Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 12.5.2026 בשעה 20:24, עדי-אל כתב:

העובדה שעוזרו של  הרוצח ערפאת לא הורשע ועוד נמצא בכנסת זאת תעודת עניות למדינת ישראל.

מדינת ישראל חתמה עם ערפאת על הסכם הכרה הדדית, במסגרתו הכירה באש"ף כנציג העם הפלסטיני ואש"ף הכיר בזכות קיומה של מדינת ישראל. רבין ונתניהו לחצו את ידו של ערפאת. ישראל חימשה וממשיכה לחמש את המשטרה הפלסטינית, וכוחות הביטחון שלה משתפים פעולה עם השב"כ. מנגד, עבריין שהורשע בתמיכה בארגון טרור ותלה בסלונו את תמונת הרוצח ברוך גולדשטיין (שרצח 29 מתפללים מוסלמים ופצע כ-125 נוספים) מכהן כיום כשר לביטחון לאומי. וזוהי תעודת העניות האמיתית של מדינת ישראל.

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אם היה נכנס לישראל, כנראה שהוא לא היה עושה הרבה רעש מאשר המצב הנוכחי שהוא הולך "לרדת" חזק על ישראל.

פספוס רציני, יכלו להצמיד לו איש תקשורת ולגרום לו להראות את המצב הטוב של המדינה.

אבל אנחנו עוסקים בקקי פיפי בישראל אז למה אפשר לצפות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היה נכנס לישראל הוא היה הולך לצלם מה ששילמו לו לצלם. אף אחד לא יצפה בסרטון שלו מספר כמה טוב פה, הוא בא לפה לעשות כסף.

טוב שלא נתנו לו להיכנס.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם לי לא היה מושג עד שמישהו פרסם את טופס ה "לך מפה ילד" שנתנו לו ברדדיט והבנתי על מה הוא חי

דרדביל, חבל שאתה מאמין שהוא (או אחרים) מראה משהו שהוא אמיתי

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
בתאריך 15.5.2026 בשעה 10:46, mikyl כתב:

מדינת ישראל חתמה עם ערפאת על הסכם הכרה הדדית, במסגרתו הכירה באש"ף כנציג העם הפלסטיני ואש"ף הכיר בזכות קיומה של מדינת ישראל. רבין ונתניהו לחצו את ידו של ערפאת. ישראל חימשה וממשיכה לחמש את המשטרה הפלסטינית, וכוחות הביטחון שלה משתפים פעולה עם השב"כ. מנגד, עבריין שהורשע בתמיכה בארגון טרור ותלה בסלונו את תמונת הרוצח ברוך גולדשטיין (שרצח 29 מתפללים מוסלמים ופצע כ-125 נוספים) מכהן כיום כשר לביטחון לאומי. וזוהי תעודת העניות האמיתית של מדינת ישראל.

להכיר באשף כנציג הפלסטינאים זאת הפשיטת רגל האמיתית

הכרה ברעיון הפלסטינאי זאת הכרה ברצון להשמיד את ישראל 

כל הרעיון הפלסטינאי מבוסס על דבר אחד. שלילת קיומה של מדינת ישראל . ביום שמדינת ישראל חדלה מלהתקיים אין דבר כזה פלסטינאי

פורסם

ממה שאתה אומר אני נאלץ להבין שאתה רוצה מלחמת נצח איתם כי אין ברירה אחרת. 

או שפשוט נסה לקבל את הקונספט ההזוי הזה, שצריך להתחיל מאיפה שהוא, לעצור את הלחימה וההרג הבלתי פוסק.

אוסלו היה התחלה של משהו. 

טוב? לא טוב? כל אחד ודעותיו. 

אגיד עכשיו 2 דברים מעניינים. 

1) אש"ף, ארגון טרור, שודרג להיות נכס ע"י רבין. תוצאה- יש שיתוף פעולה בין כוחות הביטחון הפלסטינים לאלו שלנו. 

2) חמאס, ארגון טרור, שודרג להיות נכס ע"י ביבי. תוצאה- מוות. 

תסיקו מפה מה שאתם רוצים. ההבדל לדעתי בין 2 המקרים הוא המדיניות ומה שקוראים לו "אופק מדיני" או וורסיה כזו או אחרת, שהיה קיים (נוצר עבור) אוסלו. 

אוסיף, במהלך השנים שעברו מאז אוסלו, כמעט לא היו ממשלות שמאל בשלטון. הרוב המוחלט היה ימין, ומתוך זה, בערך חצי מהזמן זה היה ביבי. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

אוסלו היה התחלה של משהו. 

