Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שם כמה פעמים. אל תחשוב שעם השנים וגיל זה נהיה פחות כואב.

פשוט אתה נהיה יותר חזק.

שלוש תרופות:

1) זמן

2) מרחק

3) תעסוקה

הכי חשוב זה לתת לחרא שבלב לשקוע ולא לבחוש בו כל הזמן.

בסוף זה יעבור.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלון, יהיה בסדר. קח את עצמך בידיים ותסתכל הלאה...

(יש לך מייל / פייסבוק?)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אכן, לאט לאט אני לוקח את עצמי בידיים. הכרחתי את עצמי לעשות דברים היום ווואלה, כמעט ולא חשבתי עליה. הרגעי ביניים עדיין שוברים אותי אך זה עובר בתעסוקה הבאה.

יש לי פייס ויש אימייל.

[email protected]

Alon Barenboym

התגעגעתי אוראל :p

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אז תתעסק יותר בדיטיילינג ולמידה, כך תשכח ממנה במהרה!

(שלחתי לך מייל)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אלון, אני יכול להבטיח דבר אחד בוודאות - זה עובר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
סליחה כולכם שוכחים פה, עובדה אחת ברורה!

מדובר בקשר של 3 שנים שמסתיים לו ביום אחד ומעבר לבן זוג אחר למחרת.

הבחורה עברה מיד ליד, לצערנו היום זה הפך לטרנד ול"נורמלי".

ד.א הפרעות אישיות למתענינים, זה דבר שכיח מאוד ולא מדובר במחלת נפש כלל וכלל!

אני קורא את הודעותיך ומחייך כי אני מבין שכנראה מעולם לא עמדת באמת מול אדם עם הפרעות אישיות קשות (ואני מקווה שגם לא תעמוד, מנסיון). מה שאתה מתאר זה סתם הרגלים ונטיות של אנשים, לא אישיות גבולית ולא נרקיסיזם. זו פשוט התנהגות אנושית, גם אם היא אינה לרוחנו.

בנושא הבחורה שיום אחד בהיר מחליפה בן זוג, גם פה לא מדובר במשהו חריג. לעיתים קרובות נשים (אפילו הצעירות ביניהן) עובדות כמו קופים בג'ונגל - מתנדנדות על ענף אחד ולא משחררות אותו עד שנתלו היטב על הענף הבא ובדקו שהוא יתן להן אחיזה איתנה. סביר להניח שהקשר עם הבחור השני נרקם לאורך זמן ואיתו גמלה ההחלטה לסיים את מערכת היחסים הנוכחית. זה בסדר, אין פה שום דבר לא מוסרי, זה לא שהם היו נשואים עשר שנים עם שני ילדים והיא קמה יום אחד ועזבה בלי להגיד מילה. בסה"כ מצב טבעי שבו למרבה הצער מישהו תמיד נפגע, פשוט הפעם זה היה פותח השרשור.

הערה לסיכום, פילוסופית משהו - שום דבר שאתה עושה בגיל 18 לא באמת משליך או מנבא את התנהגותך בעתיד. שום דבר.

פורסם

כבר חמש דקות אני משתדל למצוא משהו שיפריך את הטענה שלך שלמה שעושים בגיל 18 אין השלכות אבל לא מצליח.

צודק ב100%!

ואלון, איך אומרים:

"עד החתונה זה יעבור!"

(ואם לא, יש לך בעיה רצינית)

פורסם

אני לפני שנה בדיוק יצאתי כמוך מקשר של שנתיים, האמא חתכה את זה חד משמעית. אני ניסיתי אבל הצרחות מהאמא ומהאחות שלה לא הועילו לעיניין. אני אומר לך זה לא ישתחרר היום מחר או בעוד חודש, לוקח זמן יומיים אתה לא חושב ואז שוב בא אותה תחושת כאב למה כמה ואיך זה קרה, אני בגילך 18, עד לפני חצי שנה עוד היינו חברים ואחרי חודשיים הלכה לדרכה, וכיום איך לא חבר חדש. אל תתרגש זה קורה.

