Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של טויוטה GT86 יורד ל-199,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אתמול בערב(בפעם המי יודע כמה) כתבתי בשרשור הפורסטר החדשה על כשלונה של הנהלת יפנאוטו וגישתה השגויה לתמחור, עם דוגמה ספציפית על BRZ שלא הצליחה למכור אפילו את 20 היחידות שהוקצו לה ל-2012.

ולפני כן, התייחסתי כאן לא מעט לתמחור המוגזם של טויוטה ל-GT86 - ועל כך שההסטוריה עם MR2 חוזרת...

http://www.wheel.co.il/index.php?instance=5&actions=show&instance_id=9&id=4029&current_lang=1&machine_news=1

אז הפעם מגיעה מילה טובה לטויוטה על ההתעשתות המוקדמת - ואני מקווה שהמחיר ישאר בעינו גם לאחר תום ה"מבצע" :wink:, מאחר וזוהי סביבת מחיר טבעית יותר לצמד הטויובארו בישראל.

אישית, אגב, הייתי שמח לרכוש כבר כעת במחיר הזה(את הידנית, כמובן - ובצבע אדום), אך סיבות כלכליות דוחות את הרכישה למחצית השנייה של השנה.

אני גם מקווה שהבעלים החדש של יפנאוטו יימנע מטעויות השנים האחרונות ויחזיר קצת קומון סנס למערכת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאז אוגוסט הין היפני איבד כרבע מערכו מה שמסביר גם את המבצעים בגזרת מאזדה (אפשר לקנות מאדה 3 2 ליטר ב-105000 ליסינג 0 ק"מ)

אם ניקח את ירידת השער מאז אוגוסט ונשקלל את מחיר הרכב נקבל 178000 ש"ח כך שבתכל'ס יש להם לאן לרדת...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין לדעתי קשר לשער הין מאחר ומדובר ברכבים ששוכבים בבונדד מספר חודשים ומחכים ללקוח, זו גם הסיבה להנחה הנדיבה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי זו תגובה ל5 שנות אחריות של סובארו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
עדיפה הסובארו עם 5 שנות אחריות :wink:

א.לא בהכרח. אישית, העדפתי את הטויוטה.

ב.בטח שלא במחיר הפתיחה הנוכחי של 220K.

ג.לאור ההתנהלות התמוהה של יפנאוטו(ראה XV "משומשת 0 ק"מ" דרך קל-אוטו ב-139K חודשיים לאחר נחיתת הרכב בארץ), מי יודע באיזה מחיר, דרך איזה ערוץ ובאילו תנאים יימכרו 9 המכוניות הלא מכורות (מתוך ה-20) שהוקצו לישראל ב-2012.

ד.אחריות מוגדלת זה מצויין וראוי להערכה, אבל זה שיקול משני לחובב רכב(להבדיל מצרכן ממוצע) שההחלטה על רכישת רכב עבורו היא בעיקרה רגשית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אין לדעתי קשר לשער הין מאחר ומדובר ברכבים ששוכבים בבונדד מספר חודשים ומחכים ללקוח, זו גם הסיבה להנחה הנדיבה.

לידיעתך,רכב שמאוכסן בבונדד המיסים עליו משולמים לפי שער המטבע הזר ביום השחרור. כך שלשער היין יש השפעה ענקית,

גם על רכב ששוכב פה הרבה זמן.

לגבי המחיר החדש, מחיר הגיוני וראוי.

STI 2004

פורסם
צר לי אך התימחור עדיין גבוה של שני היבואנים החמדנים.

175 - 180K ש"ח הוא מחיר טוב בתור התחלה.

ואם זה יהיה 175 תרצה ב150.

STI 2004

פורסם

שוב, ושוב, ושוב אנחנו רואים שמי שקונה רכב במחיר מנופח במופגן, מזמין לעצמו את המכה כשהיבואן יתעשת. מתי יגיע תורה של הפוקוס ST?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אכן יש לאן לרדת, אך עדין מדובר במחיר סביר. אישית מעדיף את הטויוטה בגלל הכיול מתלים היותר "דריפטי" והמד סל"ד הלבן.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
הסר דאגה מליבך. גם אם הפחונית הזו תעלה 150K ש"ח - לא אקנה.

אני ממש לא מודאג, ולספר לך את האמת - גם אני לא אקנה ב150,

אבל עדיין, 199 זה מחיר טוב למדינת ישראל עם המיסוי המטורף שלה.

STI 2004

פורסם

אם להיות עם הרגליים על הקרקע, 200K זה מחיר סביר בשביל הטויוטה, אני מאמין שהתאמת המחיר מצד סובארו לא תאחר לבוא.

ואם הסובארו תעלה 189 והטויוטה 199- הרי שכבר המחיר הרבה יותר הגיוני ממה שהיה עד עכשיו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קיבינימט.. המס בארץ הוא אשכרה 100%? אני חייב לומר שבחיים לא בדקתי את זה לעומק, אבל ה GT86 פשוט מדהימה אותי שאני חייב להתחיל לחסוך לאחת כבר עכשיו, אבל רבאק, 200K לרכב של 140 אלף? :(

• תוכן חדש...