Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

אתם תתנצלו עכשיו, חבורה של שטופי מח?

אם הייתם טורחים לפתוח את סרטון הדריסה, הייתם מבינים שהוא, בסבירות מאוד גבוהה, התבלבל.

אני העליתי את הקישור לתיעוד של הדריסה, ואין פה לאיש על מה להתנצל.

הנהג הזה דפוק. אולי מוסת שניסה להרוג, אולי סתם שטוף מוח חסר מעצורים, אולי זה התת מודע שלו ואולי זה יצר הרע. ככה לא מתנהג נהג נורמטיבי, ככה נוהגים כשרוצים לפרוץ מחסום. 

ולא, אני לא אתנצל ולא שום דבר ואל תקרא לנו שטופי מוח.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 8 דקות, פריג'י כתב:

הנהג הזה דפוק. אולי מוסת שניסה להרוג, אולי סתם שטוף מוח חסר מעצורים, אולי זה התת מודע שלו ואולי זה יצר הרע.

ואולי זו פשוט טעות. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, פריג'י כתב:

אולי מוסת שניסה להרוג,

הוא מוסת שניסה לרצוח, נאצי, שונא יהודים, שונא נשים, משיחי וגזען.

תרוץ כבר על כל הכינויים, תחסוך בהודעות.

עריכה: אגב, ככה לא נוהגים כשרוצים לפרוץ מחסום, וגם שרוצים לא עוצרים כי מישהו צעק לך לעצור.. אם זה היה המצב לשוטרים היו חיים קלים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 19 דקות, פריג'י כתב:

הנהג הזה דפוק. אולי מוסת שניסה להרוג, אולי סתם שטוף מוח חסר מעצורים, אולי זה התת מודע שלו ואולי זה יצר הרע. ככה לא מתנהג נהג נורמטיבי, ככה נוהגים כשרוצים לפרוץ מחסום

הטענה היא שהנהג והנוסע התחלפו בניהם בתוך הרכב, ובטעות הגז נלחץ להם.

מעשה מאד מטומטם, כן.

אבל להניח מראש שניסו לדרוס, זו תוצאה של שטיפת מח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

להניח שניסו לדרוס זו תוצאה של שטיפת מח? 

ראינו את אותו הסרטון...? 

להניח שזו דריסה מכוונת זו ה-מסקנה המתבקשת של כל אדם עם שתי עיניים, להסיק שזו תאונה זו מסקנה אפשרית אם יש לכך סימוכין כלשהו. במדינת חוק המשטרה היא סימוכין מספיק טוב, במדינה בה שר המשטרה הוא עבריין מורשע שהתבטא מס' פעמים שצריך להכנס במפגינים ומגבה שוטרים אלימים - אפשר להבין איך אנשים שראו את הוידאו לא סומכים מיד על תוצאות החקירה (או "חקירה"). 

(הערת צד: אחת התוצאות העגומות של מה שעובר על ישראל בשנה האחרונה) 

המשטרה היא הריבון לענייני תאונות אז אם זו תוצאת החקירה - זה מה יש. אבל להאמין ש"נלחץ הגז בטעות" למשך כמה שניות בזמן שהרכב מאיץ לתוך אנשים? כן, למי מאיתנו לא קרה שהוא התבלבל בדוושות למשך זמן כה ארוך 🙄

אם כבר מדברים על שטיפות מח... 🤷‍♂️

• רעיון טוב! 5

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יהיה מעניין נחרצות כזאת בהגנה על התוקף כשילדה בת 14 תרוץ למחסום צה״לי עם מספריים ביד.. אולי היה לה עבודה דחופה בשיעור אומנות, מה אתם שטופי מח?

מי מאיתנו לא מחליף כיסא עם הנהג באמצע הפגנה, בלי לצאת מהאוטו וכמובן על דרייב..

• רעיון טוב! 1
פורסם

רק שבוע שעבר מישהו התבלבל, לחץ גז במקום ברקס ונכנס לתוך מסעדה בגבעתיים.

הדבר הזה קורה כל הזמן.

חבר שעבד באבטחה בנמל אשדוד סיפר לי שכמה פעמים המאבטחת התבלבלה, במקום לשים רוורז שם דרייב ונפלה עם הרכב מהמזח ישר למים (וזה קרה שם יותר מפעם אחת).

הבעיה שיש פה גם בפורום המון מוסת עם קצף על השפתיים שחושב שהוא מגן על הדמוקרטיה אבל ברגע שהוא רואה כיפה הוא נהיה פאשיסט גזען מהזן הנחות ביותר.

מה קרה לכם? השנאה העבירה אתכם על דעתכם?

כשנוח לכם המשטרה היא הכל (ראינו איך היללו את מפקד מחוז תל אביב לשעבר) וכשלא נוח הם חבורה של דבילים?

כמה אפשר להשתין מהמקפצה? 

נורא

• אהבתי 3

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 32 דקות, oryo כתב:

להניח שניסו לדרוס זו תוצאה של שטיפת מח? 

ראינו את אותו הסרטון...? 

זו ההנחה המתבקשת עד שראיתי את הנהג יורד מהרכב.

הוא נראה מבוהל, לא מתלהם, לא כועס ולא מנסה לפגוע.

