Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

מ.ש.ל

להזכיר איזה צד כינה את השופטים, פרקליטות ויעמשים שומרי סף?

מבטיח לך שאם הילד שעבר התעללות היה נכד של אחד מהם העונש לא היה קרוב לזה.

מושחתים אחד אחד.

לפני 25 דקות, David32 כתב:

איפה זה שהצבעת לו, הגבר גבר, שמביא תוצאות, למה הוא בשלוש שנים האחרונות לא הציג תוכנית אחת (!!!!!!!!!) לבנות עוד בית כלא לנשים? או בכלל עוד מוסדות כליאה?

צודק, נתתי לו הזדמנות ןנכשל.

כשאצביע לו שוב דבר איתי.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

מושחתים אחד אחד.

ואתה ממשיך עם ההצהרות השטחיות והפופוליסטיות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, Gosser1860 כתב:

לא חושב שיש מתאם בין הדברים. 

יש, והם ממש לא הדברים היחידים. 

בואו נחשוב רק 5 שנים אחורה. 

הקורונה, שגרעה מהילדים יצירת קשר אנושי ושלחה את כולם למסכים חסרי רגש וחיבור אמיתי. "כולם NPC" כזה. 

המלחמה, על שלל זוועותיה. 

ההיתדרדרות של מערכת החינוך, שלא מנסה אפילו לתת מענה לבעיות החדשות האלו, שלא לדבר על מענה לבעיות ישנות יותר. 

בואו נלך עוד קצת אחורה. 

כל נושא הטלפונים, שגם הם מונעים מילדים להתחבר כמו שצריך - כבר כמעט שלא רואים ושומעים ילדים משחקים בחוץ. 

ההורים גם כן אשמים- כשכל הורה מרגיש שהוא יכול לדבר למורים איך שבא לו רק כי הם נתנו לגאון שלו ציון שהולם את כישוריו. 

הכל מתחבר יחד. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 4 דקות, Gosser1860 כתב:

ישראל במצב מלחמתי on/off מאז 48' (וגם לפני כמובן). האוכלוסיה תמיד היתה אלימה במידה זו או אחרת. 

זה דורש סקירה רחבה ממה שיש לי כח וזמן לכתוב כרגע (וגם אם אכתוב לא תהיה חייב להסכים איתי כמובן).

אני טוען שככל שהמצב נהיה אלים בינינו ובין הערבים, את האלימות הכללית עולה. במקביל החברה הופכת ללאומנית ודתית יותר, השיח המסית והאלים ברשתות החברתיות, נוכח היום בערוצי המיינסטרים ועוד ועוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, David32 כתב:

אני מוכן לשבת עליו בית סוהר' זה סתם דיבור של ילדים מסריחים. אחרת כול אחר שאומר 'אני אזיין את אמא שלך' הוא באמת חובב מבוגרות.

בגיל של הדוקרים הם חובבים כל מי שתיתן להם ללא שום סלקציה.

לפני 45 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.kan.org.il/content/kan-news/local/1039519/

חברים שלכם מבית המשפט גזרו פחות משנה בכלא על גננות מתעללות.

מעבר לזה שהם לא "חברים שלי" אשמח לפי מה קבעת אם העונש מידתי או לא.

לפי איזה סעיף הן הורשעו?
מה היה תיאור המקרה?
מה נטען בטיעונים לעונש?
מה המנעד שקבע המחוקק לסעיף הזה?

אתה מבין למה אתה דמגוג בשקל?

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

שככל שהמצב

מה יותר אלים ממלחמת עצמאות וחילופי אוכלוסין? 

הארץ ידעה אלימות קיצונית במיוחד גם לפני 30 ו-40 שנה, מעשים שהיום לא יתוארו בכלל.

יש שיגידו שציונות זה סוג מסוים של לאומנות.

מעבר לכך, שוב, מסכים. יש הדרדרות רוחבית ברשויות השונות, במערכת החינוך וכו'. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

בוא, הם לא תיכננו רצח. 

ניסוח לא טוב (זהה לעבריין ההוא...) אולי התכוונת בעצם ל... ״בוא הם לא תיכננו לשבת על רצח״.

ימות או לא, לא משנה, יצאו מזה בקלות (וזאת הנורמה, לצערי).

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפחות חוק אחד שיהיה מצויין עבור הממשלה הבאה, שתוכל להתחיל לנקות את האורוות ולהיפטר מהחמורים ששם. 

image.thumb.png.19a317a86faddd9599a786d94fd9bed1.png

בתנאי שהממשלה הנכונה תיבחר, הכוונה. 

לצערי זה לא מובטח. 

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

בוא, הם לא תיכננו רצח. 

ברור, הם אפילו הביאו מומחה בתחום לועדה.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

לפחות חוק אחד שיהיה מצויין עבור הממשלה הבאה, שתוכל להתחיל לנקות את האורוות ולהיפטר מהחמורים ששם. 

image.thumb.png.19a317a86faddd9599a786d94fd9bed1.png

בתנאי שהממשלה הנכונה תיבחר, הכוונה. 

לצערי זה לא מובטח. 

