Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

התגייסתי לא לפני הרבה זמן כלוחם לאחת מיחידות השדה, באותו זמן קבלתי נעליי חי"ר שחורות אך עקב פציעה נפלטתי מהיחידה ובבקו"ם לקחו לי את הנעליים ונתנו לי את הנעליים הישנות יותר (תוצרת בריל), מה גם יש לי בעיות בגב ואיני מסוגל ללבוש אותן.

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג\לרכוש נעליי חי"ר (תוצרת Belleville)?

תודה רבה.

פורסם

אם יש לך בעיה בגב תפנה לרופא, יתנו לך מדרסים. אם אתה רוצה את נעלי חיר, תמצא חבר בקבע ביחידה לוחמת, הוא יכול לקנות את זה בנקודות של הקבע בחנות בבקו״מ.

פורסם

הצבא אמור לספק לך כל דבר שאתה צריך, אל תקנה שום דבר ואם תסתובב עם נעליים שלא מתאימות לך אז יכולים לעשות לך בעיות.

בתור אחד שגם יש לו בעיות גב ורגליים אז הפתרון היחיד בשבילי היה פטור נעליים(כמובן שניסיתי גם את המדרסים של הצבא) אבל אתה צריך בעיות שעונות על הקריטריונים(בשביל קבוע, זמני זה פחות בעיה) אם אתה מחליט ללכת על פטור אז תבקש מהרופא ביחידה שלך פטור זמני עד שתקבע תור אצל אורתופד ואחרי זה אתה צריך מישהו מוסמך שיאשר את הפטור הקבוע שזה יכול לקחת המון זמן, לי לקח 7 חודשים מאז הבקום עד לפטור הקבוע אבל בתקופה הזאת נעלתי את הנעליים הצבאיות רק ב3 ימים הראשונים של הטירונות.

פורסם

אני לא מעוניין בפטור נעליים או במדרסים לנעליים הרגילות (בריל), אני מעוניין בנעליי חי"ר שבאמת משפרות את המצב. לא יעשו לי בעיות אם אלך איתם, המון ג'ובניקים שנפלו מיחידות קרביות עדיין לובשים אותם.

יש שתי חברות שמייצרות את הנעליים והן Bates שהיא כביכול הזכיינית והמקורית היא Belleville. המשלוח באיביי יקר ואני לא חושב שאוכל להוריד את המוכר במחיר המשלוח. (אפשרי בכלל לנסות?!)

אשמח אם מישהו ייתן לי קצה חוט מאיפה אפשר להשיג\לרכוש נעליי חי"ר שחורות.

תודה.

פורסם

מה מיוחד בנעליים הללו שאתה מעוניין בהן? הן יותר קלות מקלות?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הן כמו נעליי ספורט והן מאוד נוחות, וגם קלות מאוד. בכל אופן, הרבה יותר נוחות מהבריל.

פורסם

נדיר מאוד למי שלא קיבל עקב היותו לוחם.

חברים טובים מאוד באפסנאות של הבקו"ם אולי יוכלו לעזור, אולי חבר שהוא קל"ג או נגד לוגיסטיקה חזק.

וכמובן האפשרות הכי פשוטה, חבר בקבע שקונה בנקודות בשבילך.

פורסם

אולי זה יינחם אותך, לפני תקופת הנעליים שאתה חושק בהן, בריל היו הנעליים הקלות שחיילים עורפיים ניסו להשיג.

כך שיש לך נעל סבירה ביותר. שירתה אותי נאמנה שנתיים וחצי עד שהחלטתי להחליף עקב שחיקה. אופי השירות היה קרבי.

פורסם

בקושי מרגישים הבדל בין הנעליים בתכ'לס, למי שלא לוחם אין מה לעשות אין חוץ מפוזה... ההבדל מגיע כשרצים, אז הנעליים החדשות מרגישות באמת כמו נעלי ספורט.

פורסם

לגבי המוכר מאיביי- איך מחירי המשלוח שלו בתוך ארה"ב?

אתה יכול לעשות כך: לקנות באיביי, לשלוח את הנעליים לכתובת אמריקאית (ממליץ על השירות של BUY2USA) ומשם לשלוח לארץ. המחיר למשלוח (בהנחה והמשקל לא גבוה והקופסה לא ענקית) יהיה 20 דולר.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

מרגישים הבדל של ממש, בתור אחד שהיה לוחם והיו לו נעלי חי"ר ועכשיו בריל שהן נעליים גרועות במלוא מובן המילה, יש הבדל של ממש בין הנעליים לא רק בריצה אלא גם בהליכה ועמידה.

המוכר מבקש 52 דולר משלוח שזה כמעט העלות של הנעליים, יש דרך אולי להוריד אותו במחיר או לפחות לבקש או שזו חוצפה?!

לצערי אין לי כל כך פרוטקציות ואיני מכיר אנשי קבע שיכולים לעזור לי :cry: .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...