טוב? לא טוב? כל אחד ודעותיו. 

לא כל הדעות שוות.

אפשר למצוא דברים חיוביים שהרווחנו מתהליך אוסלו, אבל צריך להיות עיוור, חירש, טטרן ומונשם כדי לא לראות שהנחת העבודה של תהליך אוסלו, שניתן להגיע לפתרון שתי מדינות על בסיס הסכם עם אש"ף (דאז), שגויה מיסודה. מזה שאש"ף הפר את ההסכם מתחילתו, שעראפת עבד בייצור אי יציבות בטחונית מתמשכת, ועד ההכרה שהצד השני לא פרטנר לתהליך מסוג זה. 

אם מישהו חושב אחרת, אני אשמח להתדיין על זה, אבל קשה להתווכח עם מבחן התוצאה, מיידית לאחר ההסכם ולאחר מכן.

פתרונות טריטוריאלים לסיום הסכסוך הוגשו לצד השני מספר פעמים, ונדחו. זה לא עלינו, ואת זה אמר גם קלינטון בזמנו.

לפני שעה, ברווז כתב:

או שפשוט נסה לקבל את הקונספט ההזוי הזה, שצריך להתחיל מאיפה שהוא, לעצור את הלחימה וההרג הבלתי פוסק.

אני חושב שהקונספט ההזוי הוא הקביעה שאפשר בהכרח לפתור את הסכסוך, אם במלחמה ואם בדרכי שלום.

לא חושב שזו עובדה קיומית שלבעיות יש תמיד פתרון רצוי שניתן להגיע אליו. לפעמים יש רק טוב יותר או פחות מהמצב הקיים, וגם זה משתנה עם המציאות.

לפני שעה, ברווז כתב:

1) אש"ף, ארגון טרור, שודרג להיות נכס ע"י רבין. תוצאה- יש שיתוף פעולה בין כוחות הביטחון הפלסטינים לאלו שלנו. 

יש גם שיתוף פעולה, וזו תוצאה טובה של אוסלו. אבל השיתוף פעולה הוא לא בשל הרצון המשותף להגיע לנקודה משותפת של סיום הסכסוך, אלא בשל כך שהרשות ומנגנוניה תלוייה בשיתוף הפעולה הזה לשרידותה. זה כמו ארגון פשע שזוכה לחסות המשטרה, בתמורה לכך שהוא מחסל את האחרים ומרסן את הפעילות נגדך תמורת השליטה שהמשטרה מאפשרת לו. 

זו הכלה, לא פתרון.

לפני שעה, ברווז כתב:

2) חמאס, ארגון טרור, שודרג להיות נכס ע"י ביבי. תוצאה- מוות. 

החמאס הוא תנועה עממית נרחבת שזוכה לתמיכת הרב בציבור הפלסטיני. זה שביבי ראה בו נכס כנגד הרשות, זה נכון, אבל לא זה מקור כוחו, והצגת הדברים על ידך מאוד מאוד מאוד פשטנית ביחס למציאות.

בדיעבד, זו אכן טעות קשה לתמרן בין חמאס לרשות בניסיון להחליש את הפלסטינים, משום שקבלת ההחלטות בחמאס איננה רציונאלית בעליל (בניגוד למה שכתבתי למעלה על הרשות) ואינך יכול להגביל לכן את הפעילות שלו נגדך. זו תנועה אידיאולוגית לגמרי. ועדיין החמאס לא הפך לעומתי בגלל ביבי, ביבי רק טעה בכך שחשב שניתן לרסנו (וכמובן שלא רק הוא, אבל הוא אבי הקונספציה).

לפני שעה, ברווז כתב:

ומה שקוראים לו "אופק מדיני"

כמו שכתבתי למעלה, מה שאתה קורא לו "אופק מדיני" מניח שאפשר להגיע לנקודה של סיום סכסוך מוסכם בלי הצדדים.

אני חושב שזה לגמרי בלתי אפשרי, משום שמהות הסכסוך איננה פוליטית או טריטוריאלית. לכן אין אופק מדיני, אלא אם תצליח לשנות את כל תפיסת העולם של הצד השני.

האם זה אפשרי?

עשו את זה בגרמניה הנאצית שלאחר מלחמת העולם השנייה, אבל נגיד שאני לא חושב שזה משהו שאפשרי לעשות כיום, בטח לא בטווח הקצר-בינוני. 