חמור מאוד שבעלי תפקידים יבחרו על רקע שיוך פוליטי ולא על בסיס הכישורים.

שופטים כנ"ל.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

הם מנסים להלביש אלמנטים של מערכת נשיאותית על מערכת פרלמנטרית. כבר היו נסיונות דומים - ע״ע הבחירה הישירה לראש ממשלה. פשוט נזק.

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

לא חושב שיש מתאם בין הדברים. החלק הראשון נכון, אין ספק. אבל החלק השני? פחות. ישראל במצב מלחמתי on/off מאז 48' (וגם לפני כמובן). האוכלוסיה תמיד היתה אלימה במידה זו או אחרת. 

יש כל מיני סיבות, אני מניח, לזה שהחברה הישראלית אלימה. יש גם כל מיני רמות של אלימות. יש הבדל בין מישהו שנדחף בפקק, רוכב על קורקינט על מדרכה, נדחף בתור לבין מישהו שדוקר עובד בפיצריה אחרי ויכוח. יש פה גם יותר מבעיה חברתית אחת, כי זה לא רק החברה הכללית כבר. זה גם הערבים וגם האריתראים. ואני גם לא חושב שלשלוח אנשים ל-30 שנה לכלא זה הפתרון לזה - זה פשוט מבטיח שהם לא יהוו איום על החברה (כי בגדול די ברור שבערך אף אחד לא משתקם בכלא, בטח לא מי שנכנס לשם בגיל 15-16). הבעיה הגדולה היא שלא פותרים שום בעיה כאן. להכל יש תרוצים בעיקר. וזהו. 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 שעות, רוןS כתב:

חמור מאוד שבעלי תפקידים יבחרו על רקע שיוך פוליטי ולא על בסיס הכישורים.

שופטים כנ"ל.

אני מאד מסכים אתך, ברמת העיקרון. 

הבעייה היא שלל חדלי האישים, לוחכי הפנכה, מלקלקי הערמוניות, טוחבי הלשונות שהממשלה הנוכחית הביאה ושמה בתפקידי מפתח- לפחות החוק הזה יאפשר להעיף אותם לכל הרוחות ומהר, ובתקווה שהממשלה תשכיל לחוקק לאחר מכן חוק נורמלי שיעגן כבר את כל הבלגאן הזה. יחד עם עוד כמה חוקים. 

ממשלת השינוי לא חוקקה כמה חוקים שהיו "דגל" אצלהם (כמו חוק הנאשם), כי הם לא ממש מיהרו משום מה, וזו התוצאה. 

אספר כאן שלאחר הבחירות, פניתי בפייסבוק לאחד מהנבחרים (רמת השפעה: כמו יונה על הנאסד"ק) והבעתי את תקוותי שהממשלה תשכיל להרים את חוק הנאשם בהקדם כאחד החוקים הראשונים (נאשם בפלילים לא יכול לכהן בתפקיד ציבורי). 

זה לא קרה והסוף ידוע. 

הכואב ביותר הוא שהסוף הזה היה הסוף המוחלט של כבר כ-2000 איש ואישה. 

לפני 14 שעות, garicho כתב:

הבחירה הישירה לראש ממשלה. 

הבחירה הישירה הייתה שטיק בחירות של נתניהו כדי שייבחר, כי זיהה את הסנטימנט שהמפלגה שלו לא תזכה ברוב. 

"מה עשית?! זה כמו לחם בפיתה!"

אין פה קשר לשום דבר אחר.

פורסם

ביזיון מוחלט:

image.thumb.png.05d6774e5756b67468c24d13412ab730.png

מעניין (1). להפגנות "השמאל", שולחים כוחות משטרה עצומים להתמודדות. מעצרים, מכתזיות, בלגאן שלם. למעצר עריקים, בשכונה שהם יודעים שתהיה בה התנגדות רצינית, וכבר היו דברים מעולם (זוכרים את 2 החילות שהיו צריכות לקבל אישור כניסה לבני ברק מהמשטרה?) - מה, שולחים רק זוג מ.צ? 

מעניין (2). כשרוצים לאבטח משהו "חשוב" יש טונות של כח אדם זמין. שיטור וכדומה. מחסומים. מה לא. 

פורסם

https://www.facebook.com/share/v/1DuQHwoY7x/

במשך שנים שפי פז נלחמת נגד מסתננים נסודאם ואריתראיה, פעם אחת לא דיברה על הקהילה האתיופית.

חברת הכנסת תמנו שטה מתבלבלת כי היא רואה רק שחור וקוראת לה "רודפת את הגר" כדי לרמוז שהיא שונאת שחורים, ומתעלמת מזה שחבריה למחנה של שטה ניסו לצבוע אותה כגזענית פשיסטית.

איזה טיפשות.

אגב, אציין פה שוב את מה שאני אומר לגבי זה שחברי הכנסת מרגישים מורמים: שפי קראה לה כלבה והוצאה מהדיון על זה בצדק, אבל היא קראה לה בחזרה מכוערת וזה עבר בשתיקה.

יש דרג ויש זרג.

• תוכן חדש...