אל תעשה את הטעות שעשיתי ותיכנס לפייסבוק שלה ולראות תמונות ולהיזכר, אותו דבר גם לווטסאפ לבדוק מתי היא מחוברת או לאינסטגרם פשוט שכח (מה שלי לא קרה).

הראשון שניסה להיות איתה בקטע זה אחד שניסה גם שהיינו חברים לכן קטעתי אותו במקום, בין אם זה שיחות ובין אם זה לבוא אליו הביתה ולבקש שיצא.(ולא אני ממש לא כזה אבל הוא ספציפית עשה לי קטע כל כל מגעיל שהייתי חייב).

תצא מזה תקבע מועד טוס לבורגס, מאליה, מגלוף, איה נאפה, אל תעשה חשבון ותתקרנף :wink:.

תשתה תצא תבלה זה גם לא ישכיח אבל ככה עובר הזמן אני חודשיים חיכיתי שיעבור, ועבר.

אם תרצה לדבר כי מבחינתי זה אותו דבר כמו מבחינתך היה ונגמר בדקה בלי מניע בלי כלום בהפתעה גמורה בקיצור אני ישלח לך הודעה לפייסבוק תרצה תגיב לא תרצה גם טוב בהצלחה :)

עריכה: לא מוצא אותך תשלח אם תצטרך DOR SHARABI תמונה עם גלשן.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מזכיר לי מקרה דומה שהיה לי בעבר, אמנם מדובר בהמון זמן ו 3 שנים זה לא בא ברגל בכלל...אבל הכי חשוב זה לדעת ללכת, וללכת בכבוד, אמנם היו ביניכם דברים וזכרונות אבל לדעתי אתה צריך למחוק אותה מחייך, בדיוק כמו שהיא עשתה. קום ותלך, היא חשובה לך ואתה יודע את זה, אבל כל עוד אתה שם שום דבר טוב לא יצא לך מזה חוץ מלראת אותה עם מישהו אחר - שישבור אותך כל פעם מחדש.

אם התקשרת עד היום - תפסיק.

אם יש לך אותה בפייסבוק - אל תמחק אבל תוריד NOTIFICATIONS

אל תכנס לפרופיל שלה, אל תתקשר, תנתק כל קשר איתה.

פשוט תצא ותוציא אותה לגמרי מהחיים. (הכי חשוב זה לא לכתוב דברים מדכאיים - להיפך אתה צריך להראת שמחה, שהיא לא תבין מדוע אתה שמח כ"כ אחרי פרידה)

אני למדתי דבר אחת, אישה הגיונית ברגע שתזרוק אותך (רוב הדברים האלו קורים בגלל סיבות לא מובנות אצל נשים שאף אחד לא יבין לעולם), מצפה ממך שתשאר ותגיד לה "לא! לא מוכן לוותר עלייך", אבל בפועל אם תעשה זאת אתה רק מוריד מהערך שלך ומראה לה שלא משנה מה היא תעשה - אתה שלה.

ברגע שאמרת לה שאתה מסכים עם ההחלטה שלה - אתה רק מוכיח לה כמה אתה חזק. זה הטבע.

עד היום לא נתקלתי באישה מכל סוגי הגילאים שלא הלכה בדרך זו. אם זה 20+ ואם זה 30+. יצאתי עם גדולות ממני וקטנות ממני כולן אותו הסגנון.

תמיד תחשוב ותדע דבר כזה - אשה רוצה לראות גבר, לא נער או בחור שיבכה ויחפש תמיכה, אתה לא צריך את הכתף תומכת שלה.

עם כמה שכמעט כל בחורה שזורקת את הגבר שלה רוצה לראות אותו רודף אחריה בשביל לראות שהיא "שווה" את זה + להעלות לעצמה את האגו לשמיים, ברגע שלא תעשה את זה אתה רק תוכיח את המעמד שלך בתור בחור חזק, לא חלש.

