Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של טויוטה GT86 יורד ל-199,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש התחלה לגבי שינוי,נכון לעכשיו 199 במקום 122 וזוהי רק ההתחלה לאט לאט נקבל הנחות יותר משמעותיות וזה

יעבור ללקוח.הקניה של דלק מוטורס היא באלפים ולכן הקניה שלהם יותר זולה ועדיין המחיר ללקוח נשאר גבוהה לעומתנו.

נראה שמי שמיחצן אתכם לא ממש מתואם עם זה שקובע מחירים.

את הפיאסטה הידנית המאובזרת התחלתם לתמחר ב75 אלף, ולאט לאט המחיר טיפה ל81.

נכון שהמע"מ עלה והמיסוי הירוק עלה, אבל דלק מוטורס העלו את המחיר של הפיאסטה הידנית שלהם רק ב-1500 שקלים.

העפתם פוקוס st סטיישן ב200 אלף, אבל פרסמתם ביד 2 עוד אחת ב205 אלף.

כבר כתבתי לכם בשרשור על הפוקוס st סטיישן לפני כמה ימים, אבל לא התייחסתם.

אשמח אם תגיבו לי לטענות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

על איזה טענות מדובר?

שמישהוא קנה ב 200 בזמן שפרסמו ב 205? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נראה שמי שמיחצן אתכם לא ממש מתואם עם זה שקובע מחירים.

את הפיאסטה הידנית המאובזרת התחלתם לתמחר ב75 אלף, ולאט לאט המחיר טיפה ל81.

נכון שהמע"מ עלה והמיסוי הירוק עלה, אבל דלק מוטורס העלו את המחיר של הפיאסטה הידנית שלהם רק ב-1500 שקלים.

העפתם פוקוס st סטיישן ב200 אלף, אבל פרסמתם ביד 2 עוד אחת ב205 אלף.

כבר כתבתי לכם בשרשור על הפוקוס st סטיישן לפני כמה ימים, אבל לא התייחסתם.

אשמח אם תגיבו לי לטענות.

אתה מתבלבל בנושא. את התגובה שלך היית צריך לרשום בדיון אחר שקשור לפוקוס st סטיישן שפתחה את השרשור איילון מוטורס

פורסם

199 לפוקוס ST סטיישן זו עסקה לא רעה בכלל. למעשה אני חושב שזו העסקה הכי טובה שאפשר לקבל כרגע מבין הספורטיביות, למי שמחפש הנאה ופרקטיות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

באתר icar נועם ריין מפרסם שהאוקטביה rs מגיעה בקרוב מאד.

מברור שעשיתי כנראה שנועם צודק.

נותר לקוות שסקודה והמנכ"ל שלה ג'קי יתמחרו אותה כפי שהם לפעמים יודעים לעשות במחיר אטרקטיבי ושיביאו גם את הידנית.

הצעה: יום השקה בישראל עם הצעות שאסור להחמיץ:twisted:8):lol:

פורסם
יש התחלה לגבי שינוי,נכון לעכשיו 199 במקום 122 וזוהי רק ההתחלה לאט לאט נקבל הנחות יותר משמעותיות וזה

יעבור ללקוח.הקניה של דלק מוטורס היא באלפים ולכן הקניה שלהם יותר זולה ועדיין המחיר ללקוח נשאר גבוהה לעומתנו.

איילון מוטורס היקרים

יישר כח

ביום שתקבלו הנחה משמעותית על הפוקוס st האצ'בק (מאובזרת) ואולי על הסטיישן אני רוצה לבנה !!!

פורסם

כן, לבנה גם אני רציתי ;-)

לגבי ה- VRS: באנגליה מתומחרת 10% מעל ל- 1.8ELEGANCE. מתוך היכרות עם אהבתו של היבואן לנהגים והיותו פילנטרופ ידוע, אני כבר מהמר (הבה נקרא לזה ניחוש מושכל) על 30% פער בישראל... סתם, כי אפשר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ברצבי, זה הרבה יותר מניחוש מושכל, זוהי מציאות עגומה של אי קטן ומוקף אויבים, אנחנו חובבי הספורטיביות שלולית מצומקת על האי הזה.

בכל השוואה של ספורטיבית מול כל סגמנט אחר הפער הזה נשאר בלתי אפשרי להסבר. (בטח לא היום שכל הפלטפורמות משותפות וחולקות מכלולים ומקט"ים זהים).

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...