Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 6 משנתון 2007-8.

מה ההבדל בין הדגם 2.3 פרימיום לדגם 2.0?

אני מדבר מבחינת אחזקה טיפולים נוחות וצריכת דלק במיוחד

רכב אמין?האם כדאי לקנות את הרכב מהשנתונים האלה?

אני בן 19.5 אחריי שנה וחצי של התנדבות בצבא ויש לי את הסכום לקנות את שני הרכבים הנ"ל ורציתי לדעת איזה מהם מומלץ יותר , האם יש רכבים מאותו קטגוריה שהם מומלצים גם אשמח לשמוע עליהם חוות דעת תודה לכל העוזרים

פורסם

קודם כל כי אני לא מתחבר לרכבים קטנים,נותן לי הרגשה לא טובה-וביקשתי חוות דעת ויעוץ על הרכב הזה או על רכבים בקטגוריה דומה כשלקחתי בחשבון שהם לא חסכוניים במיוחד ולא מתאימים לאנשים בגילי-בתור בן אדם שבגיל 17 הוציא רישיון ונהג רק על רכבי מנהלים [זה מה שיש להוריי] התרגלתי לזה גם ויצא לי לנהוג פה ושם על רכבים קטנים וזה לא נתן לי תחושה טובה ואני גם לא רגיל לזה-הרגלים קשה לשנות וגם לא ברצוני לשנות

פורסם

תנסה משהו אחר קודם. במיוחד אם צריכת דלק חשובה לך.

בין הפרימיום ל-לקשרי אין הבדלים מהותיים מבחינת אחזקה. בפרמיום מנוע חזק יותר, מושבי עור (הנהג חשמלי), פנסי קסנון (לא בי-קסנון), גג שמש, חישוקים גדולים יותר (17''), חימום מושבים קדמיים ונורית התראה למפלס נמוך של נוזל השטיפה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

צריכת דלק חשובה לי כמו שרכב גדול חשוב לי גם למי שמבין,לא ארצה לנסות רכב קטן יותר צריכת דלק בין לקשרי לפרימיום דומה?הפרימיום יותר חסכונית? הבנתי שגם ללקשרי וגם לפרימיום גיר 5 הילוכים משנת 2006 ומעלה זה נכון?

• תוכן חדש...