Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, Shmulik_Miata כתב:

תאמינו לי, צריך להיות אתר עם מצעד הלוזרים של הממשלה הזו, מה שקורה כאן הוא חסר תקדים.

ועם כל זה, הליכוד עם ~25 מנדטים…

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

זה תחליף לבינה טבעית?

הבינה המלאכותית תדחה אותו. גם לה יש גבולות.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה זה "לא יודע"? הוא יודע מצוין מה שהוא צריך לדעת - איך לשמר את הכח. ואני חותם לכם שהוא יהיה גם בממשלה הבאה. ושהליכוד ושותפיו לא יאבדו שום כח. 

כבר כתבתי פה בעבר; האסימון שלי נפל עם תוצאות הבחירות האחרונות, לא ברפורמה. הקואליציה הזו היא מה שהעם רוצה, וכמו שאנחנו כאן בקארספורום פרומיל של מה שקשור ברכבים (נקרא לזה תרבות מוטורית) יחסית לרוב הציבור, ככה גם בענייני פוליטיקה. ואמסלם יודע את זה מצוין - עכשיו הוא התאהב בטיקט ה"מזרחי שנלחם באשכנזים הפריבילגים" (כולנו יודעים מה זה "לבנים"), כי זה עובד. אני לא אחזור על דברי נתן אשל שהיה גאון בתחומו, והוזכרו כאן לא אחת. הרי אנשים בכלל לא ידעו שתהיה רפורמה, ועכשיו הם מאמינים באמת ובתמים שחייבים את אותה רפורמה כי "ניצחנו בבחירות".

אני שומע את הקולות אצלי בעבודה ומבין כמה הנתק גדול בין הצדדים, ואצל אשתי בעבודה שלה זה אפילו יותר גרוע, כי היא נמצאת במקום שאמורים להיות שם אנשים עם שכל. אבל לא - אם הצביעו לליכוד/ בן גביר/ סמוטריץ' ברור שצריך רפורמה, איך לא?

אישית אני עברתי לאזור הייאוש. בגילי אני מבוגר מכדי להגר (אין לי שום קשרים וצריך שמישהו ימשוך אותי), ובעיקר חבל לי על ילדי, שהם בני ארבע ושבע.

• אהבתי 3
  • מבאס 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 דקות, yohai71 כתב:

כבר כתבתי פה בעבר; האסימון שלי נפל עם תוצאות הבחירות האחרונות, לא ברפורמה

תוצאות הבחירות האחרונות הן שמפלגות הקואליציה קיבלו פחות מ-50% מהקולות. הממשלה קיימת במתכונתה הנוכחית בגלל השיטה העקומה, לא כי היא באמת מייצגת 64/120 מהעם. 

• אהבתי 3
פורסם

אתה לא מבין; בן גביר קיים כי הצביעו לו, יש מספיק אנשים שחושבים שהאיש ראוי. עיזבו עשייה, קבלות בשטח - עוד לפני כל אלה - אנשים חושבים שהאיש ראוי לייצג אותם בכנסת. או סמוטריץ' הגזען. או דרעי הגנב. 

אני נזכר בתוצאות הבחירות ללשכת עורכי הדין, ואיך אפי נווה קיבל פרומיל לעומת הזוכה - וזה עדיין 7k קולות. כלומר, 7000 איש חשבו שהוא ראוי, אחרי כל מה שאנחנו יודעים עליו.

כשהבוחרים חושבים שאין שום בעייה בנבחר עצמו, אין תקנה למדינה הזו. מחר יגיע מישהו גרוע עוד יותר, ואנחנו נתגעגע לביבי. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 23 דקות, yohai71 כתב:

ושהליכוד ושותפיו לא יאבדו שום כח. 

אני בכלל לא בטוח. זה יכול לבוא מהכלכלה (מיתון וחבריו) וזה יכול לבוא מהכיוון הביטחוני (עימות ממושך ומשמעותי). ביבי לא הופך לצעיר יותר וכבר היום הלב שלו ככה-ככה (וזה רק ממה שמספרים לנו). ה"שותפים" החרדים עלולים לגדוש את הסאה עם הדרישות שלהם לפטור גורף על הנייר (במקום להמשיך את עצימת העיניים הנוכחית). המתנחלים (הצד המשיחי) מסתכן בשינוי הסנטימנט הציבורי כלפי מפעל ההתנחלויות אם ימשיכו ב"עליונות היהודית" ושאיפה ליישוב כל גבעה.

אתה יכול לטעון, "אבל אין להם סיבה לפרק, זו ממשלת החלומות" - ואני אסכים. ועם זאת, אנחנו רואים שהם במו ידיהם עושים כל מה שאפשר כדי לחבל בתפקודה הן כלפי פנים והן כלפי חוץ. שלושת הכ"פים הופכים אותם לשחקנים לא רציונליים.

כן, הפופוליזם והמחנאות השתלטו על השיח הפוליטי כבר לא מעט שנים, ואנחנו רואים את זה ביתר שאת מאז שהממשלה הזו נבחרה. מצד שני, אם יש פינת אור בכל הסיפור הזה זה המחאות. יש כאן הרבה (מאוד) אנשים שאיכפת להם, והדמוגרפיה (היום) היא לא הדמוגרפיה שתיהיה עוד 20 שנה.

