Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד אתה צודק אבל מצד שני אם מישהו בשלטונות יחליט להתנכל דווקא לי לא תהיה לו שום בעיה לדעת מי אני.

Just now, SlowRide כתב:

אתה הולך להפגנות נגד הממשלה?

יפעילו את זה בעיקר נגדך ולא נגד עבריינים רעולי פנים שבאים לגבות פרוטקשן.

בחודש האחרון לא כי אחרי ניתוח לא יכול לקחת סיכון לפגיעה פיזית אבל בהחלט כן מפגין.

ומעולם לא הסתרתי את דעותיי בשום מקום.

• רעיון גרוע 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נכון, אבל לא צריך לאפשר להם לעשות את זה עוד יותר בקלות.

יש סיבה למה במדינות כמו רוסיה אנשים מהשורה פוחדים לדבר עם העיתונות. אתה לא מסתיר את דעותיך כי בינתיים מותר להביע דעות, אבל במידה ולליצנים שכרגע שבשלטון יתאפשר לעשות מה שמתחשק להם אתה תחשוב פעמיים לפני שתביע דעה. רק היום ראש הממשלה שלנו השווה אותך לאיראנים ולBDS.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
Just now, SlowRide כתב:

נכון, אבל לא צריך לאפשר להם לעשות את זה עוד יותר בקלות.

יש סיבה למה במדינות כמו רוסיה אנשים מהשורה פוחדים לדבר עם העיתונות.

עזוב עם העיתונות. ניהלת שיחה פרטית עם אזרח אחר במסעדה ומישהו שמע משהו שהוא לא אוהב, זה כמה שנים בפנים…

https://www.rferl.org/amp/russia-police-officer-sentenced-private-calls-ukraine-war/32378563.html

https://amp.cnn.com/cnn/2023/01/29/europe/russian-teen-social-media-ukraine-war-intl-cmd/index.html

פורסם

לא רק "השווה"- טען שמשתפים פעולה.

אני בדיוק יושב פה עם מוחסן וסאסאן, זוממים את נפילת העם היהודי או משהו. יא אללה, איך ביבס ידע.

פורסם
לפני 1 דקה, Pika007 כתב:

אני בדיוק יושב פה עם מוחסן וסאסאן, זוממים את נפילת העם היהודי או משהו. יא אללה, איך ביבס ידע.

אפילו בתקופת אחשוורוש ידעו. תשאל אפילו את בקתן ותרש.

תמיד יש שטינקרים.

פורסם
לפני 53 דקות, Night Driver כתב:

כאיש נורמטיבי (פחות או יותר) ממש אין לי בעיה עם המהלך הזה.

לי אין מה להסתיר במרחב הציבורי ומי שיש לו זה האינטרס שלי שיורתע.

מי מגדיר מה זה נורמטיבי?

יש לך ספק שאם זה היה קיים היום, לא היו משתשמשים בזה בשביל לאיים ולתפוס פעילי מחאה שבסה״כ ביקשו לממש את זכותם הנורמטיבית להפגין נגד הממשלה?

ומה יקרה כשמישהו שמכיר מישהו, ישלם למאכער כמה שקלים בשביל לקבל עליך מידע, כי הוא בדיוק רוצה להקים מפעל מתחרה מול המפעל שלך?

והשוטר שיוציא משם פרטים, כי הוא ראה את הבת שלך עוברת ברחוב ונדלק עליה?

ומה שיקרה כשהמאגר ידלוף לגורמים מסחריים...

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מי מגדיר מה זה נורמטיבי?

יש לך ספק שאם זה היה קיים היום, לא היו משתשמשים בזה בשביל לאיים ולתפוס פעילי מחאה שבסה״כ ביקשו לממש את זכותם הנורמטיבית להפגין נגד הממשלה?

ומה יקרה כשמישהו שמכיר מישהו, ישלם למאכער כמה שקלים בשביל לקבל עליך מידע, כי הוא בדיוק רוצה להקים מפעל מתחרה מול המפעל שלך?

והשוטר שיוציא משם פרטים, כי הוא ראה את הבת שלך עוברת ברחוב ונדלק עליה?

ומה שיקרה כשהמאגר ידלוף לגורמים מסחריים...

מה יעזור למתחרה שלי לראות שהייתי בקפלן או קניון רמת אביב?

