Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

זה הקטע, אני לא מקצין, התקשורת בארץ מקצינה.

אין דבר כזה ניצחון מוחלט, בשביל ניצחון אמיתי צריך לעשות דברים שהעולם לא יקבל היום. באיראן, בעזה וברוסיה, זה לא משנה איפה.

יחד עם זאת האוןירה בתקשורת היא הפסד מוחלט, כאילו מי שחוסל זה ביבי ולא חמינאי. אולי חלקם מייחלים לזה, לא יודע.

האווירה בתקשורת מייצגת את המציאות. ישראל יצאה לשתי מלחמות באיראן, בהפרש של בערך חצי שנה. בשני המקרים בגיבוי ושיתוף פעולה עם ארה"ב. ובשני המקרים לא השיגה את היעדים, ואולי אף החמירה את המצב. אני חושב שיש איזה קושי אצל חלק מהציבור הימני בארץ, גם לא תומכי הממשלה הנוכחית וכו', להכיר בזה. כי זה סוג של פגיעה באגו, תחושת גאווה ואמונה שישראל היא אימפריה שמסוגלת לפתור כל בעיה דרך שימוש בכוח. וכשמתגלה בפעם הלא יודע כמה שזה לא נכון, אז קשה להכיר בזה. אבל זו המציאות. גם פה הצבא מדבר על זה ששני שליש מהמשגרים והטילים באיראן שרדו, וגם פה הודו שחלק ממה נעשה זה פיצוץ הכניסות למתחמים התת קרקעים שם - שזה לא באמת טיפול הרמטי בבעיה. וגם פה יודעים שאיראן נמצאת במרחק נגיעה מנשק גרעיני. 

אני לא כותב את זה כדי לרדת עליך או לעקוץ אותך. אני באמת לחלוטין מבין את הקושי של כולם להודות בזה שהמלחמה, נכון לרגע זה - כי תמיד יכול להיות שטראמפ ישתגע ויעשה מששהו קיצוני שלא עשה עד עכשיו או שהם יחתמו על הסכם, לא רק שלא שיפרה את המציאות הבטחונית שלנו אלא די להפך. לפני הכל, זה גם מפחיד להכיר בזה. כי עכשיו, אחרי שלושים שנה של חירטוטים של ביבי על הגרעין האיראני, אני גם אישית חרד לעתיד פה ולא חושב שחוץ מהרתעה דו צדדית כלשהי שאולי קיימת עדיין - יש לנו מענה אמיתי לסכנה מול איראן.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הבעיה שלי היא שיש שופט תומך טרור שאמר לעצמו "אהה בסדר כולה פיצצו מישהו לא מקושר יאללה בקטנה". אם המותקף היה בן של שופט אחר היו מקבלים מאסר עולם.

שופט זבל.

אני לא חושב שזה עובד ככה. אני מניח שמסתכלים על עונשים ממוצעים ביחס לתיקים דומים וככה מתנהלים. אני לא חושב שזה משהו שיפתר דרך שופט כזה או אחר. שיתכבד המחוקק ויטפל בזה. אבל אנחנו חיים במדינה שבה מחבלים עבריינים מרשים לעצמם להטיס רחפנים מעל בסיסיים אסטרטגיים של חייל האוויר בנגב (או "סתם" לירות שם ולפגוע בטעות במטוסים), וגם בזה אף אחד לא מטפל. אז למה שיטפלו בעוד מקרה רנדומלי של אלימות אזרחית?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לגבי המחבלים והעורך דין:

לרגע חשבתי שאתה מדבר על עורך הדין הערבי שהשוטרים פוצצו לו את הפנים.

image.thumb.png.7a9df8babe0f9b9fb738993e0eb083a8.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

לרגע חשבתי שאתה מדבר על עורך הדין הערבי שהשוטרים פוצצו לו את הפנים.

image.thumb.png.7a9df8babe0f9b9fb738993e0eb083a8.png

1. שוב אתה פונה אלי עם דברים שלא דיברתי עליהם.

2. אם שוטר פיצץ אזרח חף מפשע, אותו שוטר צריך להיכנס לכלא.

