Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של טויוטה GT86 יורד ל-199,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנה יש לכם סובארו SVX (זה מה שכתוב, זה למעשה BRZ) במחיר מחירון.

attachment.php?attachmentid=365393&stc=1&d=1387712355

כדאי שהבחור יתקשר לאולם התצוגה הקרוב לביתו (אולי עדיף שלא, שיתקשר לתל אביב) וישאל מה המחיר לחדשה לפני שהוא מבקש 200..

פורסם

עקב התעוררות השרשור התקשרתי הבוקר.

המחירון עדיין 230 אבל מתישהו יחזרו אליי (אולי, עדיין ממתין שיחזרו אליי מיפנאוטו מאז יולי 2012).

אולי מישהו שכברר בירר יוכל לשפוך מעט אור באמת על מה יש לברר?

המחיר לידנית ירד דרומית ל 200?

פורסם

מישהו שקל לבדוק כמה הרכבים האלה יעלו בייבוא אישי?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עקב התעוררות השרשור התקשרתי הבוקר.

המחירון עדיין 230 אבל מתישהו יחזרו אליי (אולי, עדיין ממתין שיחזרו אליי מיפנאוטו מאז יולי 2012).

אולי מישהו שכברר בירר יוכל לשפוך מעט אור באמת על מה יש לברר?

המחיר לידנית ירד דרומית ל 200?

אני מקווה שאתה לא מחכה על יד הטלפון מאז יוני 2012 .. אני בדעה שאם משהו רוצה לקנות משהו הוא לא מחכה שיתקשרו אליו.. הוא מתקשר כל פרק זמן ושואל אם השתנו הנתונים ויש על מה לדבר..

פורסם
אני בדעה שאם משהו רוצה לקנות משהו הוא לא מחכה שיתקשרו אליו.. הוא מתקשר כל פרק זמן ושואל אם השתנו הנתונים ויש על מה לדבר..

ואני בדעה שאם מישהו רוצה למכור משהו הוא יואיל ויחזור ללקוחות מתעניינים. לצערנו כאן יש מקרה קלאסי של יבואן שלא מעוניין למכור אז שירות הלקוחות בהתאם.

פורסם

מי שעסוק בלהתווכח מי צריך לצלצל למי, לא באמת רוצה לקנות.

כאן ישראל. אם אתה רוצה משהו, תשפיל את עצמך, תשלם ותגיד תודה :wink:

אחרת, תספר שתקנה מיד 2 אחרי שהמחיר ירד.

...והוא לא ירד...

זכותם לא ליבא יותר. הם לא הראשונים שמנסים לענות על "ביקוש ענק" מצד לקוחות להוטים, שברגע האמת לא מגיעים "כי המחיר יקר מדי או האבזור דל מדי או כי עוד מעט יוצא דגם מעודכן...וכד'"

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא ויתרתי משום שלא חזרו אליי.

אין לי דעה בנושא מי צריך לחזור אל מי ולמה.

אם איש מכירות או החברה בה הוא עובד יותר או פחות פרואקטיביים לא ממש מעניין אותי - אני פה בשביל הרכב.

אם באמת הייתי רוצה וסוף סוף נסגר על עצמי הייתי מתקשר מזמן.

ויתרתי כי קיוויתי למחיר סביב 180 לדגם הכי פשוט.

ויתרת כי קיוויתי שבהמשך ניתן יהיה לקבל מחירים טובים יותר מיבוא אישי או למצוא משומשת במצב טוב.

ויתרתי כי אני מתלבט עד כמה הטויבארו (שכנראה בשבילנו כרגע נקראת רק סובארו) הגיונית לשימוש כרכב שני עם 3 ילדים.

ובתכל׳ס ויתרתי כי אני חושב וחושב ולא מצליח לקבל החלטה.

צריך רכב חדש לפני הקיץ (או להשקיע מזגן חדש בקליאו המתיישנת) ואין לי שום כוון.

פורסם

או לקנות מגאן ספורט יד שניה:-) , נכנס בטווח של 200 דרומה ונשאר עודף.. ראה בחתימה שלי.

פורסם
לא ויתרתי משום שלא חזרו אליי.

