Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תוקם מפגה כזו אצביע לגולן.

אין שום דבר שהופך אותם למפלגה אחת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, motior כתב:

המערכת הזאת עובדת גם כדי למנוע מהמשטרה לתת דו"חות לחרדים בלי כל קשר לגיוס - הבוקר חרדים התפרעו ותקפו שוטרים כי נתנו לנהג חרדי דו"ח על כך שרכבו ללא טסט

https://www.israelhayom.co.il/news/local/article/20839888

https://www.israelhayom.co.il/news/local/article/20839888

ציטוט

בהמשך לאירועי המחאה מאתמול, משטרת ישראל פתחה בחקירה בעקבות תיעודים שהופצו ברשת החברתית, בהם נצפו שני מקרים שונים במהלך מחאת שיירת הרכבים, מהם עלה חשד לאיומים בנשק כלפי המפגינים.

2 נהגים תועדו שולפים אקדח בשיירת המחאה // דוברות המשטרה

שני החשודים נעצרו הלילה לחקירה בתחנת הראל - חשוד אחד נחקר, נשקו נתפס ובהמשך היום תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית המשפט. באשר לחשוד השני נעדכן כי אינו מחזיק ברישיון נשק ובשעה זו הוא נמצא בחקירה לבדיקת החשד שעלה.

לא שזה בסדר לאיים באקדח, אבל אבל - לא בטוח שזה פשע. מאוד תלוי בנסיבות.  אם יש זריקות אבנים? מצד שני אז למה לנסוע עם חלון פתוח?

אגב, יש לא מעט חרדים עם רשיון נשק. כל מי שגר בשטחים, כלומר אלעד ומודיעין עלית יכול להוציא רשיון...

לדעתי גם בלי שום שירות...

פתאום השוטר אזולאי נהיה יעיל. עוד לא מצאו מי שלח את האוטובוסים לביצוע פוגרום/פיגוע מיקוח על סולברג, עוד לא פיטרו את השוטרים שברחו מהזירה/את המפקד שלהם.

אנחנו בדרך לאנרכיה מוחלטת. בניגוד לקפלניטסטים, שתמיד חסמו אבל באחריות יחסית, נתנו לכל רכב חירום לעבור, ושרוב השוטרים נפגעו מהשטויות שלהם (זרקו גז מדמיע על עצמם וכו), פה זה חראדים ששלחו אותם, איך להם באמת עבודה, והם נתינים של הרבי שלהם ואמרו להם שזה מצווה.

רק מזכיר שיש ילד שאביו ורבניו כבר הקריבו אותו למולך , שהיה חלק מניסיון פיגוע לאומני על נהג אוטובוס ערבי שנחסם וככל הנראה ניסו להשתלט עליו ולקרב אליו פחים.

גם הוא עשה מצווה והוא בקבר שארגנו לו האנשים שסר למרותם.

בקצב הזה, בקרוב יהיה אירוע רב נפגעים.אני מאוד מקווה שהשב"כ יכנס לתמונה. ואני מאוד מקווה שיש למשטרה תוכנית התמודדות עם הפרת סדר ממש משמעותית.

לא רואה שיש למשטרה מגינים. אלות יש, הן לא בשימוש.

אפשר רק לתאר מה יקרה אם בממשלה הבאה לא יהיו חראדים, ואם המשטרה תחליט שלא באמת לאכוף.

לגבי הכלא הנדון - צריך להעביר אותם לשדה תימן. שיחסמו שם.

תקשיבו לנאור נרקיס, מתמודד על מקום אצל הדמוקרטים. אגב, לא נשמע שהוא באמת שמאל. חבל שאין מישהו כזה שיותר מרכזה ממנו.

לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

אדם חרדי בחיים לא היה מעלה על דעתו לא לקבור מת בניגוד להלכה, אבל אם זאת הוראה מהעסקן דרך הרב בגלל נסיבות מיוחדות, באמת שלא יודע. 

הרי כל המחאות וההפגנות האלה זה ביטול תורה, להרוס רכוש ציבורי זה בל תשחית ולעכב אנשים בדרכים זה גזל זמן, אבל פתאום הכל מותר כי הרב מאשר.

חרדי שהולך להפגין, נראה לך שהוא חושב שזה רכוש ציבורי? זה רכוש ששייך למדינה. המדינה היא האוייב והצורר.

הם באו להפגין כי הרבי שלח אותו. אם אפשר לחרב משהו, אדרבא, הוא יוצא גבר ליד החברים, הרבי יגיד לו כל הכבוד כי זאת מצווה.

האם יש מישהו בכלא על שריפת ניידות, השחתת ניידות? 

כמה כתבי אישום הוגשו? כנראה שבעיקר בנסיון הפוגרום בסולברג.

כמה חרדים פצועים קשה יש בבתי החולים? כלום. גם לא מכיר שפצועי בינוני.