נ.ב - אני פרוד מהאקסית שלי כבר כמה חודשים טובים, לאחר קשר של כשנה ביחד, ולאחר שנתתי את כולי ולאחר שסבלה מאקס קודם שהתעלל בה 4 שנים, הראתי לה שיש גם גברים שיודעים להתנהג, אבל לבסוף זה מה שלא זכה להערכה, ועם זאת לא קל לי ובלב שלם אני אומר שאני קם והולך לישון במחשבות עליה, אבל מיום ליום זה עובר, במיוחד כשאני מכניס לחיים שלי נשים חדשות.

בהתחלה חשבתי - שאף אחת לא תהיה כמוה, הדיבור היופי, אבל ככה גם אמרתי על הקודמת, ועל ההיא שלפניה..

תקום תצא עם חברים (למרות שברפרוף על השרשור ראיתי שאתה עושה חלק מזה), תלך לחדר כושר אם אפשר (הגוף משחרר דופאמין אחרי אימון שגורם הרגשה טובה - מנסיון), תצא עם חברים, פאבים, מסיבותף תכיר נשים, זה מעלה את האגו העצמי ואת הערך העצמי שלך מול אחרות, תתחיל עם בנות, גם אם לא הולך זה מעלה את הבטחון העצמי. לבסוף אחת תגיד כן אתה יודע.

בסופו של דבר, כדאי לך להקשיב לעצות האלו, הם עזרו לי המון והן גם כן באו מפיו של אדם אחר בעל נסיון, שהראה לי דרך טובה :)

אגב, אם היא הלכה ישירות לידיו של מישהו אחר ישנן כמה אופציות

1 או שהיא אישה תלותית מאוד שנתמכת כרגע ב"ריבאונד"

2 היה בינהם משהו לפני כן.

בשני המצבים האלו אל תראה שום חולשה ופשוט תתעלם, גם אם יוצא לכם לדבר אל תזכיר את הנושאים האלו, לא את הזוגיות ולא מה שקורה בחיים שלה, תהיה שקוע בעצמך.

איך אומרים ההפסד הוא שלה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אלון כמו שכולם אמר לך פה שזה בסופו של דבר עובר, זה רק עניין של זמן. תעסיק את עצמיך בדברים תצא ותבלה עם חברים.

כמעט כל אחד עבר את זה בחייו. היה לי סיפור דומה לשלך רק שלאחר כבר חודש הידיד שלה ועוד 2 מחברות שלה התחילו לשלוח לי הודעות, התחילו להתקשר אליי כמה שהיא לא יכולה בלעדיי, ובלה בלה בלה... אחרי חודש וקצת היא אזרה אומץ והתקשרה אליי שניפגש. כשניפגשנו כמובן שהיא בכתה ואמרה שהיא לא רואה את עצמה ממשיכה את החיים בלעדיי, אבל לא לא היה לי כלום אליה כבר כל החשק ירד לי ממנה, הבהרתי לה שאני לא מעוניין בה ושאין לי כלום כלפיה. כמובן שעוד שבוע של טלפונים המשיכו ממנה עד שלבסוף הבינה שאני לא רוצה אותה סופית.

בזכותה ובזכות "הקשר" איתה למדתי המון דברים, בטח ובטח שבזכותה הכרתי אחלה בחורה, שאנחנו כבר כמעט קרוב לשנה יחד :lol:

אז תצא, תבלה, תהנה אתה עוד צעיר מכדי להיכנס לדיכאון!

ממומצע תוחלת החיים של האדם הוא 80 שנה בערך, תחשוב כמה זמן עוד נשאר להנות לך בעולם הזה 8)

פורסם

תשלח לי הודעה פרטית משום מה אי אפשר לשלוח לך,

אני גם עברתי את אוטו הסיפור של פרידה לפני כחודש וחצי עם בחורה שהייתי איתה 3 שנים.

היא החליטה שלא מתאים לה יותר ושאני ימשיך הלאה אחרי כל מה שעברנו, וגם לי כאב איך בחורה יכולה ללכת ככה

אחרי הכל, וגם אצלה לא איחרו לבוא כמה מחזרים, נפגשנו במועדון לפני שבוע וראיתי בחור מחבק אותה ומתוך עצבים

פשוט הלכתי ופתחתי לו את הראש, מה אני יגיד לך, אף בחורה לא שווה את זה אתה תראה שמי שהולכת על 2 חוזרת על 4 וזה מוכח וזה כבר קרה, כבר הייתה לנו פרידה לפני שנתיים לחודשיים וגם הייתי מתקשר כל יום כמו מסכן וכשהרפיתי והיא ראתה שבחורות סביבי היא השתגעה ורצתה לחזור, שמע לי אל תיצור שום קשר דפדף הלאה היא תמות מקנאה היא תשתגע למה אתה לא רודף והיא תתחיל לחפש אותך, זה תמיד ככה.

