Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להגיד לך מניסיון אישי (11 שנים עוסק בחיי לילה - עברו אצלי לא מעט בחורות) ההרגשה הזו באה והולכת.

ברור לי שעכשיו אתה מרגיש שאף אחת לא יכולה להתחרות בה ואף אחת לא תשתווה אליה, אבל זה זמני.

כמו שאמרו לך - תצא, תהנה, תבלה, תשכח ממנה.

אתם סך הכל עוד צעירים, בני 18, לגיטימי שבגיל הזה פתאום נמאס ורוצים שינוי, או שמגיעים להבנה שבנאדם שהיינו איתו 3 שנים הוא לא ב 100% הטעם שלנו, זה קורה.

קח בחשבון שאתה עוד צעיר, וכל החיים לפנייך ויהיו לך עוד המון בנות זוג שכל אחת מהן תראה לך יותר מיוחדת מהקודמת, ככה זה תמיד.

תמיד חושבים שזאת שאיתך כרגע היא הבחורה הכי מושלמת בעולם ולא תהיה עוד אחת כמוהה, אבל ברגע שתשכח ממנה (וזה יקרה) אתה תהיה פתוח להכיר בחורות חדשות ותאמין לי שתסתכל אחורה ותגיד "לא מבין מה נתפסתי עליה"

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי הטעות של אתמול, אני מקווה שהפנמתי שהרדיפות אחריה רק עושות לי ולה רע.

מדהים איך הפכתי להיות כה אובססיבי כלפיה כאילו היא רכוש שלי. ומדהים איך זה היה בלתי נשלט בעליל.

פשוט דחף שלא יכולתי להתנגד לו.

אני מתפלל שזה יעבור כבר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אין לך מה להתפלל, פשוט תפוצץ את הראש בדברים אחרים (בצורה מטאפורית כן?!).

יש פורום דייטלינג תכתוב בו.

מחר בבוקר אני רוצה לשטוף את האוטו אשמח לקבל טיפים איך לעשות את זה נכון :wink:

אני יודע שיש דברים שקשה לעשות. אבל לך יש! יש לך שליטה בחייך! אל תחשוב שאין לך ושהכל זה דחף, כי זה פשוט לא נכון!

הכל בראש וככל שמהר יותר תפנים את זה ככה יהיה לך יותר טוב. כל פעולה שאתה עושה (למעט הדברים הברורים כגון נשימה) הם בשליטתך! תמיד היו ותמיד יהיו.

ברגע שזה יכנס לך טוב לראש תבין שאתה יכול לשלוט וזה שאתה מאוד מאוד רוצה לראות אותה ולהיות איתה זה שטויות ואתה לא יכול להתראות איתה.

חוץ מזה שככה שיותר תתרחק ותראה שיש לך: 1) ביצים- כי אתה מסתדר בלעדייה יפה מאוד. 2) חיים

היא עשויה להתחיל להתעניין בך שוב. ככה אנשים עובדים. ברגע שהם מבינים שיש מישהו/משהו מחוץ להישג ידם הם רוצים את זה.

אני מחכה במייל או בפורום להצעות לשטיפה נכונה :-):wink:

פורסם

מעבר לשלל העצות הנבונות שקיבלת (וזה רק צריך להראות לך שגם שאף אחד לא מכיר אותך פה - אכפת לאנשים!),

תחליט החלטה. ועכשיו. אתה צריך להחליט את מי אתה אוהב יותר, את הרצון שלך (שזאת היא) או את עצמך.

רצון זה משהו בר חלוף - אתה לא.

תחשוב על עתידך, על הכלה היפהפייה שאתה עתיד להינשא. ולא תבין למה עשית את זה לעצמך בשביל בן אדם אחר.

תבחר בעצמך, תאהב את עצמך. אתה חייב, ועכשיו.

אתה הוא כל עולמך, הרגשות שיכולים לקחת אותך אל הרקיע השביעי, או עמוק מתחת לאדמה (שזה מה שאתה מרגיש עכשיו).

אני מבטיח ואף נשבע לך שזה עובר, זה מבחן בחיים שתצא ממנו בן אדם חזק יותר ממה שהכרת את עצמך.

שבת שלום

פורסם

גם אני הייתי באותו מצב - אהבה ראשונה, תקופה דיי ארוכה, וביום שהיא החליטה שזה לא זה, חשבתי שאני גמור.