לפני 13 דקות, yohai71 כתב:

אין תקנה למדינה הזו

זו מדינה צעירה, ועוד לא בדיוק החלטנו איפה אנחנו רוצים להיות. אולי נהפוך ללבנון, אולי ההתנגשות הבלתי נמנעת תסתיים בהסכמות.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, yohai71 כתב:

אנשים חושבים שהאיש ראוי לייצג אותם בכנסת. או סמוטריץ' הגזען. או דרעי הגנב. 

בכל כנסת יש מעידות, ע"ע כהנא עד שהוצא מחוץ לחוק, או פלאטו שרון, להבדיל. לחלופין יש ח"כים שמזגזגים בין מפלגות עד היעלמות מהמפה.

דרעי זה שבר. שינוי כללי המשחק.

שילוב של ציניות מוחלטת עם טפטוף מתמשך של רוע. הבייס לא סתם בור/מטומטם, זה הסבר פשטני מדי. הוא הורעל.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 40 דקות, yohai71 כתב:

אתה לא מבין; בן גביר קיים כי הצביעו לו, יש מספיק אנשים שחושבים שהאיש ראוי. עיזבו עשייה, קבלות בשטח - עוד לפני כל אלה - אנשים חושבים שהאיש ראוי לייצג אותם בכנסת. או סמוטריץ' הגזען. או דרעי הגנב

אנשים *חשבו* שהאיש ראוי לייצג אותם בכנסת. בן גביר נבחר על הטיקט של המשילות, הטיפול בפשיעה ובפרוטקשן וכו'. כמו שאתה רואה במבחן, התוצאה הוא נכשל בצורה מחפירה ואכן כל הסקרים, כולל של ערוץ 14, מראים שהוא עומד היום סביב אחוז החסימה יחד עם ה-BFF שלו סמוטריץ'. שניהם ביחד אחראים למחיקה של חמישה מנדטים מהקואליציה, זה עוד לפני שהגענו לליכוד. 

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, MiniMiz3r כתב:

אנשים *חשבו* שהאיש ראוי לייצג אותם בכנסת. בן גביר נבחר על הטיקט של המשילות, הטיפול בפשיעה ובפרוטקשן וכו

הגזענות, האלימות והכהניזם שלו היו ידועים לכל.

ובכל זאת אנשים הצביעו לו. זה בלתי נתפס.

כולל אנשים שאני מכיר. קרובי משפחה. חברים לעבודה.

זו התפוררות מוסרית.

ואם הוא לא יעבור את אחוז החסימה בפעם הבאה זה לא יהיה בגלל הגזענות שלו חלילה. זה יהיה רק בגלל שהוא לא סיפק את הסחורה שהבטיח.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

הגזענות, האלימות והכהניזם שלו היו ידועים לכל.

ובכל זאת אנשים הצביעו לו. זה בלתי נתפס.

כולל אנשים שאני מכיר. קרובי משפחה. חברים לעבודה.

זו התפוררות מוסרית.

רוב חברי הכנסת גזענים, הוא לא יוצא דופן בהיבט הזה (בטח כשמשווים אותו לחברי הכנסת הערבים שתומכים בטרור ואלימות פי עשר יותר ממנו). 

בסופו של יום הוא עשה קמפיין מוצלח, הוא בא ואמר "יש לנו בעיה גדולה של פשיעה שפוגעת בכל האזרחים, אני בא לעבוד בלתקן את זה", ואנשים קנו את זה. 

פורסם (נערך)

זה לא בן גביר, זה ציבור המצביעים שלו שרצה בדיוק את זה.

מכיוון שהוא אפס מאופס שכצפוי לא הצליח לספק את הסחורה,

כנראה שפעם הבאה ציבור המצביעים הזה ישבור עוד קצת ימינה

וינסה להכניס לכנסת את ברוך מרזל ובן ארי...

אולי כבר עדיף בן גביר?

עריכה אחרונה על ידי - XM -

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 4 דקות, - XM - כתב:

זה לא בן גביר, זה ציבור המצביעים שלו שרצה בדיוק את זה

"ציבור המצביעים" האמיתי שלו לא עובר את אחוז החסימה. הוא קיבל הרבה קולות של הליכוד והציונות הדתית בזכות הקמפיין והטיקט של המשילות. אחרי שהממשלה הנוכחית תתפרק, אני לא רואה אותו חוזר לשולחן הממשלה יותר לעולם. 

פורסם
לפני 8 שעות, MiniMiz3r כתב:

רוב חברי הכנסת גזענים, הוא לא יוצא דופן בהיבט הזה (בטח כשמשווים אותו לחברי הכנסת הערבים שתומכים בטרור ואלימות פי עשר יותר ממנו).

זה פשוט קשקוש.

--

למי שטען שהקמפיין והעצומות בסך הכל נועדו להשוואת תנאי מעצרו של המחבל היהודי.

זה היה רק צעד בדרך לטענה שהוא זכאי, צדיק וקדוש.

https://x.com/DaphnaLiel/status/1704169746092962042?s=20

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...