אגב, אתה רוצה לראןףות למה אני *שוב* יותר שיוויוני ודמוקרטי ממך? אם אין תיעוד ממצלמת גוף, מבחינתי אוטומטית האזרח זכאי. אם היה תיעוד שלא יצא החוצה, אוטומטית האזרח זכאי וכל שרשרת הפיקוד הרלוונטית באותו אירןע צריכה להיכנס לכלא על שיבוש הליכי חקירה ותקיפת אזרח.

3. שןב, בפעם המיליון, בניגוד אלייך או לג'וש בריינר שהוא כתב עם אג'נדה - אצלי אין התייחסות למוצא של השוטרים או האזרחים. אתם תדווחו על מה שמתאים לכם.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

שוב אתה פונה אלי עם דברים שלא דיברתי עליהם

לא התכוונתי לבצע ווטאבאוטיזם. באמת הייתי בטוח שדיברת על המקרה הזה. גם מה שהציג יבגני מקומם. אבל שם כרגע הוגש ערעור על קולת העונש.

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

אצלי אין התייחסות למוצא של השוטרים או האזרחים.

גם אני לא התייחסתי למוצא של אף אחד. שוטר אלים הוא שוטר אלים. מה שהבאתי זו רק עוד דוגמא למשטרה שהפכה להיות מיליציה אלימה. רק שלאור התמיכה שבן גביר הגזען מקבל מהשוטרים ומהקצינים הבכירים, לערבי שנתקל בשוטרים כנראה יש סיכוי יותר טוב לסיים עם פנים שבורות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

משטרת ישראל הפכה בשנים האחרונות לחבורה של פשיסטים גזענים. עצוב ביותר, ועוד סממן להתדרדרות החברה הכללית לתהום.

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

כאילו היידה על זה שהתפכחת

לא יודע למה אתה קורא לזה 'התפכחות', לא יודע גם אם היינו שואלים את יבגני לפני שנה לגבי פסק דין כזה או אחר, אם הוא היה מסכים או לא איתו.

עכשיו, אני ברמת העיקרון מסכים שבהרבה פעמים, ולא רק בישראל, העונש לא תואם את המעשה, ובכלליות המערכת לא עובדת ויש לי דוגמאות. אבל מה שבטוח זה ש:

1. הרפורמה של יריב לוין לא מטפלת בבעיה.

2. שום דבר ממה שבן גביר עשה לא מטפל בבית

3. גם ביבי לא עשה כלום, יותר מזה, ביבי מנהיג מלחמה נגד מערכת המשפט בלי קשר למציאות שלה.

4. זאת לא בעיה ייחודית לישראל (וכול המסכנות שנובעות מזה)

5. וזה אתה תאהב: גם האופוזיציה לא אומרת מילה בנושא ולא מציגה כלום בנושא.

לגבי החלק לגבי שופט חובב מחבלים... לא יודע למה הוא החליט על דבר כזה,יש לי הרגשה שבין היתר זה בגלל תפוסת בתי הכלא במדינה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אנחנו מתעלמים מההודאה של ביביל'ה שבטחון המדינה מופקד אךךךך ורקקקק בידיו של ראש הממשלה? (מגן הממלכה, הראשון לשמו, הכל יכול חוץ ממתי שלא מעירים אותו)

הרגע הזה שכבר ברור שלא מדובר בפליטת פה- אלא בעובדה שאין שום בעיה לנגוד את עצמך כי הבייס כבר עד כדי כך שטוף מוח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא כבר וויתר בקמפיין שלו על אנשים שמסוגלים לחשוב ברמה בסיסית. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

בפליטת פה

הבייס לא מעניין אותו. הוא לא הצליח לבצע השתלטות עוינת מלאה ולכן הוא הולך על אופציה ב' שהיא חנינה (בעזרת טראמפ כמובן). אולי איזה מסלול עוקף דרך הסדר טיעון ומשם חנינה או כל מאמבו ג'אמבו משפטי אור.

סורג ובריח החבוב לא ייראה. ומשם למיאמי כמובן.

ואחריו? המבול.

יש יותר ויותר מהלכים שהוא/עוזריו/שותפיו עושים שמראים שזה הכיוון אליו הולכים.