להערכתי, ההפגנות שלהם יגיעו בקרוב לדרגה של האריתאים,

רק מזכיר שהיו קטטות מטורפות בין שני קבוצות אריתראים בתל אביב ושוטרים ממש ממש נפצעו  (לא שריטה/חתך שטחי/חבלות יבשות), הרבה מעבר, והיה נזק משמעותי לרכוש. זה היה שנייה לפני טבח נתניהו, אז לא זוכרים את זה... זה התוצאות של עצירת ההסכם לסילוק של איזה חצי מהפולשים שהוחרב עי ילדד' שנייה לפני שאבא שלו חתם על זה.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

בנט-לפיד-אייזנקוט-ליברמן-גנץ-גולן-כל מי שרוצה להצטרף,

ואז זה הופך בעצם לרפובליקנים מול דמוקרטים. זה פחות מתאים.

למרות שרוצים אשכרה להפוך את המדינה לכזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מרד הגנרלים, פרק 2: הכלים של צמרת הביטחון נגד הדרג המדיני

אייל.

מרד הגנרלים, פרק 3: כך התנהל הקמפיין לעצירת המלחמה

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מצגות יפות.

ולא נשאר זמן להכין מצגות כאלה כדי לשפר את מעמדנו בעולם.

** הציעו לנפוליאון כמה וכמה פעמים לטפל בסינואר, אבל החמס היה נכס.

המנהיג הגדול עם האהל הקטן.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

ואז זה הופך בעצם לרפובליקנים מול דמוקרטים. זה פחות מתאים.

למרות שרוצים אשכרה להפוך את המדינה לכזו.

לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

אם תוקם מפגה כזו אצביע לגולן.

אין שום דבר שהופך אותם למפלגה אחת.

זה לא מעניין אם הם באותה דעה או לא.

כרגע אתה במצב שכל הבלבולי מוח הם על "הוא גונב קולות לימין" "הוא יחבור לביבי".

שחררו אותי.

שחור או לבן, זאת הממשלה, רוצה תצביע לא רוצה אל תצביע.

לפני 7 שעות, KipodYam כתב:

תקשיבו לנאור נרקיס, מתמודד על מקום אצל הדמוקרטים. אגב, לא נשמע שהוא באמת שמאל. חבל שאין מישהו כזה שיותר מרכזה ממנו.

רץ עכשיו סרטון פונה לבני נוער ואומר שאוננות זה טבעי ושהם מוזמנים לפנות אלי6 כדי לדבר על זה.

הוא לא איש מקצוע וממש לא הבן אדם לפרסם סרטונים כאלה, בטח אחרי שעשה בלאגן לחבדניקים שכולה הניחו תפילין.

זה מחזיר אותי לפוסט הקודם עם נמרוד שפר - אם אלה התקוות שלנו אנחנו בבעיה, וזה בדיוק המהלכים שאני מזהיר מהם. ינון מגל וזמרי יחגגו על הטיפש הזה.

פורסם (נערך)

נאור טוען שבני הציונות הדתית נהרגים יותר בגלל חוסר כשירות (עושים מסלול הסדר, שנה וחצי ולא שלוש).

הוא לא הביא מספרים או נתונים כדי לגבות את הטענה הזו, לכן אני לא יודע אם היא נכונה או לא.

פרט לכך, האיש מציג עובדות ונתונים שאף מראיין ואלו שתוקפים אותו מסוגלים להתמודד איתם או לסתור אותם.

אני מעדיף פוליטיקאים שמדברים בכנות על פני אלה שמדקלים מסרים בלי קשר למה שנשאלו, או עונים ליד כדי לברוח מהתשובה האמיתית. 

אני חושב שהוא לא טרול, בניגוד למשל למציב המראות מרדכי דוד, או לנערת הפוסטר הדר מוכתר.

מה שבטוח, זה שבנאור יש כבוד ואומץ, הרבה יותר ממה שיש אצל מגל ריקלין פתחי וזמרי ביחד. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

זה מחזיר אותי לפוסט הקודם עם נמרוד שפר - אם אלה התקוות שלנו אנחנו בבעיה, וזה בדיוק המהלכים שאני מזהיר מהם. ינון מגל וזמרי יחגגו על הטיפש הזה.

הם כבר ניסו את זה, כשהפיצו שהוא השתחרר מקבע לפני הזמן, ובתגובה הוא סיפר שסבל מדיכאון ועל התהליך שעבר. מה שמדהים בזה, זה שעדיין, גם אם לא סיים שירות קבע מלא - הוא שירת יותר זמן בצד לבד מאיזה חצי מגיבורי הימין על מלא ביחד.

אני אישית אגב מאוד אמביוולנטי לגביו. אני חושב שהוא עושה הרבה שטויות, בחלקן אין ערך וחלקן מזיקות. אבל לפחות הוא מדבר על חילוניים וליברלים כקבוצה שצריכה גם לדאוג לעצמה. ולא רק מנסה להיות נחמד לכולם. לא יודע אם אני רוצה לראות אותו בכנסת, כי אני בספק אם יש לו תוכנית פעולה כלשהי. אבל כנראה שאני מעדיף אותו על פני מועמדים אחרים מהמפלגה, מהסוג של אבי דבוש, שעדיין, עושה רושם, חושבים שיש בישראל עץ כסף, ואם נחלק מספיק מפירותיו לכולם - הכל יסתדר.

