Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של טויוטה GT86 יורד ל-199,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם השחור על הגג היא באמת נראית כמו SVX

לא:mm_eek:

ואם כבר הזכרתם, יום שישי האחרון אני יושב לי על הכיסא בעבודה מת משיעמום, מסתכל במצלמות על האיזור השומם שרק מכוניות טועות מגיעות אליו בסופ"ש.

ואז אני קולט "רכב טועה", טס בריצה החוצה לתעד את המאורע.

מרכב קופה בהנעה כפולה, הנעה קדמית והנעה אחורית מבית סובארו, ביחד יוצרות את האוסף המושלם. 8)

attachment.php?attachmentid=8720&d=1387548787

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם כבר הזכרתם, יום שישי האחרון אני יושב לי על הכיסא בעבודה מת משיעמום, מסתכל במצלמות על האיזור השומם שרק מכוניות טועות מגיעות אליו בסופ"ש.

מרכב קופה בהנעה כפולה, הנעה קדמית והנעה אחורית מבית סובארו, ביחד יוצרות את האוסף המושלם. 8)

פרשנות לתמונה: למי שלא שם לב או לא מכיר: בצד שמאל סובארו xt ובצד ימין סובארו svx

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

באמת צירוף מקרים נדיר ויפה.

פרשנות לתמונה: למי שלא שם לב או לא מכיר: בצד שמאל סובארו xt ובצד ימין סובארו svx

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אז זהו - אצלי הוא מעורר חשקים וויכוח בין שכל ורגש שנמשך למעלה משנה.

הבעיה היא שהוויכוח שלי עם עצמי הוא ילדותי ומעגלי -

1. רוצה BRZ

2. אבל יקר וקצת קשה עם הפרקטיקה

3. ובעצם יש רכבי ספורט רבים וטובים עד 180 אש"ח עם ספסל אחורי מלא

4. אבל הם לא הנעה אחורית ולא בדיוק מה שאני רוצה - אז לקנות ב-180 משהו שבעצם לא ממש בא לי?

5. אז אם כבר משהו שהוא לא בדיוק מה שרציתי אולי בעצם לקנות משהו נחמד ופרקטי יותר כמו 208 1.6 ידנית ולהחליט לגבי רכב ספורט אמיתי בהמשך?

6. מתי זה בעצם בהמשך? בגיל 60? ואם לא עכשיו אימתי וכן הלאה והלאה...

אני תקוע במין לולאה כזו שמובילה להחלטה של הכל או כלום ומתאימה יותר לגיל 16.

במקור תכננתי להתאפק שנה - שנתיים מתוך מחשבה שעכשיו כבר יחלו לצוץ משומשות או יבוא אישי במחירים הגיוניים יותר (נאחז בפוסט של שמרון משרשור ישן).

אבל בינתיים ביד שתיים נתקלתי רק במחירים שנראים לי לא הגיוניים ויבוא אישי מבקשים מעל 200.

יש חלופות טובות ונוחות יותר כלכלית, mx5 תעלה חצי תעשה כל מה שהBRZ יכולה לעשות ואפילו יותר מהר ויש שיגידו ביותר כיף ותהיה כמעט פרקטית באותה מידה, כי לא באמת אפשר לשבת מאחור בBrz

עדיין יקר? E30 או e36 ילמדו אותך שיעור או שתיים בהנעה אחורית והחיוך לא ירד מפניך.

בלי קשר הפיאסטה זה אחלה רכב, אבל ממש לא זה :-)

פורסם

יוסבר

החלום של כרגע היא המגאן rs אך המחיר שלה מרחיק אותי ממנה.

כמי שנהג בה והרכב בבעלותו כמה שנים איך האמינות של הרכב? איזה מוסך יודע לטפל בה ? אם שומרים על הרכב הוא יחזיק שנים או יתחיל לעשות חור בכיס?

פורסם
יוסבר

החלום של כרגע היא המגאן rs אך המחיר שלה מרחיק אותי ממנה.

כמי שנהג בה והרכב בבעלותו כמה שנים איך האמינות של הרכב? איזה מוסך יודע לטפל בה ? אם שומרים על הרכב הוא יחזיק שנים או יתחיל לעשות חור בכיס?