אופציה אחרת היא שמגיע אח גדול (מדינות ערב) ואומר לשלטון הפלסטיני (שאינו חמאס), אתה מקבל לגיטימציה ושלטון ואתה חותם על הסכם פשרה טריטוריאלית פה, פה ופה, אחרת אין כסף ואין חיים ותמותו כלכם ברעב. אחרי זה אתה שם אקדח על השולחן והם חותמים מחוסר ברירה.

זה יכול לעבוד, אבל ברור שזה לא יחסל את ההתנגדות והטרור. זו השיטה הישנה של לשים שלטון נשלט שירסן בשבילך, כי כדאי לו.

אתה יכול לקרוא לזה "אופק מדיני".

אני קורא לזה עוד אמצעי ריסון זמני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 19 דקות, falou כתב:

לא כל הדעות שוות.

כתבת פה הרבה, וזה עדיין לא מגרד את הקצה של הטיפה של ההתחלה של הנושא. 

התגובה שלי הייתה מקוצרת בכוונה תחילה.

אציין מראש שיש לי כוכבית לכל מה שאכתוב.

לפני 19 דקות, falou כתב:

אפשר למצוא דברים חיוביים שהרווחנו מתהליך אוסלו, אבל צריך להיות עיוור, חירש, טטרן ומונשם כדי לא לראות שהנחת העבודה של תהליך אוסלו, שניתן להגיע לפתרון שתי מדינות על בסיס הסכם עם אש"ף (דאז), שגויה מיסודה. מזה שאש"ף הפר את ההסכם מתחילתו, שעראפת עבד בייצור אי יציבות בטחונית מתמשכת, ועד ההכרה שהצד השני לא פרטנר לתהליך מסוג זה. 

אוסלו היה התחלה של משהו. לא יותר מזה. 

לפני 19 דקות, falou כתב:

אני חושב שהקונספט ההזוי הוא הקביעה שאפשר בהכרח לפתור את הסכסוך, אם במלחמה ואם בדרכי שלום.

לא חושב שזו עובדה קיומית שלבעיות יש תמיד פתרון רצוי שניתן להגיע אליו. לפעמים יש רק טוב יותר או פחות מהמצב הקיים, וגם זה משתנה עם המציאות.

הסיכסוך לא בהכרח פתיר- אבל גם לא בהכרח נצחי. 

עד שלא ימוצו כל האפשרויות האפשריות פשוט לא נוכל לדעת...

לפני 19 דקות, falou כתב:

יש גם שיתוף פעולה, וזו תוצאה טובה של אוסלו. אבל השיתוף פעולה הוא לא בשל הרצון המשותף להגיע לנקודה משותפת של סיום הסכסוך, אלא בשל כך שהרשות ומנגנוניה תלוייה בשיתוף הפעולה הזה לשרידותה. זה כמו ארגון פשע שזוכה לחסות המשטרה, בתמורה לכך שהוא מחסל את האחרים ומרסן את הפעילות נגדך תמורת השליטה שהמשטרה מאפשרת לו. 

זו הכלה, לא פתרון.

זו התחלה.

MUTUAL BENEFIT זה הבסיס לכל העסקאות על פני הגלובוס. 

החכמה זה לתת לצד השני הרבה יותר מה להפסיד אם הוא לא יעבוד אתך. אני לא מצליח לנסח את זה יותר טוב כרגע, סליחה. זה לא בדיוק מה שאני מנסה לומר- לא מוצא את המילים. 

אנסה ככה- היה הרבה יותר גרוע אם השרידות לא הייתה פאקטור.

לפני 19 דקות, falou כתב:

החמאס הוא תנועה עממית נרחבת שזוכה לתמיכת הרב בציבור הפלסטיני. זה שביבי ראה בו נכס כנגד הרשות, זה נכון, אבל לא זה מקור כוחו, והצגת הדברים על ידך מאוד מאוד מאוד פשטנית ביחס למציאות.

בדיעבד, זו אכן טעות קשה לתמרן בין חמאס לרשות בניסיון להחליש את הפלסטינים, משום שקבלת ההחלטות בחמאס איננה רציונאלית בעליל (בניגוד למה שכתבתי למעלה על הרשות) ואינך יכול להגביל לכן את הפעילות שלו נגדך. זו תנועה אידיאולוגית לגמרי. ועדיין החמאס לא הפך לעומתי בגלל ביבי, ביבי רק טעה בכך שחשב שניתן לרסנו (וכמובן שלא רק הוא, אבל הוא אבי הקונספציה).

בימים כתיקונם. מה זה משנה מה מקור כוחו? 

