Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני אומר, קשה להגיד שהתגובות פה לא סייעו לי.

מכל תגובה ותגובה אני מתעודד. היום, סוף סוף, התאמנתי לראשונה מאז ה"תקרית".

הבנתי שהדרך היחידה לצאת מזה היא פשוט לדחוף את עצמי גם אם אין לי חשק טוטאלי לעשות משהו אחר. פשוט לדחוף את עצמי באגרופים להעסיק עצמי, וזה יעבור.

מה גם, שיש בחורה חדשה שנראה שמעוניינת בי. אתן לה צ'אנס :wink:

תודה רבה קארספורום.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן לה, גם צ'אנס :wink::lol:

יהיה בסדר בנאדם, כמו שרשמו לך, המון עברו את זה, רובנו רצה בטח לקפוץ מהגג הכי גבוהה אחרי זה, אבל עוברים, מתגברים, וממשיכים הלאה.

אתן לך עוד קלישאה קטנה (אבל ממש ממש נכונה): מה שלא הורג רק מחשל.

שמחים לעזור.

פורסם

המחשבות היחידות שלי להתאבדות היו נסיעה במהירות בלתי חוקית בטויוטה והפנייה מהירה של ההגה. יתרון של ג'יפאים.

לא סתם אני רושם את זה בפורום רכב אה ? :wink:

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון, אני מאוד שמח לקרוא על השיפור. יום טוב!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אלון, חבר יקר, תתעודד! היא עשתה את הטעות שלה, אתה צריך להמשיך הלאה!

(נ.ב, משום מה אי אפשר לשלוח לך ה"פ, אז צור קשר בזמנך החופשי)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלון שמי ירון ואין אחד שמבין את הרגשתך יותר ממני.

קודם כל מברוק עליך שהעלת בלי חשש את הדיכאון ומחשבות אובדניות משום מה בארץ מטאטאים נושא זה מתחת לאדמה למרות שהוא קיים חי ובועט יותר מתמיד.

מאידך יש היום פתרונות רפואיים וזו לא בושה לגשת לקבל פיתרון תרופתי מפסיכיאטר, לכל אדם יכול לקרות שייקלע למצב דכאוני זמני.

אני מציע לך למצוא זוגיות חדשה- אם מתאים לך לחפש- ולשים את עצמך חזק בעבודה.

תתחיל לחשוב גם מה הדברים שהיו שליליים בה ומה עשתה לך "רע"-ללכת אם מישהו מהעבודה אחרי הגב זה "רע" אחד.

ידעת שיש סיוע נפשי חינמי באינטרנט בצ'אט דרך עמותת סה"ר? נסה זאת.

תקפיד גם לא להיות לבד ככל שניתן.

אומר לך מה אמר לי המאמן שלי- הדיכאון יילקח ממך באמצעות אהבת אישה או אהבת האל.

ולא יזיק גם קצת הומור:

מצא אישה מצא טוב לא מצא עוד יותר טוב-הגשש

כל הנשים בנות ז$#ה-אחד מעו"ד מתחום הגירושין.

נשים נשים שק של נחשים- מישהו כאן בפורום.

היכן אתה גר?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בן 18....יש לך עוד ים בחורות שיפלו לרגליך במהלך החיים האלה.

עכשיו שאתה רווק תוכל להעלות את ההספק :)

תעשה חיים, זה הכי חשוב (:

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ניסיון החיים שלי לימד אותי שאהבה אמיתית ראשונה היא בד"כ כמו רכב ראשון... גם אם יש לך פיאט אונו חבולה בתור רכב ראשון אתה בטוח שיש לך יהלום ביד ותלטש ותבריק ותטפח אותו ובתוך תוכך תחשוב שאתה עם הרכב של עידן .

אחרי שתיפטר מהרכב הראשון ..אתה תגלה שבסך הכל הייתה לך פיאט אונו חבולה ותו לא...

מסקנה:

קח הכל בפרופורציה.. אין אף אחד שהחיים שלך שווים פחות ממנו /ממנה , כנראה שעכשיו אתה תתחיל לצבור ניסיון חיים אמיתי עם בנות ותגלה שכנראה הידע שלך שואף לאפס ויש לך עוד המון מידע להשלים מהשנים שאתה עם הבחורה הראשונה.

אני מאמין שבמבט לאחור בעוד תקופה מסויימת, אתה תגלה שהפרידה עשתה הרבה יותר טוב מרע.

זיי^תי את המח.. עכשיו לך תתאמן.... :wink:

פורסם
אלון, חבר יקר, תתעודד! היא עשתה את הטעות שלה, אתה צריך להמשיך הלאה!

(נ.ב, משום מה אי אפשר לשלוח לך ה"פ, אז צור קשר בזמנך החופשי)

זה בסדר, גם אני לא מצליח לשלוח לו ה"פ, הוא מסנן אותנו :evil:

פורסם

אהלן

אני מבין ללבך וגם אני כרגע בהתאוששות מפרידה קשה וכואבת מאוד, היינו לקראת חתונה (יצאנו שנתיים וחצי)

סגרנו כבר אולם, התארסנו אבל אז גיליתי שכל מה שהדחקתי וניסיתי להתעלם ממנו פשוט צף למעלה.

