Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעלמת לי בשבועיים האחרונים...בחיי שזה היה מוזר.

אתה עומד למבחן. החיים לא פשוטים. תחליט לעצמך שאתה עומד במבחן הזה!

הזמן יעשה את שלו. לא תאמין, אבל עוד כמה שבועות תהיה במקום אחר. טוב בהרבה.

וקצת אחרי זה, תהיה אדם חזק יותר, מנוסה יותר ועם יכולת להיות הרבה יותר מאושר. שזה מה שחשוב.

בנתיים תעשה דברים שאתה טוב בהם ונהנה מהם. עד כמה שזה הזוי - לך לעשות טיפול דיטיילינג...

תתחיל לכתוב בפורום דיטיילינג שוב - כי אתה תורם שם המון. ואל תתרגש מהעקיצות וכל השטויות. זה יסיט לך את המחשבות.

כשאתה מרוכז בדברים אחרים, זה קצת משחרר אותך.

תבלה הרבה עם חברים. צא לטיול. תעסיק את עצמך. להיות לבד זה רע!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז כולם פה חיזקו וחזרו , זמן . זה הדבר היחיד שיכול לעזור , אבל איך מעבירים זמן ?

הנה כמה דברים שלי עזרו :

עבודה , פשוט השקעתי את עצמי בעבודה בכמויות אחרות ככה שלא נשאר לי זמן לחשוב , אבל זה אני ...

ספורט , יצאתי סתם לרוץ עם עצמי , עושה סיבובי ריצה בשכונה , לא יודע איפה אתה גר אבל בלילה זה להיט , אח"כ מקלחת ואז לישון !

חבר'ה , צא עם חבר'ה ,בנים, ולא, אל תנסה לצוד ,צא בשביל הפאן הטהור של לצחוק משטויות שחבר'ה עושים ! זה יטהר לך את הנפש פי 7 מלצאת עם פרחול'ה ולעשות מה שעושים אחרי הדרינק שגורם לך להרגיש רע עם עצמך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
צא לטיול

קח או תשיג כסף, ולך לחופשה במקום אחר. אתה יכול לבד או עם חברים זה עובד גם כך וגם כך. לך תעשה מה שעושה לך טוב, אם זה לראות נופים, אם זה להסתובב באירופה הקלאסית, אם זה לנהוג בכבישים מדהימים או אם זה לשבת בבר מעופש ולצאת משם עם זיון יופי טופי.

זה מה שבן אדם צריך לעשות כשיש חרא שמציף את הראש. במקום אחר פשוט כל הבעיות נעלמות.

אם ידך אינה משגת, אל תשכח שאמנם נתקענו במדינה קטנה וצפופה אבל טבע לא חסר לנו.

פורסם

גבר!!!!

כולם פה מבינים אותך וגם אני.

זאת בטח האהבה הראשונה שלך וטעמת רק מעולם אחד, כל זוגיות שיש לך מביאה לך עוד ועוד ניסיון וזה רק מחזק אותך ומחדד את הרצונות שלך ומה אתה באמת רוצה ועם מי אתה רוצה לבלות את שארית חייך.

הדבר הכי טוב שאני ממליץ לך זה לצאת יותר לבלות, להעסיק את עצמך, למצוא איזה ריבאונד, סטוץ או בסגנון זה יעשה לך רק טוב.

מניסיון תאמין לי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

תאמין לי אתה לא היחיד, אני וחברה שלי נפרדנו לפני כחודשיים ויצאנו גם שלוש וחצי שנים ביחד, גם ממנה זה באה בהפתעה כנראה מאותה סיבה שנמאס לה מהשגרה, ואני יכול להגיד לך שבועיים הראשונות הם הכי קשות, כי הראש לא מפסיק לחשוב איפה טעית? למה זה קרה? אבל השאלה האם אתה באמת רוצה לדעת, בסופו של דבר תזכור את המשפט, אהבה לא משחררים. אם היא שחררה אותך כנראה היא לא אהבה אותך. ואהבה חד צדדית מהצד שלך פשוט לא יעבוד, אני יודע בדיוק מה עובר אליך, טוב אצלי זה לא היה בכזו דרמטיות, כי פשוט השלמתי אם זה דיי מהר. כמובן שיש פתאום מקום ריק ש צריך למלא אותו, אבל אני יגיד לך כמו שהרבה אמרו פה רק הזמן עושה את שלו .אני כבר כימעט חודשיים לאחר הפרידה והיא עדין לא יצאה לי מהראש, אבל הרבה יותר קל לי .מה שאני ממליץ לך לעשות אם כמה שזה נשמע מוזר תנסה להסתכל על מערכת היחסים שלך מחוץ לקופסה, ממבט על. תירא פתאום דברים שידעת אבל אוליי העדפת להבליג אליהם, פתאום תראה שהיא לא כזו מושלמת כמו שאתה חושב. ותתחיל להבין שפשוט מגיע לך יותר!