אין לי דעה בנושא מי צריך לחזור אל מי ולמה.

אם איש מכירות או החברה בה הוא עובד יותר או פחות פרואקטיביים לא ממש מעניין אותי - אני פה בשביל הרכב.

אם באמת הייתי רוצה וסוף סוף נסגר על עצמי הייתי מתקשר מזמן.

ויתרתי כי קיוויתי למחיר סביב 180 לדגם הכי פשוט.

ויתרת כי קיוויתי שבהמשך ניתן יהיה לקבל מחירים טובים יותר מיבוא אישי או למצוא משומשת במצב טוב.

ויתרתי כי אני מתלבט עד כמה הטויבארו (שכנראה בשבילנו כרגע נקראת רק סובארו) הגיונית לשימוש כרכב שני עם 3 ילדים.

ובתכל׳ס ויתרתי כי אני חושב וחושב ולא מצליח לקבל החלטה.

רכב כזה קונים כי הוא מעורר בך חשקים. הפרקטיות המירבית שתקבל כאן היא מקום לשני ילדים מאחור, אך מאחר וזהו רכב שני, אז אולי אפשר לחיות עם הפשרה הזו.

אם אתה יכול לחיות עם הפשרה, גש לסובארו, תן הצעה, תראה עד כמה יבואו לקראתך.

אם לא, ישנן מספיק אפשרויות מענינות בשוק החדשות עד 180K(רק שאף אחת מהן אינה מכונית ספורט הארד קור כמו BRZ).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

האמת היא שהתחבטתי הרבה בשאלה למה לא "בא לי" על הרכב הזה, ואולי התשובה נוסחה היטב על ידי 504: לא מעורר בי חשקים. אולי כי הוא לא בלונדינית (להבדיל מ- 504, כמובן ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אז זהו - אצלי הוא מעורר חשקים וויכוח בין שכל ורגש שנמשך למעלה משנה.

הבעיה היא שהוויכוח שלי עם עצמי הוא ילדותי ומעגלי -

1. רוצה BRZ

2. אבל יקר וקצת קשה עם הפרקטיקה

3. ובעצם יש רכבי ספורט רבים וטובים עד 180 אש"ח עם ספסל אחורי מלא

4. אבל הם לא הנעה אחורית ולא בדיוק מה שאני רוצה - אז לקנות ב-180 משהו שבעצם לא ממש בא לי?

5. אז אם כבר משהו שהוא לא בדיוק מה שרציתי אולי בעצם לקנות משהו נחמד ופרקטי יותר כמו 208 1.6 ידנית ולהחליט לגבי רכב ספורט אמיתי בהמשך?

6. מתי זה בעצם בהמשך? בגיל 60? ואם לא עכשיו אימתי וכן הלאה והלאה...

אני תקוע במין לולאה כזו שמובילה להחלטה של הכל או כלום ומתאימה יותר לגיל 16.

במקור תכננתי להתאפק שנה - שנתיים מתוך מחשבה שעכשיו כבר יחלו לצוץ משומשות או יבוא אישי במחירים הגיוניים יותר (נאחז בפוסט של שמרון משרשור ישן).

אבל בינתיים ביד שתיים נתקלתי רק במחירים שנראים לי לא הגיוניים ויבוא אישי מבקשים מעל 200.

פורסם

מצד אחד אתה מקבל הצעת מחיר מאיילון מוטורס על פיאסטה 1600 ידנית ומצד שני אתה רוצה BRZ.

אתה יוצר רושם של בחור לא ממש רציני, אלא רק מתעניין.

אם ב-BRZ חשקה נפשך עדיף לך להתייצב באולם תצוגה, יש להם מספיק נערים שמשגעים אותם על הרכבים האלה, כנראה בגלל זה הם לא חזרו אליך

אגב, מעניין לראות את ההתקדמות של פרנקוס, מגרוטאות כמו ג'אסטי וטמפרה, הבחור עבר לאלפא משומשת, ואז לקליאו חדשה ועכשו הוא חושב על GT86/BRZ.

עוד 10 שנים נראה את פרנקוס צוחק על כולם בפורשה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...