Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

מה הקטע? שאפשר לשנות ואף רצוי לשנות את החשיבה לגבי איך הם הופכים את החיים של אלו שיהיו אסירים לקצת פחות נעימים.

הפתרון הכי טוב שמצאתי עד כה מגיע מאבו עלי אקספרס.

והדבר הכי טוב? לא ממציאים את הגלגל וגם העלות זניחה לעומת מה שמציע שר הפיתות.

קחו לכם כמה דקות לקרוא את הכתבה שלו.

https://abualiexpress.com/באילו-צעדים-יכולה-לנקוט-ישראל-נגד-מחבל/

עלות אפסית ויעילות טובה.

וככה גם ישיגו משילות - הלכה למעשה.

וגם קצת הון פוליטי

מעניין מתי יהיה פעם שלישית גלידה פיסטוק?

ממה שידוע לי, השיטה הזאת כבר היתה מיושמת נגד ראשי משפחות פשע, וגרמה ללא מעט מהם לעזוב את הארץ. אבל הפסיקו להפעיל אותה בהוראת הממשלה הנוכחית.

"ai motoare capul doare"

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמע, אתה לא יכול להפעיל סנקציות כאלה על בן אדם ובמקביל לבוא אליו למסיבת פורים ולעזור לו להיבחר לעיריה. זה לא יפה.

• מצחיק 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

מקדים תרופה למכה:

1. זה סרטון מהעמוד של ״בצלם״

2. לא יודע מי התחיל

3. לא יודע מה הרקע

4. לא יודע אם זה ערוך ואם חסרים פה קטעים

אני רק יודע שאנשים שמתנהגים ככה הם לא חברים שלי ולא אחים שלי והפלנגות של המתנחלים האלה בשטחים הם הכל חוץ ממשילות 

לא מצלחח להבין את התמונה הגדולה. זה מחסום מאולתר של מתחנלים שעוצרים רכבים לביקורת? מישהו יכול להסביר? 

זה רכבים פלשתיניים שהגיעו למקום מסויים (קרקע שלהם) ושם הם עוברים חקירה ובדיקה "בטחונית" עי המיליציה?

הנשק שיש לבחור הנחמד והלבבי, הוא חייל בסדיר בחופשה? חבר כיתת כוננות ביישוב? מאיפה משיגים כזה???

אגב, מעברי הרחוק, כנקאה מעולם לא נגעתי בעצמי ברכב וברוב המקרים בעל הרכב הזיז מה שצריך להזיז בהוראתי.

אגב, לפתוח מסמכים, כל מי ששירת, יודע שזה משהו שממש ממש מעצבן וממש חשוב לכל פלשתיני.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

כ-8,000 מבנים חדשים נבנו ללא בדיקה הכרחית: "גם רעידת אדמה קטנה תזעזע" (ynet.co.il)

רפובליקת בננות.

לא מבין את התשובה הזאת "לא נמצאו עובדים חשודים". המזכירה חתמה בלי אישור? שיגידו נגדה כתב אישום. היא כבר תפיל את האחראיים או שתלך לכלא לבד.

פורסם

קומיקאי (חולה סרטן) עושה מופע סאטירי (ולדעתי ביקורתי מאוד) מול פוליטיקאים לכאורה מושחתים ומלחכי פנכה ותורם את הכנסתו מהמופע להעלאת המודעות לסרטן. 

לא יודע מה לחשוב על זה..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 שעות, KipodYam כתב:

הנשק שיש לבחור הנחמד והלבבי, הוא חייל בסדיר בחופשה? חבר כיתת כוננות ביישוב? מאיפה משיגים כזה???

image.thumb.png.49a80ffc9b466036f172eb19fa7cbed9.png

וכמו שחשבתי, העניין נסגר בנו נו נו עם קריצה:

image.thumb.png.d5ac67a30a771275c5f3f173af57c6aa.png

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 10 שעות, RedLabel כתב:

ממה שידוע לי, השיטה הזאת כבר היתה מיושמת נגד ראשי משפחות פשע, וגרמה ללא מעט מהם לעזוב את הארץ. אבל הפסיקו להפעיל אותה בהוראת הממשלה הנוכחית.

עדיין קיים אבל לרוב מדובר במשפחות פשע ערביות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

פינדר, יש לך את הסיפור המלא? בצלם העלו אותו?

יש סרטון לא ערוך של האירוע מהתחלה ועד הסוף? מיקום?

פורסם (נערך)

אז גם אתה רץ על 200 בלי לדעת פרטים.