מה שעוד עזר לי הרבה זה אימונים בחדר הכושר, זה פשוט מוציא ממך את כל המתח שאתה שרוי בו כל היום.

ואם אתה בבית תמיד תאזין למוזיקה, מוזיקה תמיד מרימה את המצב רוח.

והמלצה שלי על תנסה ליצור איתה קשר, אם אתה רוצה אותה בחזרה הדרך היחידה שאולי יהיה סיכוי לזה זה רק אם תשחרר. והיא תיראה מה היא הפסידה. כי כרגע היא רק רואה שהיא תוכל לקבל אותך בחזרה בכל רגע שהיא רוצה, וכל ההתבכיינות שלך רק מרחיקה אותך עוד יותר ממנה ,תכניס לעצמך לראש שאם אתה רוצה אותה בחזרה אתה תצטרך להראות לה שהמשכת הלאה והיא הפסידה.

ואולי היא תבין ותרוץ בחזרה ואם לא אתה תמצא את עצמך אם משהיא אחרת שתהיה הרבה יותר טובה.

פורסם
לפני כשלושה שבועות זה קרה. היא החליטה שזה לא בשבילה. זה היה פאנצ'י וחד.

שלוש וחצי שנים תמו ברגע אכזרי אחד.

היינו יחד במובן לא רגיל - בטח לא בשביל בחור בגילי ( 18 ).

יום יום היינו יחד. לרוב כל היום. ממש דבוקים האחד לתחת של השני.

לא העזנו לבלות ביחידות. לכל מקום הלכנו יחד. ממש כמו נשואים.

.

שלום אלון , האם אתה מסכים איתי שסיבת הפרידה טמונה בפיסקה הזו ?

אין דבר כזה פאנצ' וחד - יש אוסף של תחושות ומחשבות שנובעות מהרגל , שיגרה , הדבקות .

פתאום בא אדם חדש ומרענן ובעצם כל מה שהוא עשה זה את מה שאתה עשית בתחילת הקשר לפני שנהייתם 'נשואים' .

אולי אני טועה ?

Gn'f'R

פורסם

אתה צריך להודות לה על ששיחררה אותך מהמחוייבות הזאת ,הייתי באותו הסרט רק שחמש שנים מחיי נתתי לה מגיל 17 ,ביום שנפרדנו חשתי שנגמרו חיי ואין לי יותר כלום בחיים....ואז החיים נפתחו לפני והבנתי שהשמיים כחולים והשמש מחייכת והמועדונים הם כמו מעדנייה משובחת :D.

אתה בגיל של להנות בלי מחוייבות ולהנות עם החברים כי הזמן הזה לא חוזר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

תודה רבה לכולכם על התגובות.

אמשיך לשוב על התגובות על מנת לחזק את עצמי להמשיך הלאה עם כל הקשיים.

דווקא אחרי שקראתי את רוב התגובות בא לי רגע קשה של התפרקות טוטאלית ומחשבות נוראיות עליה, על הקשר החדש שלה ועל כך שאני פשוט רוצה אותה, ולא רוצה להמשיך בלעדיה.

זה רק מדגים את המצב שאני נמצא בו, אני תוקע את עצמי בכוונה תחילה במצב הזה במקום להפנים כבר שיהיה לי טוב יותר בעתיד בלעדיה.

אנסה למצוא את הדרך לשכנע את עצמי לתת צ'אנס לחיים להמשיך. אם זה בעזרת פסיכולוגית ואם זה בעזרת אלכוהול או חזרה לשגרה. אני אמצא את הדרך.

תודה חברה.

ערן - אכן, אני מודע לכך שהבחורה פשוט חיפשה ריגושים חדשים ושנהייתי אצלה לא יותר מסתם הרגל, אהוב אומנם, אבל הרגל.

אני מפנים את זה שכנראה זה לא היה יכול להיות בשליטתי והילדה רוצה קצת ניחוח חדש.

אך מצד שני, הידיעה הזו הופכת את הסיפור אפילו ליותר קשה.

שי - אכן העלמתי עצמי מהפורום מאז המקרה.

הוא בהחלט השתלט על חיי והוציא לי את החשק מהכל - לימודים, דיטיילינג, אוכל (בשביל אדם שאכל 6 ארוחות בריאות [הכוונה בשריות] ביום, זה קשה.).

הכל.

זו הסיבה שאני ממעט לבקר בפורום.