לפני 4 שעות, רוןS כתב:

מצגות יפות.

ולא נשאר זמן להכין מצגות כאלה כדי לשפר את מעמדנו בעולם.

** הציעו לנפוליאון כמה וכמה פעמים לטפל בסינואר, אבל החמס היה נכס.

המנהיג הגדול עם האהל הקטן.

נכנסתי לכתבה בערוץ 14. לראות את הסרטונים אני לא הולך, אבל רציתי לקרוא אם יש משהו שיפתיע אותי שם.

מה שקפץ לי ישר, זה ההתייחסות לטאוב כ"פרופסור". לפי כל הפרסומים שיש באינטרנט, כולל העמוד שלו באונ' העברית, טאוב מעולם לא קיבל את הטייטל הזה. למרות שהוא מועסק בעברית כבר די הרבה שנים. וזה לא מפתיע יותר מדי. כי הוא לא עוסק במחקר - למרות שזו אמורה להיות בתכלס העבודה העיקרית שלו באקדמיה.

נראה שאפילו בזה מסלפים בכתבה, בכל מקרה. אני יכול לנחש למה. אבל זו הרמה. ומניח שגם התוכן בהתאם. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 45 דקות, יבגניפ כתב:

נראה שאפילו בזה מסלפים בכתבה, בכל מקרה. אני יכול לנחש למה.
אבל זו הרמה. ומניח שגם התוכן בהתאם. 

וזה כל מה שראיתה בכתבות..
(אני לדוגמה ראיתי כי חלק מהצילומים.. היו עם עדשה מרחיבה)
חבל שלא התייחסתה לעדשה - בטוח היה לך ניתוח מתאים ל...

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

מי צופה ב״תחקיר״ של ערוץ 14? ביביסטים שמחפשים נואשות לפתור את הדיסוננס שנוצר אצלם ב7.10.

לא הכל גרוע - ראיתה את ד"ר גדי טאוב .. לפחות הייתם אומרים וואלה חתיך
:wink:  אם אין משהו טוב להגיד .

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

ה לא מעניין אם הם באותה דעה או לא.

כרגע אתה במצב שכל הבלבולי מוח הם על "הוא גונב קולות לימין" "הוא יחבור לביבי".

שחררו אותי.

שחור או לבן, זאת הממשלה, רוצה תצביע לא רוצה אל תצביע

אותך אולי לא מעניין.

אותי מעניין לא רק מי בראש אלא מה ההרכב.

לפני שעתיים, SurfHigh כתב:

נאור טוען שבני הציונות הדתית נהרגים יותר בגלל חוסר כשירות (עושים מסלול הסדר, שנה וחצי ולא שלוש).

הוא לא הביא מספרים או נתונים כדי לגבות את הטענה הזו, לכן אני לא יודע אם היא נכונה או לא.

היא לא נכונה.

הם נפגעים יותר כי בגלל השירות המקוצר רובם בשריון והשריון מסורתית בגלל הבולטות שלו ושהוא מטרה נוחה אלראי לרוב הנפגעים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

נעשו הרבה סרטים ארוכים, עמוסים בתמונות וסרטונים אותנטיים שמוכיחים שישראל עומדת מאחורי ה9.11.

מי צפה בהם? כל האנטישמים שמראש הניחו שהציונים אשמים בכל דבר וחיפשו אישוש לאמונה שלהם.

מי צופה ב״תחקיר״ של ערוץ 14? ביביסטים שמחפשים נואשות לפתור את הדיסוננס שנוצר אצלם ב7.10.

תיבת תהודה. אפילו, שוב, מרפרוף בשמות המרואיינים בסרטונים - זה אותם האנשים בדיוק שרואים באולפן של ערוץ 14 ביום יום + כמה אורחים. כמו לראות סרט שמבוסס על סיטקום. רק לא מצחיק. 

לפני 41 דקות, ליין מן כתב:

לא הכל גרוע - ראיתה את ד"ר גדי טאוב .. לפחות הייתם אומרים וואלה חתיך

נכנסתי לאתר שלו, כדי לראות שאני לא מפספס בטעות והוא אכן לא פרופסור. ראיתי  שהוא פנוי, ללא ילדים, גר בתל אביב ואפילו חובב נהיגה כנראה (רשם שיש לו אודי tt). נסה לפנות אליו, נראה שיש פה התאמה מגן עדן.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

ראיתי כי  הוא פנוי, ללא ילדים, גר בתל אביב ואפילו חובב נהיגה כנראה (רשם שיש לו אודי tt).
נסה לפנות אליו, נראה שיש פה התאמה מגן עדן.

תודה.. אני מכיר את ד"ר גדי טאוב אישית יותר מ 20 שנים, והוא בחור נהדר, חכם ומצחיק..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 35 דקות, Night Driver כתב:

היא לא נכונה.

הם נפגעים יותר כי בגלל השירות המקוצר רובם בשריון והשריון מסורתית בגלל הבולטות שלו ושהוא מטרה נוחה אלראי לרוב הנפגעים.

זה לא נשמע מופרך אבל כל עוד אין נתונים אי אפשר להחליט. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...