האימא שלה חולת נפש והצעקות והששפלות שלה רק התגברו וההתערבויות שלה ושל אחים שלה לא הפסיקו, פשוט רצו לקבוע לנו מה לעשות בחתונה ולהשתלט על הכל ולא כיבדו את הרצונות שלנו.

האקסית לא הייתה איתי באותה דיעה והייתה מושפעת קשות מהמשפחה.

היא הייתה החברה הראשונה שלי, האהבה הראשונה שלי (כן, בגיל 24 הייתה לי חברה ראשונה)

והפרידה הייתה כואבת מאוד במיוחד שבנינו אנחנו הסתדרנו וכמעט הכל היה בסדר והאהבה פרחה גם בשנה השלישית.

אבל לקחתי את המצב כמו שהוא והחלטתי לעבוד עם שכל ולא עם רגש.

הרגש אומר להישאר עם החברה ולסבול את הצעקות הקללות הששפלות וכל ההתערבויות למען החברה, למען האהבה, אבל השכל אומר שזה לא מוצדק ולא תקין, והחברה מושפעת מהמשפחה שלה מאוד מכל הבחינות.

זה הגיע לרמה שאימא שלה צרחה על ההורים שלי כמו בהמה (סליחה על המילה אני פשוט לא יכול לתאר זאת בצורה אחרת)

לי זה היה יותר קל כי זה בא ממני, אבל אחרי שבוע היה לי מאוד קשה ועד עכשיו קשה למרות שעברו 4 חודשים כל פעם בעבודה שואלים מה קורה ובבית כנסת שואלים מה קורה ואז כל פעם הזיכרונות הרעים עולים מחדש.

הגעגועים באמת הרגו אותי אבל אני אתן לך עצה איך להתמודד:

תשתדל להיות עסוק תמיד ולהגיע שפוך למיטה. ככה יהיה לה פחות זמן פנוי אצלך בראש.

תעשה לך סדר יום כזה נגיד עבודה, חדר כושר, תחביבים (אגב, חדר כושר מאוד משחרר ובכלל פעילות גופנית).

צריך להבין שזה לא סוף העולם, אני כבר התחלתי לצאת ולהכיר בנות ותאמין לי שברגע שאתה מכיר בנות אחרות אתה מבין כמה הקשר שלך היה חולה ולא משנה כמה חשבת שהוא היה בריא.

ותאמין לי ואני אומר את זה גם על עצמי- טוב שזה קרה עכשיו ולא שבר לך את הלב אחרי שיש ילדים ובלאגן וזו הייתה אחת הסיבות שעשיתי את הצעד הזה.

בהצלחה בהמשך,

איתמר.

פורסם

תחייה רק להיום לאט לאט. עשה לך רשימה של מה תעשה היום ורשימה של אסירות תודה -מה טוב בחייך כולל הקטנות

כל טוב!

תענה בפרטי!

ירון

קבל חיבוק קבוצתי מכולנו!!!!

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

+1, אתמול גם אני נכנסתי למעגל הרווקים. אפשר לתאר את זה רק ככאב לב.

למזלי אני כבר יודע להתמודד עם פרידות בגילך הייתה לי חברה 4 וחצי שנים מגיל 16 עד בערך 21. ועכשיו הסתיים קשר של שנה וקצת.

יש מן הרגשה של כבדות על החזה צריך להתאמץ בכל נשימה, עם הזמן זה נהיה קל וקל יותר. קח הכל כחוויה שרק לומדים ממנה גם לטוב וגם לרע, תפיק לקחים זה יעזור לך לקשרים הבאים (תהיה בטוח שיהיו עוד הרבה כאלה) .

תהנה גיל 18 זה גיל נהדר אפשר לעשות מה שרוצים בלי חשבון ובלי מחויביות לאף אחד!!

צא עם חברים תעשה דברים שאתה אוהב ,החיים יפים תחייך [=

פורסם

אין ספק שכולכם צודקים. כבר היום התחלתי להציב לעצמי סדר יום ספציפי שכולל גם אימון בחדר כושר. אכן, זה עוזר.

אני גם אמשיך לנסות ולפתח את הקשר עם הבחורה החדשה, עוד היום.

לגבי ה"פ - מנהלי הפורום החליטו שאני משתמש במערכת ה"פ למטרות רווח כלכלי. לכן אני לא יכול לקבל\לשלוח הודעות, ובין היתר לעזור לאנשים הרבים שפנו אליי בשאלות שונות כבעבר.

תודה רבה לכולכם, באמת שעזרתם.

פורסם

אויי נוו באמת....

אני בדרך להזמין מכונת פוליש וכמה מוצרים ומאוד מאוד רציתי ייעוץ שלך, למרות שעזרו לי בסוף וקיבלתי תשובות, אבל רציתי גם את דעתך.

טוב נו... נאלץ לחפש דרכים חלופיות.

• תוכן חדש...