תודה רבה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כואב לי לשמוע, כי אני עברתי את זה לפני ארבעה חודשים. היינו יחד שנה (אמנם לא שלוש וחצי, אבל זה גם ארוך) ופתאום היא חתכה כי היא חזרה לאקס שלה (אירוני, אה?). היינו יחד כל הזמן. כשהיא הלכה פשוט הייתי שבור. הקב"ן המליץ לא להעלות אותי משפט על נפקדות בגלל דיכאון. קצת דיבורים עם המפקד (שהיה לי כמו אח) וקצת יציאות עם חברים (וחברות) וקצת סטוצים והכל עובר. לפני שלושה שבועות הרמתי לה טלפון (בבקשה שתחזיר לי את הספר). היא היתה המומה. וזהו. אני יודע כמה זה קשה, אבל תקשיב לכל מה שאמרו לך ה - זה נכון ומועיל.

בהצלחה!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אלון תחזור לכתוב בפורום דיטיילינג...

מחכים לך.

שבור את הקרח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אלון אלכוהול זה פיתרון לטווח קצר שיגרום יותר נזק,

תיראה כשאישתי עברה לגור איתי לפני שבועיים,היו מקרים שהיא הייתה בוכה כי התגעגעה לבית,להורים זה ניראה לה מוזר,עכשיו אחרי שבועיים היא לא מבינה על מה היא בכתה,אותו דבר אתה,עוד שבועיים עוד חודש זה יתחיל לעזור לך,אנשים מתגברים על מוות של קרובים וממשיכים בחיים.

לכן זאת רק שאלה של זמן,נסה לעשות מה שאתה אוהב כמו דייטלינג בסוף שבוע,תעסוקה תעזור לך לשכוח.

ותמיד תחשוב על דבר אחד,כול יום שיעבור לך יהיה יותר קל ולא להיפך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא התנסיתי בפרידה כואבת שכזו, אבל ממה שאני מכיר, אני ממליץ לך לשנות במעט את אורח חייך.

הכוונה היא- סע לחו"ל לנקות את הראש, תמצא תחביב חדש, תצא יותר - תהיה בעיקר עסוק כמה שיותר. עם הזמן זה יעבור, אני בטוח.

172

פורסם

וואלה אלון בתור אחד שחווה את החוויה הזאת מספר פעמים :loco: והלך ללמוד פסיכולוגיה אחרי שזה קרה לו. כמו רבים אחרים כאן בפורום יש לי מספר טיפים לתת לך.:idea:

1) אתה צריך להבין שאם היא עשתה לך את הקונץ' הזה, מחר היא תעשה ל"חבר" החדש שלך בדיוק את אותו הקונץ'!! אני אומר לך את זה מנסיון!! הבחורה שלי היה את הקטע הזה איתה, שברה כבר שני לבבות אחרי בדיוק באותה הצורה שהיא עשתה את זה לי.:2gunfire: אל תקנא בו יותר מדי, אישיות של בן אדם זה משהו גנטי ולכן ההתנהגות שלנו כאנשים היא מחזורית!

כשאתה תעשה חשבון נפש עם עצמך וזה יקח זמן (עם הפסיכולוג זה יקח יורת מהר). אתה תראה שלאורך כל הקשר הזה, אתה היית במצב של חוסר אמפתיה מצדה. בקשר הבא שלך אתה כבר תישם את זה וכבר לא תסכים להיות עם מישהי שלא אמפתית לצרכים שלך. מישהי שמסוגלת לעזוב ככה קשר ולמחרת להיות עם מישהו אחר, זאת מישהי שאין לה שום הזדהות רגשית!!

2) תשים אותה על ignore בפייסבוק ואל תסתכל לה בפרופיל ושלא תופיע אצלך בצ'אט.

3)שוב פעם אל תחשוב שאצלה עכשיו הכל מושלם, תזכור את המילים שלי שבעוד תקופה היא תנטוש גם אותו! את ההפרעות אישיות שלה (נרקיסיסתיות או אולי אפילו אשיות גבולית), היא תצטרך לסחוב לאורך כל חיה והיא וקרוביה יסבלו מהם הרבה יותר ממך!!

4) אתה חייב להפנים שהקשר הזה כנראה לא היה מושלם כפי שאתה חושב עכשיו, מכאן תתחיל נקודת המפנה שלך. כלומר גם שתיזכר בא, אתה תבין שאין שום סיכוי בעולם שאתה מוכן שוב לסבול את ההפרעות שלה.

5)תמצא לך עיסוקים! אל תשב בבית בלי לעשות כלום! תמצא עבודה שכל הזמן מצריכה ממך ריכוז עדיף 7 ימים בשבוע!

6) אם בכל זאת מאוד קשה לך, תתייעץ עם רופא משפחה על לקיחת כדורים נגד חרדות/דיכאון. אין לי ניסיון עם זה, אבל מהספרות הרבה פעמים כדורים הם הדבר היעיל ביותר נגד דיכאון.

7) אל תתעסק עם אלכוהול, הוא לא פותר דברים אלה רק מכניס אותך לעוד בעיה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...