אי אפשר להתעלם שלפני המפגינים הוא כמעט מוריד נהג אחר שירד להתעמת עם המוחים.

אלה הדברים שגורמים לי להשתכנע יותר שזו טעות ולא משהו מכוון.

לפני 20 דקות, MZN כתב:

היה מעניין נחרצות כזאת בהגנה על התוקף כשילדה בת 14 תרוץ למחסום צה״לי עם מספריים ביד.

אם היא חמושה אז המטרה ברורה אבל אם אותה נערה (ובת 14 זו לא ילדה) רצה בלי כלום ביד ועוצרת 10 מטר לפני המחסום אז לא צריך לירות בה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, yuvalganim כתב:

הבעיה שיש פה גם בפורום המון מוסת עם קצף על השפתיים שחושב שהוא מגן על הדמוקרטיה אבל ברגע שהוא רואה כיפה הוא נהיה פאשיסט גזען מהזן הנחות ביותר.

הגזמת

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, oryo כתב:

להסיק שזו תאונה זו מסקנה אפשרית אם יש לכך סימוכין כלשהו

1. אם זו לא היתה תאונה הוא לא היה עוצר במקום ויוצא מהרכב. היה מנסה לברוח או לדרוס עוד.

2. לפני שבוע קרה דבר דומה, מישהו איבד שליטה ונכנס עם רכב בחצר של מסעדה וחשבו שזה פיגוע דריסה.

3. לפני שנים רבות עבדתי כסייר בחברת אבטחה, קרה לי שהייתי מאוד עייף, התבלבלתי בין הדוושות ברכב של עבודה ונכנסתי בעץ. זה אפילו היה הנושא הראשון שפתחתי בפורום שחיפשתי פחח מומלץ לתקן את הנזק...

אני משתדל לא לחרוץ דעה רק עפ"י סרטונים של חצי דקה שאני רואה באינטרנט, כי זה אף פעם לא מייצג את כל התמונה.

• אהבתי 1

פורסם
Just now, רוןS כתב:

הגזמת

הגזמתי? אני קורא פה את התגובות.

תשמע יש פה הזיות שלא חשבתי שאראה פה.

תסתכל בעצמך

זה נורא

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לפני 33 דקות, oryo כתב:

המשטרה היא הריבון לענייני תאונות אז אם זו תוצאת החקירה - זה מה יש. אבל להאמין ש"נלחץ הגז בטעות" למשך כמה שניות בזמן שהרכב מאיץ לתוך אנשים? כן, למי מאיתנו לא קרה שהוא התבלבל בדוושות למשך זמן כה ארוך 🙄

אם כבר מדברים על שטיפות מח... 🤷‍♂️

אף פעם לא קרה שנהג האיץ לעבר אנשים בטעות. אף פעם.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

אבל להניח מראש שניסו לדרוס, זו תוצאה של שטיפת מח.

להניח מראש אפשר, זה גם מה שאני חשבתי למען האמת, אבל ברגע שראיתי את הסרטון שיניתי את דעתי.

הבעיה מתחילה כשאנשים רואים את הסרטון ועדיין בטוחים שהנהג עשה את זה בכוונה, או שמבחינתם יש פה איזה טיוח של המשטרה ברגע שתוצאות החקירה קצת נוגדות את השקפת עולמם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

להניח מראש לעצמך סבבה, להפיץ מידע לפני שאימתת אותו זה גם לא משהו, ומשחק לידיים של פוליטיקאים מסריחים שמנסים להסית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

אני לא אומר שהוא ניסה לדרוס במכוון. אם מישהו היה מטומטם וניסה להתחלף בתוך רכב בלי שהרכב בפארקינג עפ בלם יד, זה יכול לקרות.

וכן הסרטון לא נראה טוב.

אבל באותו האופן גם הסרטון של השוטר שבא להפסיק מסיבה ומישהי ניסתה לקחל לו את הנשק. עד שלא רואים את המצלמת גוף שהיא ממש נוגעת לו בנשק, לא מבינים למה שוטר פתאום מעיף שלוש מטר בחורה "תמימה".

סתם תוהה - האם מותר להפגין באופן לא חוקי למי שנושא נשק? הכוונה נשק ברשיון?ואני רק תוהה - אם בהפגנה בירושלים, שרוב המפגינים מתיישבים שם נושאי נשק, מישהו היה מנסה לדרוס אותם, הוא היה מחורר עוד לפני שהיה מספיק לצאת המום מהרכב.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • מעניין 1
פורסם
לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

להניח מראש אפשר, זה גם מה שאני חשבתי למען האמת, אבל ברגע שראיתי את הסרטון שיניתי את דעתי.

כנל. וזו הבעיה. לא נופתע אם \ כשזה יקרה. 

לפני 23 דקות, yuvalganim כתב:

אין פה המון. 

אין סתירה בין המחשבה של חלקנו שאנחנו מגנים על הדמוקרטיה לבין הפחד של חלקנו ממה שהדתיים, כמחנה פוליטי די מובהק, בוחרים בו ומובילים.

זה לא קשור לפשיזם. לא חייבים לרוקן כל מילה מתוכן.

זה גם לא קשור לגזענות. לא חייבים לרוקן כל מילה מתוכן. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...