Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, garicho כתב:

נו, ולא פועלים לשינוי? לא דיברו על חסינות מלאה לכוחות הביטחון?

יפה שאתה חושב שהמצב היום טוב, כי עם החקיקה ושינויי השופטים אתה לא תוכל לקרוא את הכתבה הזאת עוד כמה שנים - לא בגלל שדברים לא יקרו (יקרו גם חמורים הרבה יותר) אלא כי אף אחד לא יעניש או ירתיע שוטרים שסורחים, להבדיל מהמצב היום...

לא תמכתי בשינוי סטטוס, החסינות מלאה לכוחות ביטחון זה רעיון מטומטם ואמרתי את זה מההתחלה, ואם כבר מדברים הדבר הראשון שצריך ללכת זה חסינות לחברי כנסת.

אני מדבר על אלה שטוענים שכבר היום, ואפילו גם בשנים האחרונות עם ההפגנות שהתחילו בבלפור, המשטרה מתנהלת כמו פאשיסטית.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע, נראה לי מאד תמים להאמין שפוליטיקאים, ביחוד אלה שבמפלגת השלטון הרבה שנים, הם אנשים נקיי כפיים ואין להם שום קשר לעבריינים. אין פה בשורה מיוחדת או משהו חדש, רק תזכורת לאיזה זבל אנושי אנחנו נותנים שליטה בחיים שלנו. 

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, SurfHigh כתב:

אמור לי חבריך ואומר לך מי אתה, איזה סירחון...
https://www.ynet.co.il/news/article/byp00crhr2#autoplay

ממש קדוש מעונה.

לא מפתיע, אם אתה חושב על עבריין אחר שישב ומנסים להכשירו כשר בכיר.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

מה שבאמת מדכא אותי זה לא אוסף הסמרטוטים שיושבים שם ומלקקים לעבריין, אלא שיש ציבור שלא מבין מה לא בסדר בסיטואציה. 

• אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בדיקת שב"כ לכל מורה. או בדיקת נאמנות לשלטון?

הקואליציה מחוקקת: בדיקת שב"כ לכל מורה | כלכליסט (calcalist.co.il)

הקואליציה מחוקקת: בדיקת שב"כ לכל מורה

בתיאום עם שר החינוך מקודמת הצעת חוק שתדרוש מהשב"כ לבדוק חשד לזיקה לטרור של מורים, ותאפשר הליך פיטורים מהיר. השב"כ מתנגד להליך משום ש"אינו רואה בעובדי הוראה אוכלוסיית איום", והאוצר מתנגד בשל העלות הכספית של הבדיקות. יוזמי החוק: נקדם אותו במושב החורף.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

נראה לי שיהיה הרבה יותר יעיל לבצע את הבדיקה ל-20 שרים ו-120 חברי כנסת. אבל את זה פוגל לא יאשר, הרי הוא ברשימה לכנסת שבראשות החשודים הראשיים.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, yor2 כתב:

בדיקת שב"כ לכל מורה. או בדיקת נאמנות לשלטון?

הקואליציה מחוקקת: בדיקת שב"כ לכל מורה | כלכליסט (calcalist.co.il)

הקואליציה מחוקקת: בדיקת שב"כ לכל מורה

בתיאום עם שר החינוך מקודמת הצעת חוק שתדרוש מהשב"כ לבדוק חשד לזיקה לטרור של מורים, ותאפשר הליך פיטורים מהיר. השב"כ מתנגד להליך משום ש"אינו רואה בעובדי הוראה אוכלוסיית איום", והאוצר מתנגד בשל העלות הכספית של הבדיקות. יוזמי החוק: נקדם אותו במושב החורף.

על זה ארגוני המורים צריכים לשבות ולא על עוד 200 שקל.

לו הייתי מורה זה היה מבחינתי יהרג ובל יעבור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה נועד להרחיק מורים "שמאלנים". שלא יספרו סיפורים, הכוונה להשליט זרם פוליטי מסויים על מערכת החינוך.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לראות את רוטמן מול השופטים זו קומדיה ברמה הגבוהה ביותר. זה החבוב שצריך להוביל חקיקת יסוד במדינה?

כמעט כמו השרים הבכירים שחוגגים עם העבריין המורשע מהרצליה, לא להאמין שאלו האנשים שמנהלים פה את העסק 🫠

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 18 דקות, Gosser1860 כתב:

לראות את רוטמן מול השופטים זו קומדיה ברמה הגבוהה ביותר. זה החבוב שצריך להוביל חקיקת יסוד במדינה?

כמעט כמו השרים הבכירים שחוגגים עם העבריין המורשע מהרצליה, לא להאמין שאלו האנשים שמנהלים פה את העסק 🫠

מגיב כמו טוקבקיסט בYNET.

פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

מגיב כמו טוקבקיסט בYNET

אני? למה ככה?

לא שאלת, אבל אם להתייחס ברצינות אני חושב שתוכן הדברים שהוא אמר בין אם הקריא מהדף ובין אם הגיב לשאלות השופטים היו ברמה מאוד נמוכה, הייתי אפילו אומר מביכה. הוא עונה לשופטים אבל מדבר מן השפה ולחוץ. הוא מדבר על אליטה (בעוד הוא פונה אליהם), זועק "צדק" למרות שהתבקש להגיב על סוגיה משפטית. כשעומת עם סיטואציה "לא סבירה" שעלולה להיווצר אם החוק ישאר על כנו ענה בסגנון "לא מתפקידי/סמכותי לדון על סיטואציות תיאוריות עתידיות". אז עולה השאלה, למה אתה מחוקק?

ואם כן אפשר מילה לגופו של אדם, אז כן, מצופה לאדם שמנהל חקיקת יסוד להיות ברמה גבוהה, או לכל הפחות להעמיד טיעונים מבוססים ושקולים כשמאתגרים את התיקון לחוק. בדיוק כמו שמצופה משרים לא להתרועע עם עבריין מורשע מהרצליה שרץ(?) לעירייה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...