בימים אלו של אחרי השביעי. חבל שלא פועלים נגד אותו מקור כח. לא מעוניין להרחיב פה לגבי כל האמצעים האפשריים, ואני לא מתכוון לצבאיים נטו.

לפני 19 דקות, falou כתב:

כמו שכתבתי למעלה, מה שאתה קורא לו "אופק מדיני" מניח שאפשר להגיע לנקודה של סיום סכסוך מוסכם בלי הצדדים.

אני חושב שזה לגמרי בלתי אפשרי, משום שמהות הסכסוך איננה פוליטית או טריטוריאלית. לכן אין אופק מדיני, אלא אם תצליח לשנות את כל תפיסת העולם של הצד השני.

האם זה אפשרי?

עשו את זה בגרמניה הנאצית שלאחר מלחמת העולם השנייה, אבל נגיד שאני לא חושב שזה משהו שאפשרי לעשות כיום, בטח לא בטווח הקצר-בינוני. 

האם זה אפשרי? כן. 

רק תראה את כל ספרי הלימוד ברשות שמלמדים לשנוא את היהודים. זו נקודה מעניינת להתחלה. 

רק תראה את כל הפלסטינים שמקללים את חמאס על מה שהביא עליהם. זו גם נקודה מעניינת להתחלה. 

יש הרבה דברים שאפשר לנגן עליהם. 

שינוי יוכל להופיע רק כעבור הרבה שנים, אבל אם לא יתחילו, הוא גם לא יגיע בכלל.

לפני 19 דקות, falou כתב:

אופציה אחרת היא שמגיע אח גדול (מדינות ערב) ואומר לשלטון הפלסטיני (שאינו חמאס), אתה מקבל לגיטימציה ושלטון ואתה חותם על הסכם פשרה טריטוריאלית פה, פה ופה, אחרת אין כסף ואין חיים ותמותו כלכם ברעב. אחרי זה אתה שם אקדח על השולחן והם חותמים מחוסר ברירה.

זה יכול לעבוד, אבל ברור שזה לא יחסל את ההתנגדות והטרור. זו השיטה הישנה של לשים שלטון נשלט שירסן בשבילך, כי כדאי לו.

אתה יכול לקרוא לזה "אופק מדיני".

אני קורא לזה עוד אמצעי ריסון זמני.

וחזרנו לנקודת ההטבות ההדדיות. 

תעשה הסכם כזה. תן לו סעיף של 0 טרור לעשרים שנה. 0!. כתלות בקיומו. 

בעוד 20 שנה או שיהיה לך צבא טרור חדש שלא מרים את הראש בכלל או שיהיה לך עם שפחות מעוניין בטרור. לקראת תום אותם 20 שנה, במידה והם עמדו בזה, תחדש את ההסכם. או שתקבל את כל הטרור במכה אחת או שאשכרה הצלחת לדכא את הדחף...

הכוכבית שדיברתי עליה? 

אני לא מספיק תמים בשביל להאמין שזה יכול לעבוד. 

אבל אם ניתן לעצור את המלחמה הנצחית הזו, אולי כבר הגיע הזמן לנסות דברים חדשים שעוד לא ניסינו. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 11 דקות, ברווז כתב:

אוסלו היה התחלה של משהו. לא יותר מזה. 

אוסלו הייתה תוכנית ליצירת מסגרת לסיום הסכסוך שאמרה, בואו ניצור שיתוף פעולה ראשוני על בסיס הסכם מדיני/בטחוני/טריטוריאלי ונתקדם משם לפתרון גמור.

מהבחינה הזו אי אפשר לטעון שהיא לא הייתה כישלון.

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

עד שלא ימוצו כל האפשרויות האפשריות פשוט לא נוכל לדעת...

מה זה אומר בכלל "כל האפשרויות"?

כולל זו שייטבחו בכולנו?!

כי זו גם אפשרות.

זה לא משחק מחשב, אין לך איך לנסות אפשרויות ואז לחזור להתחלה ולנסות משהו אחר.

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

כשיש עסקה.

לפעמים ה-Benefit הוא לא Mutual, אין בסיס לשיתוף פעולה בכלל, ואין עסקה.

למה אתה מניח שחייב להיות בסיס משותף לעסקה?!

אולי אין?

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

החכמה זה לתת לצד השני הרבה יותר מה להפסיד אם הוא לא יעבוד אתך

ואם הוא מוכן ללכת עד המוות ובתנאי שלא לעבוד איתך?

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

רק תראה את כל ספרי הלימוד ברשות שמלמדים לשנוא את היהודים. זו נקודה מעניינת להתחלה. 