מה לא עשיתי כדי לשנות את דעתה, אבל כלום לא עזר. היום 4 חודשים אחרי, אני שמח שהיא לא הייתה בעניין.

תיהיה בטוח שכמו שאתה הפסדת, גם היא הפסידה.

" רק אהבה חדשה, תשכיח אהבה ישנה...." :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
כדורים פסיכיאטריים לא בהכרח ידפקו לך את הדרך לעתודה.

לעומת זאת, אם תהיה שפוף זה כן יכול לדפוק לך את התפקוד היומיומי בעתיד הקרוב, שלא לדבר על מעשים כמו מעקב אחריה, שיכולים לסבך אותך...

אם המצב שלך כל כך פוגע בך, אין סיבה לסבול. לך לקבל עזרה. שיחה עם פסיכולוג, לפחות, אבל גם פסיכיאטר זה רעיון, רק כדי לעבור את התקופה הזו באופן מאוזן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני אמשיך לבחון את נושא הכדורים הפסיכיאטריים.

בינתיים, אני כואב את הזכרונות היפים יותר שלנו. הבוקר קרה דבר והכאב הוא על הטוב שכבר לא יהיה, ופחות על הרע.

העצב על כך שהיא אומרת כמה שהיא אוהבת את הבחור החדש, ולא אותי.

אני אמשיך לנסות ולהתגבר. עם כל הכאב.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תגיד, מה זה הבולשיט הזה עכשיו על "כדורים פסיכיאטריים"?

מי אמר לך שזה יפגע במשהו בעתיד? ומי בכלל צריך לדעת מזה חוץ מהרופא שלך? :roll:

בן אדם הולך לרופא ומקבל טיפול, זה יכול להיות תרופתי או התנהגותי או משהו אחר.

אתה אומר "חשבתי על כדורים פסיכיאטריים" כאילו זה משהו שהולכים וקונים בסופר.

תפסיק לנתח כ"כ הרבה וגש לאיש מקצוע. לא למעקב, לטיפול. וישא"ק.

פורסם

טוב חברים, אני לא יודע למה חיכיתם.

אני והאשה נפרדו לפני כשלושה חודשים, זה שבר אותי, שנתיים של זוגיות שהלכו לטימיון מול העיניים שלי.

במקרה שלי זה היה משהו מאוד הכרחי למערכת היחסים, היו לנו המון בעיות בתחילת הקשר שפשוט התעלמנו מהם אבל הכאב לא הפסיק לקפוץ החוצה בכל הזדמנות.

אז כמה חודשים בניכר עשו לנו טוב, איך בדיוק? למדנו להעריך אחד את השני. היינו דבוקים כזוג במשך שנתיים והיו לנו המון בעיות מעצבנות, השיפוץ המאסיבי בבית, תחושת חוסר הערכה, תסכול כי שנינו דעתניים מאוד.

היום יש לי גישה שונה לגמרי ובמקום לחפש כאב בעבר (שזה הדבר הכי מיותר לעשות) אני מתרכז בלהנות מההווה ולבנות את העתיד.

אתה בתחילת הדרך, גם אני הייתי בן 18 (וחבר פורום) והייתה לי צמודה, מאוד תמודה, שבאה איתי למפגשים וגרה איתי, 5 שנים ביחד.

היא הייתה הסיבה שלא היגרתי מוקדם יותר, נפרדנו, הגעתי לאמריקה ושבועיים לאחר מכן היא דפקה לי בדלת בניו יורק.

החיים זה חתיכת ריקוד, קח אותם בקלות תאמין לי, אתה בוחר איך להסתכל על דברים ואתה בוחר אם להיות עצוב, פגוע או עצבני.

תנסה לחשוב מה הדבר הנכון ביותר עבורך, האם להיות עצבני יקח אותך לאן שהוא? אני יודע איך אתה מרגיש, מאוד קל לצפות מהצד ולדבר כשבלב שלך נעוץ סכין ומשום מה התחושה היא שהיא פשוט מסובבת אותו.

אל תתן לה את התענוג של לרחם עליך, זה עשה לך טוב שהיא הייתה אמפתית כלפייך אך זאת אשלייה עצובה.

בפרידה האחרונה שלי החלטתי לשפר את עצמי, לשייף את עצמי, נכנסתי לכושר טוב, אוטו, קניות, והכי חשוב, קברתי את עצמי בעבודה, 14-16 שעות ביום הפכו לעניין של שגרה.