אפשרות א: היהודים סתם הלכו לכפר והתעללו בפלשתינאים. במקרה הזה הנזיפה של צה"ל לא מספיקה בכלל.

אפשרות ב: הערבים עשו בעיות, התקרבו לשטח יהודי או משהו בסגנון, במקרה כזה התגובה של היהודים לא נכונה כי היו צריכים לדרוך, להוריד את כולם לרצפה ולקרוא לצה"ל. הנזיפה של צה"ל מספיקה לחלוטין. גם על תגובה לא מתאימה לאירוע מבצעי וגם על התנהלות שדומה לדעא"ש.

אולי אל תחרוץ גורלות ותן זמן לדעת את כל הפרטים כמו אחרי כל אירוע שקורה? 

(רמז: אירוע הדריסה באיילון שסיווגתם ישר כפיגוע דריסה של טרוריסט יהודי).

*למען הסר ספק, מדבר על התגובה של צה"ל בלבד. מה שראינו בסרטון לא היה צריך לקרות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

הזכיר לי את האנס בליקס

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

בתמצות, ככה זה נראה כשחברי כנסת מהקואליציה רוצים לממש משטר אפרטהייד:

spacer.png

"צדק לעמירם"? לא יודע, הצדק די נעשה, והרוצח המתועב הזה נרקב בכלא.

מה הלאה? "צדק ליגאל עמיר"? וכמובן שזה בנשימה אחת עם העובדה שממש מדגדג לבן גביר להחריף תנאים של אסירים בטחוניים "מהצד הלא נכון".

כמו שאמרת, אם בן גביר יקבל מה שהוא רוצה- זה נטו אפרטהייד.

ואני רק חושב מי המטורללים שחותמים על מכתב כזה.

שאף אחד לא יבין לא נכון- לא איכפת לי מאיזה צד, רוצחים מהסוג הזה צריך לשים ביחד בתא, שיטפלו אחד בשני. דין זהה לכל מי שמבצע את אותו הפשע.  או שילמדו להסתדר והעולם יהפוך למקום טוב יותר, או ש"יטפלו אחד בשני" והעולם יהפוך למקום טוב יותר.

מחליא.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 7 שעות, Pika007 כתב:

"צדק לעמירם"? לא יודע, הצדק די נעשה, והרוצח המתועב הזה נרקב בכלא.

מה הלאה? "צדק ליגאל עמיר"? וכמובן שזה בנשימה אחת עם העובדה שממש מדגדג לבן גביר להחריף תנאים של אסירים בטחוניים "מהצד הלא נכון".

כמו שאמרת, אם בן גביר יקבל מה שהוא רוצה- זה נטו אפרטהייד.

ואני רק חושב מי המטורללים שחותמים על מכתב כזה.

שאף אחד לא יבין לא נכון- לא איכפת לי מאיזה צד, רוצחים מהסוג הזה צריך לשים ביחד בתא, שיטפלו אחד בשני. דין זהה לכל מי שמבצע את אותו הפשע.  או שילמדו להסתדר והעולם יהפוך למקום טוב יותר, או ש"יטפלו אחד בשני" והעולם יהפוך למקום טוב יותר.

מחליא.

זה מצחיק שאנשים שמפחדים מאפרטהייד ממש סבבה עם אפרטהייד ליהודים.

לא ביקשו שחרור, לא סוני 5 (או אפילו סוני 2 כמו של הפלסטינאים), סך הכל העברה לאגף תורני.

הוא מחבל ואסיר ביטחוני בדיוק כמו מחבלי חמאס. אם הם יושבים ביחד ואוכלים בכיף, גם לו מגיע, וזה לא משנה מה הדעה הפרטית שלי, של פיקה או פינדר.

ראש השב"כ כבר שלח מכתב לגבי זה לבן גביר, ואמר שיעבירו או שהם שוקלים לא זוכר בדיוק. אבל בנוסף, רשמו שיש בעיה עם בן אוליאל כי הוא מהווה טריגר קיצוני לאחרים. מחבלי חמאס לא? הם דובוני אכפת לי?

הם זבל והוא זבל, והתנאים צריכים להיות זהים. 

הוא רשם גם שהם בדקו אם מישהו יסכים להיות איתו בתא ולא מצאו, עכשיו גם שואלים אסירים עם מי הם רוצים להיות? מה זה פה מסיבת כיתה? פרויקט גמר באוניברסיטה?

ה"צדק לאוליאל" מוגזם, מסכים, אבל ראבק תהיו כבר אובייקטיבים אתם כמו חבורה של תרנגולות אחד אחרי השני.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...