Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש זקוק לעצתכם והמלצתכם

עד היום בצהריים חשבנו להשקיע כ110 אלף ש"ח בקשקאי שנת 2010 יד שנייה,

היום אשתי אומרת לי,למה שלא נלך כבר על אוטו חדש,נוסיף עוד 10-15 אלף ש"ח ונקנה אוטו כמו האופל אסטרה ברלינה,או פורד או יונדאי I35,

אני ממש רציתי אוטו גבוע כמו הקשקאי,אבל היא טוענת למה שנשקיע על אוטו שכבר נמצא 3 שנים על הכביש מחיר כזה כאשר בתוספת קטנה אפשר לקנות אוטו חדש,עם 3 שנים אחריות ובלי דאגות

מה דעתכם?

יש בכלל מקום להשוואה כזאת?

תודה רבה

פורסם

לדעתי, אם זה דחוף, כדאי ללכת לרופא. (במילים אחרות: כותרת ראויה להבא, או שההודעה תימחק).

בוודאי שיש מקום להשוואה - זה עניין של תקציב ודרישות. מבחינה כלכלית אי אפשר לדעת מה יהיה עדיף (רכב חדש יאבד קצת יותר מערכו, אבל משפחתית תהיה קרוב לוודאי קצת יותר זולה לתחוקה מהקשקאי אז זה יתקזז).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אין לך ולאישתך בעיה לנהוג על גיר רגיל, אז הקשקאי הידנית 1.6 שבמבצע יהיה הבחירה המושלמת, גם במחיר של משפחטומטית, גם חיסכונית, גם חדשה עם אחריות, וגם גבוהה כמו שרצית.

נ.ב. גם יטי של סקודה 1.2TSI יכולה בהחלט להתאים לכם לדרישות ולמחיר.

בהצלחה.

פורסם

דרך אגב , רכב זה לא השקעה אלא הוצאה שרק הולכת וגודלת כולל אובדן ערך.

ממליץ לך לרכוש רכב אשר אינו נפוץ בליסינג אם אתה הולך על חדש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

צירוף מקרים מעניין; דוד שלי היה בדיוק באותה ההתלבטות כמוך (ברלינה VS קשקאי).

עד כמה שהוא רצה רכב גבוה, בסופו של דבר קנה את האסטרה בגלל שבתור רכב היא עדיפה בהרבה.

(הרבה יותר אבזור, מנוע יותר חזק, חדשה יותר בעוד הקשקאי כבר בת 6)

היתרון של הקשקאי נעוץ בהגבהה שלו ובפוזה, ואפשר להשתמש בזה רק בשבילי קק"ל פעם-ב. (לשטח טכנאי בכל מקרה הקשקאי לא יכנס, על אף הפוזה שלו)

בשביל ה"פעם-ב" הזה אין טעם לוותר על רכב שיהיה משמעותית יותר טוב ב99% מהזמן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם אני זוכר נכון, יש עכשיו מבצע על היטי הידני ב-109 אלף שקל וגם על הקאשקאי אבל נדמה לי שהוא טיפה יקר יותר (שוב, לא זוכר מספרים מדויקים). ההתלבטות בין פרייבט לג'יפון הוא בהחלט מובן. גם אשתי לא מוכנה יותר לשמוע מרכב "שיושב על הכביש" ומרגע שעולים בגובה, קשה לחזור לגובה של שאר המכוניות.

פורסם

מנהיגה על שתי המכוניות (אוטומטיות): הקשקאי עדיפה משמעותית בנוחות, שקט וחלקות של מנוע-גיר, ובידוד מרעשי כביש.

הקשקאי גם עדיפה במרווח ונוחות ישיבה.

איו הבדל משמעותי בביצועים.

האסטרה מאובזרת יותר, ונראת בפנים יותר מודרנית.

לסיכום, הקשקאי עדיפה משמעותית על הכביש. מצד שני היא הרבה יותר יקרה.

פורסם

אם רכב גבוה אז למה קשקאי??

לדעתי רכב בינוני בקטגוריה.

כבעלים בעבר של שני אאוטלנדרים אני יכול להמליץ בחום על הרכב.

פשוט כמה רמות מעל הקשקאי.

יש בלוח אחת שנת 2008 עם 63K ק"מ, לדעתי זה כמעט כמו חדש [הרכבים האלו אמינים מאוד ומזדקנים בכבוד] ובמחיר של 90K ש"ח.

הייתי מעדיף אותה בכל יום על פני האופציה של להוסיף עוד כמעט 40K ש"ח ולנסוע ברכב נחות יותר [וצדק מי שאמר שמי שנסע על רכב גבוה לא יכול לחזור לרכב רגיל].

פורסם
(במילים אחרות: כותרת ראויה להבא, או שההודעה תימחק).

רוני

לא קצת הגזמת עם האיומים? שקלת לשלוח הודעה פרטית ?הודעה ראשונה של הבחור ואתה ישר קופץ ? ממש שריף פט גארט

בטח גם את ההודעה שלי אתה תמחק בבוקר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לא קצת הגזמת עם האיומים? שקלת לשלוח הודעה פרטית ?הודעה ראשונה של הבחור ואתה ישר קופץ ? ממש שריף פט גארט

בטח גם את ההודעה שלי אתה תמחק בבוקר

אם ה"איום" השפיע על קוראים אחרים שהבינו שכותרת כמו "עזרה דחופה" לא מתאימה כאן בפורום, עשיתי את שלי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה בהחלט מוזמן להמשיך ולהבריש לעצמך את הפרווה. עד שכולה תנשור.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...