Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של טויוטה GT86 יורד ל-199,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה קשור קלארקסון? כמעט בכל מבחן עליה מזכירים את הצמיגים של הפריוס.

רק שאף אחד לא טורח לציין (כפי שכתבו בשם הרייטינג) שמדובר בגרסה "ספורטיבית" של הפריוס (כן יש דבר כזה) ולא הפריוס הרגילה. הצמיגים עצמם הם מישלן Pilot Exalto שהם צמיגים לא רעים בכלל, רק שהם לא נחשבים לצמיגי ביצועים פרופר. לדעתי, צמיגים סופר אוחזים יסרסו את המכונית הזו ויהפכו אותה לפחות חביבה/מאתגרת לנהיגה.

פורסם
זה לא באמת צמיגי פריוס אתה יודע, קלארקסון נוטה להגזים, זה מעלה חיוך וטוב לרייטינג.

כן, מדובר בדגם צמיג משפחתי יחסית (קונטי פרימיום אם אני זוכר נכון) אבל המידה נדיבה ודומה לזו שהייתה בזמנו על ה-WRX צרה ב-10 מ"מ (215 מול 225) מהמידה שהגולף GTI/לאון FR/ סובארו STI מגיעות איתה.

זה עדיין 10 מ"מ יותר מהמיאטה NB לאחר מתיחת הפנים.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
רק שאף אחד לא טורח לציין (כפי שכתבו בשם הרייטינג) שמדובר בגרסה "ספורטיבית" של הפריוס (כן יש דבר כזה) ולא הפריוס הרגילה. הצמיגים עצמם הם מישלן Pilot Exalto שהם צמיגים לא רעים בכלל, רק שהם לא נחשבים לצמיגי ביצועים פרופר. לדעתי, צמיגים סופר אוחזים יסרסו את המכונית הזו ויהפכו אותה לפחות חביבה/מאתגרת לנהיגה.

מה זה משנה פריוס, לא פריוס. מי שמפריע לו, שיחליף צמיגים.

emotion of motion

פורסם

החברה בכוונה שמה צמיגים פחות אוחזים כדי שיהיה יותר קל להחליק את הרכב. לשים לרכב צמיגים סופר דביקים ואוחזים מפספס את המטרה לא?

ובהקשר לנושא השירשור עצמו, הלוואי עליי 200K לרכב. הייתי בהחלט רוכש. לצערי כרגע אין לי :cry:

פורסם
פחונית? ברור לך שזו מכונית הספורט הכי זולה בארץ, נכון להיום...?

אם יש לה דיפרנציאל אחורי ובקרת אחיזה מתנתקת, אז המחיר יחסית בסדר (1000 ש"ח לכל סוס).

אין היום מכונית הנעה אחורית חדשה במחיר הזה, לדעתי.

קצת חלשה, לטעמי, אבל אם התחת יוצא טוב, גם 200 כ"ס הם מספקים. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כשמיאטה עוד נמכרה כאן, דווקא הגרסה עם הגג הסגור היתה יקרה במשהו כמו 20 אלף שקלים, עד כמה שאני יודע \ זוכר.

בפועל גם הזו עם הגג הפתוח לא באמת היתה יותר זולה מהטויוטה במחיר החדש, וכנראה שאם היתה נמכרת היום - לא היתה זולה יותר כלל.

ההפרש בין הגג קשיח לגג רך היה כמעט 50K ש"ח.

גג רך עלתה במהלך השנים 190-200 אלף ש"ח, הגג קשיח עלתה 240-250 אלף ש"ח.

לגבי הטויוטה, רכב פאן נטו מטורף. כל מי שמנסה להסתכל עליו מכיוון אחר זה ברור למה הוא רואה שחורות.

מבחינת פאן לשקל אני לא חושב שיש משהו שמדגדג את הרכב הזה, אפילו בפי 2 מהמחיר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הסר דאגה מליבך. גם אם הפחונית הזו תעלה 150K ש"ח - לא אקנה.

יש סוג מסוים של אנשים שקוראים לטויוטה\מזדה ויפנים נוספים "פחונית".

זה בסדר אתה מוזמן לקנות ב 150 אלף שקל את רכב הפרמיום גולף דור 7 , 122.

כן היא עולה מעט פחות, אבל אחרי שתחליף את הטסות, תגיעה למחיר הזה.

פורסם

לגבי הטויוטה, רכב פאן נטו מטורף. כל מי שמנסה להסתכל עליו מכיוון אחר זה ברור למה הוא רואה שחורות.

מבחינת פאן לשקל אני לא חושב שיש משהו שמדגדג את הרכב הזה, אפילו בפי 2 מהמחיר.

מסכים, לדעתי זה רכב ספורטיבי מושלם למדינה הזאת, כי אין יותר מדי מה לעשות כאן עם רכבים מטורפים שעושים 4-5 שניות למאה בכל מקרה.. ו-GTI אולי יותר מהיר, אבל ממש לא ספורטיבי כמו הטויוטה הזאת. ובכל זאת זה רכב לעשירים או רווקים בלבד, כרכב יחיד במשפחה ה-GTI עדיין עדיפה.

פורסם
יש סוג מסוים של אנשים שקוראים לטויוטה\מזדה ויפנים נוספים "פחונית".

זה בסדר אתה מוזמן לקנות ב 150 אלף שקל את רכב הפרמיום גולף דור 7 , 122.

כן היא עולה מעט פחות, אבל אחרי שתחליף את הטסות, תגיעה למחיר הזה.

צדיק באמונתו יחיה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
היא נראית גם טוב מאוד,

האם הצבע הכתום\אדום הוא היחיד?

יש מצב שהיא תהיה אמינה מאוד לאורך זמן או שברכבים כאלו זה כבר לא אישו של אמינות?.

אני יודע בוודאות שיש גם אופציה להזמין בכחול, לבן ושחור (רכבים שראיתי בכביש). לגבי צבעים נוספים אתה מוזמן לפנות לסוכנות הקרובה לביתך (מניסיון יוניון מוטורס ידועים כתור "קמצנים" בתחום הזה, אולי בסובארו יסכימו לקבל הזמנות מיוחדות בתנאי שתסכים לזמני המתנה חריגים כי הרכב מאוד מבוקש בעולם).

מדובר על רכב שמשווק בעולם פחות משנה, כל הנחה לגבי אמינותו תהיה בגדר ניחוש. אתה מוזמן לנסות את מזלך.

יוסי, גם המיאטה המהוללת (NC) הגיעה במקור עם צמיגי ראנפלט שהמרחק בינם לבין ספורטיבי הוא כמו המרחק מפה ליפן. זה אומר שהמיאטה לא רכב ספורטיבי? בקיצור, CUT THE BULLSHIT.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...