Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של טויוטה GT86 יורד ל-199,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נתחיל מזה ש NC סטוק זו לא חיית מסלול.

לגבי הצמיג, אני לא מצפה מנהג רגיל להחליף צמיגים תקינים בספורטיביים, אבל לך אני לא צריך להסביר שצמיג ספורטיבי מגביר אחיזה ומנחית תת היגוי.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פה קבור הכלב, אתה מתקשה לקבל את העובדה שהרכב הזה לא בנוי בשביל לנסוע מהר בסיבוב.

גם ב-20-30 קמ"ש אתה יכול להוציא אותו לזריקות מרשימות ביותר, משהו שאתה לעולם לא תצליח לעשות עם M3, 370Z מכיוון שיש להם יותר מדיי אחיזה.

אני לא יכול להכנס לראש של המנכ"לים של טויוטה אבל אני מניח שהם סברו שמי שקונה את הרכב הזה יעשה הרבה שינויים בטווח הקצר ולכן אין טעם "להשיקע" בצמיגים ספורטיבים יקרים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הבעיה היחידה שאם מגבירים אחיזה לשני הסרנים במידה שווה , אין קשר לתת היגוי \ היגוי יתר :shock:

אולי לא הבנת אותי. מנחית=מפחית. התכוונתי לכך שתת ההיגוי (ואחריו כמובן היגוי היתר) מגיע במהירויות גבוהות יותר.

פורסם

בשורה התחתונה הרכב הזה מושך יותר ג'י בסיבובים מאשר רכבים משפחתיים-ספורטיביים עם גומי איכותי יותר ויותר ממנו.

עם צמיגים ספורטיבים ואפילו לא סמי-סליק לא אתפלא עם הרכב הזה ימשוך גם יותר מ-1.

BRZ 0.92g

FR-S 0.89g

Golf GTI 0.88g

WRX 0.90g

איך אומרים האנגלים...

put that in your pipe and smoke it

רק מוכיח את הנקודה שלי.

זאת היתה הכוונה שלי, לא באתי לסתור אותך.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
היא נראית גם טוב מאוד,

האם הצבע הכתום\אדום הוא היחיד?

יש מצב שהיא תהיה אמינה מאוד לאורך זמן או שברכבים כאלו זה כבר לא אישו של אמינות?.

יש כתום ויש אדום. רכב ההדגמה בכל התמונות הוא כתום. הרכב בסוכנות המרכזית בת"א, אדום.

מעבר לכך, למלאי יובאו גם לבן ושחור.

מבחינת אמינות, לא רק שהרכב בשנתו הראשונה(היצור החל במרץ 2012), גם המנוע שלו חדש לחלוטין(FA). עם כל אהבתי לרכב, לא הייתי קונה אותו(או כל רכב אחר, לצורך העניין) בחודשי חייו הראשונים.

תמיד יהיה מי שיקנה מהמשלוח הראשון...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני לא יכול להכנס לראש של המנכ"לים של טויוטה אבל אני מניח שהם סברו שמי שקונה את הרכב הזה יעשה הרבה שינויים בטווח הקצר ולכן אין טעם "להשיקע" בצמיגים ספורטיבים יקרים.

קוראים לו אקיו טויודה והוא petrolhead אמיתי. הטויובארו היא בייבי שקרוב לליבו והוא השתתף בהגדרת היעדים לצמד הזה. אחד היעדים היה מגבלות נגישות, עם מספיק מרחב למשחק באזור ה"אפור" הזה.

אגב, יתרון נוסף שיש לצמיגים אלו הוא אורך חיים ארוך יותר. תבדקו עם מי שכבר נוסע(ולוחץ).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
יש כתום ויש אדום. רכב ההדגמה בכל התמונות הוא כתום. הרכב בסוכנות המרכזית בת"א, אדום.

מעבר לכך, למלאי יובאו גם לבן ושחור.

מבחינת אמינות, לא רק שהרכב בשנתו הראשונה(היצור החל במרץ 2012), גם המנוע שלו חדש לחלוטין(FA). עם כל אהבתי לרכב, לא הייתי קונה אותו(או כל רכב אחר, לצורך העניין) בחודשי חייו הראשונים.

תמיד יהיה מי שיקנה מהמשלוח הראשון...

מה אכפת לך, יש 5 שנות אחריות.:-D

פורסם
פה קבור הכלב, אתה מתקשה לקבל את העובדה שהרכב הזה לא בנוי בשביל לנסוע מהר בסיבוב.

גם ב-20-30 קמ"ש אתה יכול להוציא אותו לזריקות מרשימות ביותר, משהו שאתה לעולם לא תצליח לעשות עם M3, 370Z מכיוון שיש להם יותר מדיי אחיזה.

בטח שהוא בנוי בשביל לנסוע מהר בסיבוב. שים צמיגים דביקים והוא יאחוז מצוין.

ואגב, עם מכוניות חזקות כמו 370Z או M3 אפשר בקלילות לצאת לזריקות מרשימות במהירות נמוכה. הכוח מדבר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה יהיה חברים?

הטויובארו הוא רכב הספורט הטוב ביותר בארץ ובמחיר צנום וצנוע של 200K ש"ח. טוב לכם עכשיו?

If it makes you happy - im happy too.

Twincharger Stratified Injection

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

דיון שנרדם כמה חודשים אבל משהו שרלוונטי אלי.. מתקשר ליוניון מוטורס לברר אם יש GT86 במלאי או להזמין. התשובה : אין ולא מתכננים להביא.

ככה, שרירותית, מפסיקים. מדינה לבנטינית. סוג של מונופות. מזל שיש את התאומה מבית סובארו. ומעודד לציין שהם מודעים ומה שקורה אצל טויוטה ולא מנצלים זאת לרעה כשאין תחרות. נהפוך הוא... באים לקראתך.

• תוכן חדש...