רק תראה את כל הפלסטינים שמקללים את חמאס על מה שהביא עליהם. זו גם נקודה מעניינת להתחלה. 

יש הרבה דברים שאפשר לנגן עליהם. 

שינוי יוכל להופיע רק כעבור הרבה שנים, אבל אם לא יתחילו, הוא גם לא יגיע בכלל.

אני נוטה להסכים, אבל אתה מתייחס לתהליך לדורות. 

אני אומר שיותר סביר שהסכסוך לא ייפתר, כמו רב הסיכסוכים בעולם.

או שהוא ייפתר בכפייה, כאשר לצד אחד ייגמרו המשאבים בכלל לנהל אותו (ראה IRA באירלנד, לדוגמא).

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

תעשה הסכם כזה. תן לו סעיף של 0 טרור לעשרים שנה. 0!. כתלות בקיומו. 

נשמע לי כמו, אם חיזבאללה יירו כדור אחד נגמור אותם ואם עזה יירו פצמר אחד נגמור גם אותם.

בו... היינו שם. תהיה ריאלי.

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

אבל אם ניתן לעצור את המלחמה הנצחית הזו, אולי כבר הגיע הזמן לנסות דברים חדשים שעוד לא ניסינו. 

כמו שכתבתי למעלה, מנסים. בטבח אוקטובר זה הרג אותנו.

אתה שוכח שלכל פעולה יש מחיר, והוא לא תמיד כזה שכדאי לך לשלם.

אולי גם ננסה... לא יודע, לגרש את כל הפלסטינים?!

זה גם ניסוי...

פורסם

למרבה הצער (שלי), מי שהרוויח הכי הרבה מאוסלו, הם המתנחלים. בגלל זה הרבה מהפלסטינים מקללים עד היום את ההסכם.

ההסכם נתן לממשלות נתניהו חסות ולגיטימציה בינ״ל, שתחתיהן הורחבו ההתנחלויות ונקבעו בשטח עובדות בלתי הפיכות.

ובנושא אחר, לפני 6 שנים וגם לפני זה, הזהרתי שנתניהו מסוכן לישראל.

ובדיוק כמו נתניהו, כשלתי לשנות את העתיד. נראה לי שאני כשיר להיות ראש ממשלה.

image.thumb.png.2e077510226509d85095173ca9a5c42d.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

ההסכם נתן לממשלות נתניהו חסות ולגיטימציה בינ״ל, שתחתיהן הורחבו ההתנחלויות ונקבעו בשטח עובדות בלתי הפיכות.

זה קרה גם תחת ברק, במידה גדולה יותר מאשר בממשלת ביבי הראשונה, כולל הסדרת מאחזים.

לפני 7 דקות, פינדר כתב:

ובדיוק כמו נתניהו, כשלתי לשנות את העתיד. נראה לי שאני כשיר להיות ראש ממשלה.

שניכם נהנים מיכולת זיהוי מוקדם, וזה עוזר לכולנו באותה מידה...🤣

פורסם
לפני 42 דקות, ברווז כתב:

*אנחה קולנית*

עוד לא התפכחנו/תם מהרעיון התלוש של ״שגשוג תמורת שלום״?

אין שום mutual benefit בג׳יהאד. ג׳יהאד מיטיב רק עם צד אחד, זאת ההגדרה שלו...

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 32 דקות, falou כתב:

מה זה אומר בכלל "כל האפשרויות"?

כולל זו שייטבחו בכולנו?!

כי זו גם אפשרות.

כבר טבחו בנו בשביעי, אז כן, כולל זה שיטבחו בכולנו, זו אפשרות שמומשה*

* אוקיי אז לא בכולנו אבל אם חיזבאללה איראן והרש"פ היו מצטרפים אז לא באמת היה משנה לנו ממשלת ימין על מלא מלא, היו טובחים בכולנו

פורסם
לפני 21 דקות, falou כתב:

זה קרה גם תחת ברק, במידה גדולה יותר מאשר בממשלת ביבי הראשונה, כולל הסדרת מאחזים

ממשלת ברק וממשלת ביבי הראשונה היו רק ההתחלה. עברו מאז הרבה שנים, שבמהלכן ההתנחלויות גדלו והתרבו. ובמשך הרבה שנים מדינות העולם עצמו עין, כי ישראל הרשמית תמיד הצהירה שהיא פועלת לפי אוסלו. ואם היה קצת רעש, זרקו להם איזה נאום בר אילן שהשתיק אותן לעוד כמה שנים.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...