אותו השוטר יכול גם היום לעצור אותה ולדרוש ממנה להזדות ומי שרוצה לאיים עליי בגלל הדיעות שלי יודע איפה אני נמצא גם היום.

נכון שיהיה יותר קל אבל זה לא שהיום כל כך קשה.

פורסם

בהתחלה מוכרים לנו את זה בטענה שהם הולכים להילחם בעבריינים. אהה.

בהמשך זו תהיה שיטת ניקוד אזרחים בדיוק כמו בסין.

גניבת זהויות, הלבשת תיקים פליליים על אזרחים ולכו תדעו מה עוד. מוזמנים לחלום, כי זו תהיה מציאות.

• אהבתי 3

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אפילו בתקופת אחשוורוש ידעו. תשאל אפילו את בקתן ותרש.

תמיד יש שטינקרים.

אני מבקש שקרניקים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סוגרים חוג עם המאגר הביומטרי, ואז יגידו שבעצם מערכת שמזהה אונליין כל אזרח היא חיונית ללוחמה בטרור ומניעת פשיעה, ואז בעצם יגידו שצריך תיעוד אחורה של תנועות כל אדם 24-7 ואז רגע אולי מערכת AI שתסיק על סמך מודלים סטטיסטיים אם האזרחים שמצולמים מתנהגים בנורמטיביות ואז אולי נעצור אנשים לפני ביצוע פשע, נגיע אליהם הביתה ונגיד שסטטיסטית הם הולכים לפשוע ולכן מעוכבים מנהלית.

כל הכלים נפרסים לאט לאט אבל זו המציאות אצל אוכלוסיות מסוימות, בעולם וגם אצלנו.

זה שהמפכ"ל, כל מפכ"ל, כל בורג במערכת הוא טיפש מדי בשביל להבין שבדרישות שלו היום הוא משרת את הרוע של מחר שיופעל נגד הילדים והנכדים שלו במטרה לדכא אותם, זה לא מפתיע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 25 דקות, פריג'י כתב:

סוגרים חוג עם המאגר הביומטרי, ואז יגידו שבעצם מערכת שמזהה אונליין כל אזרח היא חיונית ללוחמה בטרור ומניעת פשיעה, ואז בעצם יגידו שצריך תיעוד אחורה של תנועות כל אדם 24-7 ואז רגע אולי מערכת AI שתסיק על סמך מודלים סטטיסטיים אם האזרחים שמצולמים מתנהגים בנורמטיביות ואז אולי נעצור אנשים לפני ביצוע פשע, נגיע אליהם הביתה ונגיד שסטטיסטית הם הולכים לפשוע ולכן מעוכבים מנהלית.

מה שכתבת פה עצוב וממש לא מופרך.

יותר מזה - אני די בטוח שזה מה שיקרה.

מפחיד שכל מה שרואים בסרטים וחשבנו שאין מצב שיקרה - מתממש מול עיננו.

יש לי השערה קלה שזאת מטרת הפגישה בין ביבוש לאילון מאסק. הבקשה של ביבוש שמערכת הבינה המלאכותית תפותח רק בצד ימין. שלא יהיה צד שמאל.

ויקרא - Artificial  Right Intelligence - . ( וואי - אחרי שכתבתי את זה זה עוד יותר מפחיד 😱).

• משעמם 1
פורסם

@פריג'י יוחזרו מסיכות הקורונה. באופן וולונטרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה היה היום בחדשות 13. שר הפיתות אומר זה ללחימה בפשיעה במגזר הערבי.

https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/camera-law-903716178/?pid=62&cid=902992386

"אינו מתאים לדמוקרטיה": אושר החוק להצבת מצלמות זיהוי פנים

החוק, שהוגש על ידי השרים לוין ובן גביר, יאפשר הצבה של מצלמות לזיהוי ביומטרי של פני חשודים במרחב הציבורי, כאמצעי אכיפה משטרתי. מלשכת השרים הרגיעו: "הנוסח המעודכן יקבע כי לא יותר שימוש במצלמות הללו לאכיפת אירועי חופש ביטוי". מנגד, גורמים באופוזיציה מביעים חשש: "לא ניתן לנתק את הצעת החוק הזו מההפיכה המשטרית".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...