פורסם

^

לא הייתי נסחף וקורא לו צמיג פצצה, אך הוא בהחלט טוב. יחד עם זאת, 1,300 ש"ח לצמיג כזה זה יקר מדי ואני מאמין שאפשר להשיג ביותר זול.

לגבי המחיר של פרוקסס 4 של טויו, אני חוזר בי. מבירור שערכתי מחיר של 400 ש"ח לצמיג זה, במידה 205/55/16 נשמע סביר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• ספונסר פורום
פורסם

^

לא זו בלבד שהטויו פרוקסס-4 הוא ממש בסדר מבחינת פרמטרים של אחיזה בפניות ובלימה, וכמובן שבדקתי את תאריך הייצור לפני התקנה (היו בגיל 6 חודשים מההרכבה), אני אוהב בצמיג את ההדרגתיות שלו. בעיני, זו תכונה עדיפה על פני אחיזה מוחלטת, שכן אני מעדיף צמיג שיתחיל לאבד אחיזה בהדרגה ומעט מוקדם מאשר פתאום ובאמצע פניה.

היות והצמיגים שלך באלפא רחבים ונמוכים יותר, זה לדעתי פרמטר חשוב לשיקול.

קראתי הרבה ביקורות על רעש מוגזם - אני חייב לומר שאינני מוצא אותם רועשים באופן מוגזם, עד 100 קמ"ש הם אף שקטים יותר מהזכור לי בדנלופ 409 או פאלקן שהיו לי.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

תבדוק פדרל 595 rsr , הגיעו טריים לאוטוסטור צמיג מעולה לפי ביקורות טוב יותר מהr1r נותן פידבק מה שהטויו לא נותן.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

שקטים ב100 קמש זה לא פונקציה :)

הצמיגים המקוריים הם פירלי P7 שאני די מרוצה מהם אלא שאחד מהם חטף בומבה די מזמן ומאז כל האוטו רועד מעל 130 :(

פדרל זכורים לי לטוב, היו י בזמנו על הקליאו ספורט אבל זה היה מזמן ואני לא זוכר פרטים

• תוכן חדש...