יש לי תחושה חזקה שאחרי שהאבק יישקע נגלה שלביבי היה/יש מקרה "גולדה 2" מבחינת מצבו הרפואי והטיפול שהוא קיבל/מקבל.

• מעניין 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

דווקא לא כזה בטוח שהוא מתכוון לשחרר אותנו. בינתיים הוא מפיץ ספקולציות בתקשורת, דורש עשרה שריונים ברשימת הליכוד ומאיים לפרק את המפלגה.

אם הוא חולה? לא יודע, זה לא מאוד משנה. הוא בן 80. אין לו עוד עשור בכל מקרה. אבל הוא לא יעזוב אותנו כל עוד הוא יכול. 

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

בן 80

ולכן זה רק מחזק שהוא צריך תוכנית יציאה, וזו החנינה. האם הוא יוכל לסובב את אי-ההצלחה במלחמה/סבבים הנוכחיים כדי לגרוף מספיק מנדטים? אולי. אבל זה די uphill battle להרכיב קואליציה חדשה ולתחושתי, במצבו הרפואי, זה יהיה מאוד מאתגר.

אם טראמפ מקפל את האירוע באיראן/לבנון ומשאיר את המצב באותו סטאטוס פחות או יותר - ביבי יילך על התוכנית יציאה שלו בכל הכוח.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

ולכן זה רק מחזק שהוא צריך תוכנית יציאה, וזו החנינה. האם הוא יוכל לסובב את אי-ההצלחה במלחמה/סבבים הנוכחיים כדי לגרוף מספיק מנדטים? אולי. אבל זה די uphill battle להרכיב קואליציה חדשה ולתחושתי, במצבו הרפואי, זה יהיה מאוד מאתגר.

אם טראמפ מקפל את האירוע באיראן/לבנון ומשאיר את המצב באותו סטאטוס פחות או יותר - ביבי יילך על התוכנית יציאה שלו בכל הכוח.

מקווה שאתה צודק. יש עוד כל מיני תסריטים שפעם חשבתי שהם לא הגיונים, והיום כבר לא כל כך. אי הכרה בהפסד, מרדכי דוידים שנהרים באוטובוסים לקלפיות של שמאלנים, להשליט טרור, אולי אפילו ביטול הבחירות בתרוץ כלשהו. היום שום דבר כבר לא יפתיע אותי מכיוונו. והסיבה העיקרית לכך שאני עדיין חושב שזה לא התסריטים הוודאים, זה שלביבי עצמו אין אחיזה מספיק חזקה במחנה הימין על מלא מלא שלו. החרדים עושים מה שבא להם, גם בן גביר לא בדיוק בכיס שלו. ואפילו בליכוד יש כבר מי שמתמרד.

אם, בכל מקרה, אני שם את זה בצד, אז אני מאוד רוצה לראות את המשפט שלו מגיע להכרעה משפטית, ואת נתניהו עצמו נמצא כאן בארץ, כדי להעיד על הכשלונות שלו שהובילו ל7.10 וכו'. אבל, בסוף, בנקודה הזו, חייבים להודות: עדיף לכולנו שיעוף מהחיים שלנו למיאמי או בואנוס איירס או כל מקום אחר. ואנחנו פשוט נסתכל קדימה, בתקווה שעדיין אפשר לתקן את כל הנזקים שהוא גרם להם ב-30 שנים שהוא בפוליטיקה.

פורסם

דניאל עמרם עושה בשביל המשטרה והפרקליטות את כל העבודה, ועדיין הרוצח של ימנו זלקה ז"ל יואשם רק ברצח באדישות.

2 אפשרויות:

1. מחבלים בחליפות.

2. כושלים בני כושלים שצריכים לפטר את כולם שם.

יימח שמם.

פורסם

יובל, אתה פליליסט?
נחשפת לכל החומר בתיק?
אתה מודע לזה שעל רצח באדישות ניתן לקבל עד מאסר עולם?
אתה מודע לזה שכשהנאשם קטין אין חובת מאסר עולם גם כשמדובר ברצח בהסיבות מחמירות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...