אל תחשוב בכלל על לפגוע בעצמך זה הזמן שלך לצאת להנות ויסלחו לי חברי הפורום גם לזיין בכמויות.

תבוא בחורה יותר טובה בהרבה, הגלגל מסתובב תצא מהדיכאון.

אם בנאדם מוותר עלייך, הוא לא שווה שתילחם עליו, אם היא מצאה לה מישהו אחרי יום סימן שהיא באמת לא אהבה.

ופה אתה באמת צריך להגיד לעצמך, פששש איזה בת **** אחרי כל מה שעברנו, וזהו תהפוך אהבה לשנאה

אתה תשתחרר ממנה ולא תדע מי זאת בכלל.

אגב, במקריות נפגשנו אתמול בעיר שלי כשאני חזרתי מבילוי במקום אחר והלכתי לצוד כוזינות במקום אחר שהיא יצאה אליו

והיא מבחינתה טענה שאני עוקב אחריה :lol: אז אמא שלה התקשרה לאיים עלי היום שהיא תגיש נגדי תלונה ושאני לא אתקרב

יותר לבת שלה :lol:

בקיצור גבר... החיים ממשיכים דפדף הלאה יש טובות יותר שיעריכו אותך הרבה יותר ויתנו לך הרבה יותר אהבה

ולא יברחו לך בשביל אחד אחר.

חיים פעם אחת אל תבזבז את החיים על מישהי שלא שווה את זה, אל תעשה טעות ותחזור לבחורה כזו, בשבילך.

אם זה קרה פעם אחת זה יקרה פעם נוספת.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

תפנה אליי בפרטי אוכל לתת לך מזמני. מזה שנתיים אני מתאמן אצל נתי רונאל (תואר שני בקרימינולוגיה) שבדר"כ מלווה מכורים ובמקרה שלי התמכרות למערכת יחסים הרסנית. אני מוכן להעניק לך מהידע שהועבר לי על ידו. אם תרצה את המקור הטלפון שלו 0544890294

שא ברכה ידידי

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
לפני שבוע וראיתי בחור מחבק אותה ומתוך עצבים

פשוט הלכתי ופתחתי לו את הראש,

אל תחשוב בכלל על לפגוע בעצמך זה הזמן שלך לצאת להנות ויסלחו לי חברי הפורום גם לזיין בכמויות.

למה לפגוע בעצמו, כאפשר להכות אנשים תמימים?:roll:

על זיונים נסלח לך, על זה שאתה אלים - לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
למה לפגוע בעצמו, כאפשר להכות אנשים תמימים?:roll:

על זיונים נסלח לך, על זה שאתה אלים - לא.

מסכים לגמרי. מה אשם הבחור?!

זאת ועוד:

אף בחורה לא שווה את זה אתה תראה שמי שהולכת על 2 חוזרת על 4 ...

אם היא מצאה לה מישהו אחרי יום סימן שהיא באמת לא אהבה.

שוב, לא ברורות לי הגישות והמסקנות האלה. אנשים, תפנימו - לא כל קשר נמשך לנצח, גם אהבות גדולות יכולות לפוג עם הזמן. זה שהיא הפסיקה לאהוב או שהקשר לא מתאים לנ יותר לא הופך אותה לבחורה רעה. ייתכן מאוד שהיא מאוד אהבה ומאוד נהנתה מהקשר - אבל באיזשהו שלב נגמר לה. זה בטוח מצער ומכעיס את הצד השני, אבל לא תמיד יש מישהו שאשם בסיפור.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

והוא לא מבין למה אמא שלה רוצה שיתרחק :loco:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...