עד שהבנתי שיוסבר זה אני ..:-o

המגאן אכן רכב חלומי. נקודה. פצצת אנרגיה כשהיא סטנדרטית ומדהימה יותר כשהיא עם פלפל בישבן :wink:

כרכב יד שניה, המחיר לכ״ס הכי טוב שיש היום. כל מי שיודע לנהוג ונהג על רכבי מאות אלפי שקלים עם מאות כוחות סוס, יורד ממנה חאלר הנסיעה עם חיוך פסיכי על הפנים והמשפט הראשון שהוא אומר ״לא יאמן איך שהיא יודעת לתקוף פניות״

אין היום בעיה של ידע בטיפול ברכב. יודעים לטפל בהכל. שוב, אני מנהל את פורום רכבי המגאן ולא היה מקרה של תקלה מיוחדת למשהו שלא ידעו מה לעשות . אני אישית מטפל בהילוך שישי בבאר יעקב, מורשה רנו, יש שם מספר אנשים שיודעים את העבודה. כמה חברים מטפלים שם וכמה במוסך המרכזי בראשון.

לגבי המחיר, כאמור , כמו כל רכב ספורט ייחודי, כיד שניה, המחיר הוא מציאה. במחיר של מאזדה שש, מונדאו, 508 חדשות אתה מקבל רכב ספורט מספר אחת באירופה (בתחום ההוט האצ׳- יסלחו לי כל החברים האחרים עם הגי׳טי איי, פוקוס, וכו׳).

פורסם

yosbar

תודה על התייחסותך

אני מודע ליכולת של המגאן rs הן מקריאה של אתרי אינטרנט מאנגליה , הן מקריאה של הפורום הזה (לא בטוח שקראתי הכל) , הן מקריאה של העיתונות הישראלית ומנסיעת מבחן שעשיתי לפני כשנה אצל זכי בתל אביב על המכונית השחורה (250 כ"ס) באחד מימי שישי בבוקר ובה נהגתי לעירי ירושלים וחזרה.

בירושלים המצב עגום. האנשים בסוכנות (מתחלפים מידי פעם) בירושלים מבינים הרבה פחות ממני בקשר למגאן rs ולגבי המוסך בירושלים יש לי ספק בכלל אם הוא יודע איך היא נראית בכלל. ככל שידוע לי בכל אזור ירושלים יש אולי מכונית אחת או שתיים שמעולם לא ראיתי אותן. לדוגמא, הייתי לפני חודש בסוכנות בירושלים (עברתי ליד אז נכנסתי להגיד שלום) שוב הצוות התחלף. הם לא ידעו בכלל שיש מגאן rs חדשה עם מערכת מולטימדיה וג'ויסטיק ועוד כמה עדכונים שיוצאת בתחילת 2014.

למרות שהחלום שלי היא המגאן (שגם מחירה כחדשה מרחיק אותי ממנה וחבל) אני פוזל גם לעבר הצדדים. לגבי הגולף גי טי אי אין מה לדבר בגלל המחיר וכל מה שמתנהל עם היבואן כיום (מחיר, אבזור וכו). לגבי הפוקוס st הרי שהיבואן דלק מוטורס מתנהג כמו צמפיון ולא מנצל את ההזדמנות למכור אותה ב 180 א' ₪ . לגבי איילון מוטורס (סוכנות בהרצליה) דיברתי איתם לגבי הפוקוס st סטיישן שתומחרה מאובזרת ב 199 א' ₪ (ואולי עוד הנחה קטנה לחברי הפורום) . לגבי ההאצ'בק אני רוצה למצוא את הזמן להגיע להרצליה ולדבר איתם וכן גם על הפיאסטה st שהם מביאים. אני מעדיף רכב עם 5 דלתות

(ורק למגאן אני מוכן לסלוח....:-) ולפורד מוסטנג... שאולי הייבוא הסדיר יפתיע) . אני גם בודק אם סקודה יביאו את האוקטביה rs שפרסום מאתמול באתר icar טוען שהיא מגיעה בקרוב לעומת בירור שלי לפני כחודשיים ששם הבנתי מסקודה שהם לא יביאו אותה. אך עדיין גם לא ידוע מה יהיה אם בכלל מחירה בארץ.