ועדיין בלילה, במיטה רק אישה אחת עניינה אותי, נתתי לזה ללכת, במקום להיות עסוק במה היא עושה ועם מי, החלטתי להעסיק את מוחי בדברים אחרים, לסיים סדרות שהתחלתי, למצוא סושייה טובה, הקפתי את עצמי בעצמי ובאנשים חמים.

אל תתייאש מהחיים, ואל תדבר שטויות, אתה מוזמן להתייחס אל זה כקרב, ואל תתן לה לנצח כי לא מגיע לה.

ואני לא מדבר על לבוא ממקום של כעס אלא להפך, דבר ראשון תסלח לה, תנסה להבין אותה, תשחרר את כל המחשבות הרעות שיש לך כלפיה, הן לא יביאו לך שום תועלת למעט הרס עצמי וזה הדבר האחרון שאתה צריך כשאתה לבד.

אז תלמד לסלוח, לסלוח מכל הלב, תשחרר את כל מה שיש לך על דף ופשוט תשרוף אותו, תראה את המילים נעלמות ותקח נשימה ארוכה.

אני לא אומר לך שתמצא מישהי אחרת שתחליף אותה, לאנשים אין תחליף. אבל וזה אבל גדול, תאהב את עצמך, תסלח לעצמך ואל תחפש אשמים.

הכל מסתדר איכשהוא, אני רואה כל מפלה גדולה כקטנה כמבחן, וכשעוברים את המבחן מסתכלים אחורה ומחייכים.

זה יבוא.

וזמן..... קח את הזמן.

תשמע קצת אביתר בנאי - תיאטרון רוסי ותדקלם :)

haters will hate

פורסם

תגיד תודה שאתם לא נשואים.

אני כרגע בתהליכי פירוק הנישואין שלי.

זה התחיל כל כך טוב וטסנו ביחד לחו"ל.

הייתה תקופה מעולה ואז התחיל כל החרא.

תודה לאל (ולהיגיון) שאנחנו עושים את זה מתוך הסכמה הדדית ואני לא צריך להתמודד עם כל הזבל של גירושים נורמליים, עם כל הרפש וההצקות שיש לרוב הזוגות.

בתור מישהו שכבר חווה פרידה או שתיים בחיים (שכאבו מאוד), אני גם אומר לך "עזוב, תן לזה קצת זמן ותרגיש יותר טוב".

בנוסף אתה צריך לזכור משהו:

אם מישהי עושה לך משהו כזה, של חוסר התחשבות טוטאלית, אתה בכל מקרה לא רוצה לבנות איתה את החיים שלך.

היא יצאה כלבה, אז תתרחק מבחורות כמוהה.

פורסם

אחוז הגירושים היום גבוה מתמיד, וזה כמובן מבלי לדבר על כמות הזוגות הפרודים (שזה נורמאלי- מנסים, איכשהו זה לא עובד, ונגמר).

פורסם
מה הולך פה עם השרשור הזה שפתאום אנשים מספרים שמערכות היחסים שלהם התפרקו?! :shock:

להצלחה אבות רבים, אבל הכשלון הוא יתום.

שרשורי ״התחדשתי״ יש הרבה, שרשורי ״גיליתי שהאוטו נבלה״ כמעט ואין.

מערכות יחסים עם כלי רכב ואנשים באות אל סופן באופן טבעי, אך לעיתים נתפסות ככשלון.

מעטים האנשים שמסוגלים להתגבר על האגו ולדבר על הכשלונות שלהם כצעד קונסטרוקטיבי

שממנו ניתן להפיק לקחים לעתיד. הרוב מעדיף להצניע או לכל הפחות לא לפרסם את המידע.

כשמגיעים לשרשור קיים בו מישהו לא התבייש לדבר על מה שעובר עליו (בדומה לבחור הגרוש

שכתב פה בשבוע שעבר), נוצרת סביבה תומכת ואנשים מרגישים בנח להתחיל לשפוך בצוותא.

וכן, את המילים האחרונות בחרתי לא במקרה. אני משתמש בסאב-טקסט כי נמאס לקבל אזהרות.

פורסם
מה הולך פה עם השרשור הזה שפתאום אנשים מספרים שמערכות היחסים שלהם התפרקו?! :shock:

קוראים לזה תמיכה.

מה רע בזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...