אופל אסטרה opc לא מגיעה ולגבי הקורסה היא מתחלפת בקרוב מאד.

לגבי הקליאו rs היא לא ידנית שזה חובה מבחינתי וגם יקרה מאד ולא רחוקה ממחירה של המגאן .

לגבי הפיג'ו gti אין לי משהו מגובש לכתוב עליה .

לסיכום:

אני רוצה לקנות רכב ספורט/הוט האצ' חדש עם מקום למשפחה במחיר שפוי של 170-180 א' ₪ (מתייחס כאמור למגאן rs, פוקוס st ולאוקטביה rs ) ולגבי הקטנות יותר אולי הפיאסטה st תענה על הציפיות (גם כאן המחיר צריך להיות שפוי באזור ה 140 א' ₪).

אני מודע לכך שחלומי זה אולי לא יתגשם אבל איך נאמר: לפעמים חלומות מתגשמים....

פורסם

קלה, כמה הערות:

לא הייתי מצפה שיביאו VRS ידנית, אלא DSG6, שהיא אגב תיבה מעולה, היה לי אותה כבר בשני רכבים.

ה- 208GTI חביבה ביותר, ואפילו היה בה מקום מאחור לשני מבוגרים, אבל להסיע שם משפחה לא נראה לי אידיאלי. גם במגאן להסיע ילדים מאחור זה די עינוי (שב מאחור, תשמע את רעש האגזוז ותנסה להביט מהחלון, תבין), אלא אם זה רכב שני בבית שמשמש בעיקר לנסיעות קצרות.

שים לב שהפוקוס של איילון אמנם מגיעה בסטיישן אבל בלי סאן-רוף (אצלי במשפחה אוהבים את הגג...). בפורד תוכל לקבל אותה עם הגג, אבל כמובן ב- 5 דלתות ולא סטיישן, באותו מחיר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קאלה, לפי הדרישות שלך הייתי בודק בצ'מפיון מתי מגיעות הגרסאות הספורטיביות של הלאון החדשה, צ'מפיון אוהבים לתמחר את סיאט במחיר נמוך יותר מהמתחרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תמונה אדירה.

שלח ליצרן. אולי יעשו בזה שימוש מעניין.

פורסם
לא הייתי מצפה שיביאו VRS ידנית, אלא DSG6

VRS ידנית (שישה הילוכים?) נשמע לי טוב מאוד ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תמונה אדירה.

שלח ליצרן. אולי יעשו בזה שימוש מעניין.

לא רוצה להיות קטנוני, אבל התמונה היתה יכולה להיות אדירה אם ה-XT האדומה היתה מופיעה בה בשלמותה.

ועוד יותר, אם היתה בה גם איזו GSR או GFT משנות השבעים.

אני בטוח שארז יארגן משהו מדוגם באחד המפגשים הקרובים של סובארוהוליק...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
yosbar

תודה על התייחסותך

אני מודע ליכולת של המגאן rs הן מקריאה של אתרי אינטרנט מאנגליה , הן מקריאה של הפורום הזה (לא בטוח שקראתי הכל) , הן מקריאה של העיתונות הישראלית ומנסיעת מבחן שעשיתי לפני כשנה אצל זכי בתל אביב על המכונית השחורה (250 כ"ס) באחד מימי שישי בבוקר ובה נהגתי לעירי ירושלים וחזרה.

בירושלים המצב עגום. האנשים בסוכנות (מתחלפים מידי פעם) בירושלים מבינים הרבה פחות ממני בקשר למגאן rs ולגבי המוסך בירושלים יש לי ספק בכלל אם הוא יודע איך היא נראית בכלל. ככל שידוע לי בכל אזור ירושלים יש אולי מכונית אחת או שתיים שמעולם לא ראיתי אותן. לדוגמא, הייתי לפני חודש בסוכנות בירושלים (עברתי ליד אז נכנסתי להגיד שלום) שוב הצוות התחלף. הם לא ידעו בכלל שיש מגאן rs חדשה עם מערכת מולטימדיה וג'ויסטיק ועוד כמה עדכונים שיוצאת בתחילת 2014.

למרות שהחלום שלי היא המגאן (שגם מחירה כחדשה מרחיק אותי ממנה וחבל) אני פוזל גם לעבר הצדדים. לגבי הגולף גי טי אי אין מה לדבר בגלל המחיר וכל מה שמתנהל עם היבואן כיום (מחיר, אבזור וכו). לגבי הפוקוס st הרי שהיבואן דלק מוטורס מתנהג כמו צמפיון ולא מנצל את ההזדמנות למכור אותה ב 180 א' ₪ . לגבי איילון מוטורס (סוכנות בהרצליה) דיברתי איתם לגבי הפוקוס st סטיישן שתומחרה מאובזרת ב 199 א' ₪ (ואולי עוד הנחה קטנה לחברי הפורום) . לגבי ההאצ'בק אני רוצה למצוא את הזמן להגיע להרצליה ולדבר איתם וכן גם על הפיאסטה st שהם מביאים. אני מעדיף רכב עם 5 דלתות

(ורק למגאן אני מוכן לסלוח....:-) ולפורד מוסטנג... שאולי הייבוא הסדיר יפתיע) . אני גם בודק אם סקודה יביאו את האוקטביה rs שפרסום מאתמול באתר icar טוען שהיא מגיעה בקרוב לעומת בירור שלי לפני כחודשיים ששם הבנתי מסקודה שהם לא יביאו אותה. אך עדיין גם לא ידוע מה יהיה אם בכלל מחירה בארץ.

אופל אסטרה opc לא מגיעה ולגבי הקורסה היא מתחלפת בקרוב מאד.

לגבי הקליאו rs היא לא ידנית שזה חובה מבחינתי וגם יקרה מאד ולא רחוקה ממחירה של המגאן .

לגבי הפיג'ו gti אין לי משהו מגובש לכתוב עליה .

לסיכום:

אני רוצה לקנות רכב ספורט/הוט האצ' חדש עם מקום למשפחה במחיר שפוי של 170-180 א' ₪ (מתייחס כאמור למגאן rs, פוקוס st ולאוקטביה rs ) ולגבי הקטנות יותר אולי הפיאסטה st תענה על הציפיות (גם כאן המחיר צריך להיות שפוי באזור ה 140 א' ₪).

אני מודע לכך שחלומי זה אולי לא יתגשם אבל איך נאמר: לפעמים חלומות מתגשמים....

קאלה ידידי,

אתה מבולבל ולא ממוקד.

בקצב הזה לא תקנה כלום.

נסה להחליט אם אתה הולך על סופרמיני או על קומפקטית חמה - ותתחיל לצמצם אפשרויות, כי אתה פוזל גם למשפחתית חמה(אוקטביה), סטיישן חמה(ST) ואפילו למוסטנג, שהיא משהו אחר לגמרי.

בהצלחה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

504L

להפך אני לא נעול על רכב ספציפי אלא עם ראש פתוח ומוכן לבדוק כל דגם שיענה לי על המחיר, האבזור וגיר ידני ובקיצור תמורה למחיר. הלוואי והיה אך כמו שכולנו יודעים יש כיום בעיה בתמחור של דגמים אלו.

יכול להיות שבאמת אני לא אקנה כלום. בכל זאת מדובר בהוצאה גדולה מאד לשכיר.

ההפסד הוא לא רק שלי אלא של היבואנים שמסתפקים בלמכור פוקוסים רגילים וכדומה.

אני תמיד נהנה לקרוא את התגובות שלך בנושאים השונים שקשורים לדגמי אלו ואני בטוח שלו הטויוטה היתה מתומחרת באזור ה 180 א' ₪ גם אתה היית קונה. כך שלמרות שאתה ממוקד הרי שהיבואן נשאר בשלו ואף מפסיק לייבא אותה.

פורסם
שוב, ושוב, ושוב אנחנו רואים שמי שקונה רכב במחיר מנופח במופגן, מזמין לעצמו את המכה כשהיבואן יתעשת. מתי יגיע תורה של הפוקוס ST?

יש התחלה לגבי שינוי,נכון לעכשיו 199 במקום 122 וזוהי רק ההתחלה לאט לאט נקבל הנחות יותר משמעותיות וזה

יעבור ללקוח.הקניה של דלק מוטורס היא באלפים ולכן הקניה שלהם יותר זולה ועדיין המחיר ללקוח נשאר גבוהה לעומתנו.

• תוכן חדש...